Her får du min opskrift på sennepskartofler. Det er nemme og lækre kartoffelbåde, der vendes med sennep, og derefter bages sprøde i ovnen.
Sennepskartofler er lækre og sprøde kartoffelbåde, der vendes og bages med lidt sennep.
Kartoflerne får en skøn smag, og du kan bruge sennepskartoflerne som tilbehør til alt fra kylling, frikadeller, bøffer med videre.
Kartoffelbådene er nemme at bage i ovnen.
Opskrift på sennepskartofler
Sennepskartofler - opskrift på kartoffelbåde med sennep
Ingredienser
- 800 gram kartofler - med skræl, skåret i både
- 5 spiseskefulde olivenolie
- 3 teskefulde sennep - evt. Maille med honning
- 2 teske oregano - tørret
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Forvarm din ovn til 200 grader almindelig over- og undervarme.
- Kartoflerne skæres i mindre både og kommes i en skål.
- Tilsæt olivenolie sammen med sennep, salt og peber. Vendes godt rundt så smagsstofferne fordeles jævnt.
- Beklæd en bageplade med bagepapir, og fordel dine sennepskartofler jævnt på bagepladen, så de ikke rører hinanden.
- Drys kartoffelbådene med tørret oregano.
- Sennepskartoflerne bages nu i ca. 45 minutter indtil de er sprøde og lækre. Du kan evt. vende kartofler en gang undervejs.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
De færdige sennepskartofler anrettes i en skål og serveres straks. Drys evt. med lidt frisk timian.
De lækre kartofler med sennep er gode som tilbehør til stort set alle kødretter.
Se også disse opskrifter:
Del dine ideer og tanker med os andre her: