• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Skindstegt rødfisk: Sådan pandesteger du fisk med skind

Skindstegt rødfisk: Sådan pandesteger du fisk med skind

skindstegt rødfisk
Del gerne:
25
SHARES
FacebookMessenger25PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  6. november 2019 - Udgivet:  31. august 2016

Se hvordan du nemt laver skindstegt rødfisk. Metoden med stegning af fisk med skind sikrer, at fisken ikke falder fra hinanden.

Rødfisk er en lækker spisefisk, og her kan du se hvordan du nemt laver skindstegt rødfisk.

Helst med skindet på, da fisken så er nemmere at stege på panden.

Dette gælder også når du steger andre fisk, herunder torsk.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på skindstegt rødfisk

600 gram havfrisk rødfisk (jeg har købt denne via Skagenfoods)
1 spiseskefuld rapsolie
2-3 spiseskefulde smør
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Tjek at rødfisken er helt frisk. Den skal simpelthen lugte af frisk havvand - ikke så meget andet.
  2. Køb gerne fileter af rødfisken, da det jo lettere arbejdet i køkkenet betydeligt.
  3. Tjek at fisken er helt benfri, og dup så forsigtigt fileterne tørre med et stykke køkkenrulle.
  4. Drys begge sider med en smule fint salt. Jeg plejer at dele sådan en fiskeside i to stykker, da det så passer bedre til en servering.
  5. Lad nogle snit i skindet med en skarp kniv, så fisken ikke bukker op under stegningen.
  6. Varm lidt rapsolie op på en teflonpande - og steg rødfisken ved en god varme.
  7. Læg fiskefileterne med skindsiden nedad på panden, og steg dem nu i tre minutter.
  8. Skru en anelse ned for varmen, og kom smør ved.
  9. Nu skal en skindsteg rødfisk steges i yderligere 3-4 minutter, så du til sidst kan se at oversiden af fisken begynder at blive hvid i kødet.
  10. Vend så fiskefileterne om, og steg dem videre - men KUN i 10 sekunder. Så det er altså meget kort tid!!
  11. Tag fisken af panden, og anret dem i et fad med skindsiden opad.
  12. Krydr med friskkværnet peber, og servér straks.

Servering af skindstegt rødfisk

Den færdigstegte rødfisk serveres eventuelt sammen med økologisk perlespelt med spidskål og god tomatsalat.

Se også mine opskrifter på:

Skindstegt kuller

Ising i ovn

Laks i ovn

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Forsiden lige nu

billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften
mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her