• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Aftensmad › Skindstegt rødfisk: Sådan pandesteger du fisk med skind

Skindstegt rødfisk: Sådan pandesteger du fisk med skind

skindstegt rødfisk
Del gerne:
26
SHARES
FacebookMessenger26PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 6. november 2019 - Udgivet: 31. august 2016

Se hvordan du nemt laver skindstegt rødfisk. Metoden med stegning af fisk med skind sikrer, at fisken ikke falder fra hinanden.

Rødfisk er en lækker spisefisk, og her kan du se hvordan du nemt laver skindstegt rødfisk.

Helst med skindet på, da fisken så er nemmere at stege på panden.

Dette gælder også når du steger andre fisk, herunder torsk.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på skindstegt rødfisk

600 gram havfrisk rødfisk (jeg har købt denne via Skagenfoods)
1 spiseskefuld rapsolie
2-3 spiseskefulde smør
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Tjek at rødfisken er helt frisk. Den skal simpelthen lugte af frisk havvand - ikke så meget andet.
  2. Køb gerne fileter af rødfisken, da det jo lettere arbejdet i køkkenet betydeligt.
  3. Tjek at fisken er helt benfri, og dup så forsigtigt fileterne tørre med et stykke køkkenrulle.
  4. Drys begge sider med en smule fint salt. Jeg plejer at dele sådan en fiskeside i to stykker, da det så passer bedre til en servering.
  5. Lad nogle snit i skindet med en skarp kniv, så fisken ikke bukker op under stegningen.
  6. Varm lidt rapsolie op på en teflonpande - og steg rødfisken ved en god varme.
  7. Læg fiskefileterne med skindsiden nedad på panden, og steg dem nu i tre minutter.
  8. Skru en anelse ned for varmen, og kom smør ved.
  9. Nu skal en skindsteg rødfisk steges i yderligere 3-4 minutter, så du til sidst kan se at oversiden af fisken begynder at blive hvid i kødet.
  10. Vend så fiskefileterne om, og steg dem videre - men KUN i 10 sekunder. Så det er altså meget kort tid!!
  11. Tag fisken af panden, og anret dem i et fad med skindsiden opad.
  12. Krydr med friskkværnet peber, og servér straks.

Servering af skindstegt rødfisk

Den færdigstegte rødfisk serveres eventuelt sammen med økologisk perlespelt med spidskål og god tomatsalat.

Se også mine opskrifter på:

Skindstegt kuller

Ising i ovn

Laks i ovn

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Mere inspiration

  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)
  • Billede af Axelborg kylling.
    Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter
  • Billede af hvid bolognese.
    Hvid bolognese uden tomater

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.

Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller

Billede af blommemuffins

Blommemuffins (lækre muffins med blommer)

Billede med havregrynsbrød.

Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)

Billede med auberginefad.

Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Ugens vine, uge 35, 2025

Ugens vine, uge 35, 2025: Frankrig dominerer med 9 topkøb

Billede af millionsalsiccia.

Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Forsiden lige nu

mad i fad opskrifter
Mad i fad (lækre retter du kan lave i fad i ovn)→ Se opskriften
Billede af blommemuffins
Blommemuffins (lækre muffins med blommer)→ Se opskriften
Billede med havregrynsbrød.
Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)→ Se opskriften
billederesultat for pastasalat med bønner
Pastasalat med bønner, kylling og basilikumsolie→ Se opskriften
Grønkålssalat med feta
Grønkålssalat med feta og granatæble→ Se opskriften
Billede med auberginefad.
Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad (nemme og lækre retter)→ Se opskriften
billede til kylling Gong Bao
Kylling Gong Bao - lækker kinesisk mad→ Se opskriften
laks med porrer i fad
Laks med porrer og spidskål (en populær fiskeret)→ Se opskriften
syltede citroner saltcitroner
Syltede citroner (nem opskrift på saltcitroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her