Spinatsalat med bacon og de fine, blanke belugalinser er en mættende salat, du kan spise til frokost med en skive godt brød.
Spinatsalat med bacon er en fyldig salat, som mætter godt i maven. Spinat vendes blandt andet med sprødt bacon og de flotte, blanke belugalinser.
Belugalinser har sit navn efter ægte beluga-caviar fra støren, da de ligner caviar i form og farve.
Opskrift på spinat med bacon
Ingredienser
- 1 pose spinat skyllet
- 300 gram bacon i tern sprødstegt
- 1 sjat olivenolie
- 1 dl belugalinser kogt og afkølet
- 200 gram svampe brune, i kvarte
- 150 gram cashewnødder
- 1 hvidløg solo, i små tynde skiver
- 20 basilikumblade
- 1 tsk aglio olio peperoncino
- 1 håndfuld feta cremet, smuldret
- 250 gram cherrytomater halveret
Sådan gør du
- Hæld en god sjat olivenolie på panden, kom bacon på og svits til den er sprød.
- Tilføj svampe, hvidløg, basilikum og aglio olio peperoncino krydderi og svits til svampe er møre. Afkøl.
- Kom spinatblade op i et fad og tilføj belugalinser. Herefter de afkølede svampe samt væden, dernæst cherrytomat, cashewnødder og feta. Bland det sammen til din spinatsalat med bacon.
Tips
Du kan servere denne lækre salat til et hjemmebagt brød som det italienske focaccia med rosmarin.
Prøv også at servere salaten med hjemmelavede croutoner eller rugbrødschips.
Maria Ullergaard har en stor passion for mad, og leverer lækre opskrifter til Madens Verden. Følg hende også på @madoglivsnyderi på Instagram.
Se også nogle af vores andre opskrifter:
Jeanie
Lækker fyldig salat👍😍