Indhold
Sesamkartofler
Fremgangsmåde
- Vask og tør 650 g kartofler. Skæres derefter i kvarte eller mindre både, afhængig af størrelse.
- Kom kartoflerne i en skål, hvor de vendes med 2 spsk rapsolie, 4 spsk sesamfrø, salt og friskkværnet peber. Vendes godt sammen.
- Fordel sesamkartoflerne forsigtigt på bageplade med bagepapir.
- Bages i ca. 30 minutter ved 200 grader varmluft.
Opskrift på sesamkartofler
Sesamkartofler er super nemme at lave, og så smager de altså bare godt.
Det er en god måde at variere indtaget af kartofler på, og du kan servere kartofler til alt fra teriyaki laks til kylling og mange andre retter.
Ved servering kan du pynte med lidt hakket persille. Velbekomme.
Se flere opskrifter:
- Kartoffelbåde (opskrift på ovnbagte kartofler)
- Sennepskartofler
- Karamelliserede kartoffelbåde med balsamico
- Kartofler med bagepulver
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
(Pris er for medlemskab i et HELT år)




Holger Rørby Madsen skriver
Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening om den her.