• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Tilbehør

Spinatsalat med bacon, tomater og belugalinser

Spinatsalat med bacon og belugalinser
Spinatsalat med sprødt bacon og belugalinser er virkelig en skøn salat ed masser af saft og kraft. Den mætter og kan serveres til frokost med et godt brød. Foto: Maria Ullergaard.

Opdateret:  20. juni 2024 - Udgivet:  29. juni 2021

Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Spinatsalat med bacon og de fine, blanke belugalinser er en mættende salat, du kan spise til frokost med en skive godt brød.
  2. Opskrift på spinat med bacon
  3. Spinatsalat med bacon, tomater og belugalinser
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Tips
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift

Spinatsalat med bacon og de fine, blanke belugalinser er en mættende salat, du kan spise til frokost med en skive godt brød.

Spinatsalat med bacon er en fyldig salat, som mætter godt i maven. Spinat vendes blandt andet med sprødt bacon og de flotte, blanke belugalinser.

Belugalinser har sit navn efter ægte beluga-caviar fra støren, da de ligner caviar i form og farve.

Opskrift på spinat med bacon

Spinatsalat med bacon og belugalinser

Spinatsalat med bacon, tomater og belugalinser

Bedømmelse
5 fra 3 stemmer
RetSalat
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Samlet tid: 15 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Maria Ullergaard

Ingredienser

  • 1 pose spinat - skyllet
  • 300 g bacon - i tern sprødstegt
  • 1 sjat olivenolie
  • 1 dl belugalinser - kogt og afkølet
  • 200 g svampe - brune, i kvarte
  • 150 g cashewnødder
  • 1 hvidløg - solo, i små tynde skiver
  • 20 basilikumblade
  • 1 tsk aglio olio peperoncino
  • 1 håndfuld feta - cremet, smuldret
  • 250 g cherrytomater - halveret

Fremgangsmåde

  • Hæld en god sjat olivenolie på panden, kom bacon på og svits til den er sprød.
  • Tilføj svampe, hvidløg, basilikum og aglio olio peperoncino krydderi og svits til svampe er møre. Afkøl.
  • Kom spinatblade op i et fad og tilføj belugalinser. Herefter de afkølede svampe samt væden, dernæst cherrytomat, cashewnødder og feta. Bland det sammen til din spinatsalat med bacon.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Du kan servere denne lækre salat til et hjemmebagt brød som det italienske focaccia med rosmarin.

Prøv også at servere salaten med hjemmelavede croutoner eller rugbrødschips.

Se også nogle af vores andre opskrifter:

  • Salat med babyspinat, tomater og rødløg
  • Spinatsalat med edamamebønner, avocado og pesto
  • Vegetarlasagne med belugalinser
Om Maria
Maria Ullergaard
Maria Ullergaard

Maria Ullergaard har en stor passion for mad, og leverer lækre opskrifter til Madens Verden. Følg hende også på @madoglivsnyderi på Instagram.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jeanie

    juni 29, 2021 at 8:57 pm

    Lækker fyldig salat👍😍

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required