• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad

Pølsemandens gryderet med pølser og paprika

billederesultat for pølsemandens gryderet med pølser og paprika
Pølsemandens gryderet er en nem og lækker ret til aftensmad, der laves med pølser og paprika. En god ret til både børn og voksne. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  2. januar 2022 - Udgivet:  2. januar 2022

Del gerne:
272
SHARES
FacebookMessenger272PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du opskriften på pølsemandens gryderet, der naturligvis laves med masser af pølser, paprika og rød peberfrugt. Pølseretten nydes med mos eller ris.
  2. Opskrift på pølsemandens gryderet
  3. Pølsemandens gryderet med pølser og paprika
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Video
  8. Tips
4.7 fra 23 stemmer
Gå til opskrift

Her får du opskriften på pølsemandens gryderet, der naturligvis laves med masser af pølser, paprika og rød peberfrugt. Pølseretten nydes med mos eller ris.

Pølsemandens gryderet er en af de retter, som hurtigt kan både blive en livret og tilbagevendende ret hjemme hos dig.

Gryderetten er super nem at lave, og den er et sikkert hit både både de store og små.

Samtidig er den rimelig hurtig at bikse sammen, og den er klar på cirka 20-25 minutter.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer, hvor den serveres med en gammeldags kartoffelmos eller løse ris.

Opskrift på pølsemandens gryderet

billederesultat for pølsemandens gryderet med pølser og paprika

Pølsemandens gryderet med pølser og paprika

Her får du opskriften på pølsemandens gryderet, der naturligvis laves med masser af pølser, paprika og rød peberfrugt. Pølseretten nydes med mos eller ris.
Bedømmelse
4.7 fra 23 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 20 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 2 små rødløg - eller 1 stort, i tern
  • Lidt olie - til stegning
  • 3 røde peberfrugter - i tern
  • 6 pølser - både røde og brune pølser kan anvendes
  • 5 tsk paprika
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 3 spsk tomatpasta
  • 2 dl bouillon - evt. 2 dl vand og 1 bouillonterning
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 2 spsk gastrik - eller 2 spiseskefulde eddike og lidt sukker
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Rødløg hakkes fint og sauteres i lidt olie. Cirka to minutter, mens du klargør de røde peberfrugter.
  • Peberfrugterne skæres i mindre tern, der kommes ned til løgene.
  • Pølserne skæres i skiver på ca. et par centimeters tykkelse. Til pølsemandens gryderet kan du bruge de fleste typer pølser, men jeg foretrækker de røde hotdog pølser og de almindelige grillpølser. I denne opskrift har jeg faktisk brugt tre af hver. Lad dem også sautere med et minuts tid.
  • Kom så paprika i gryden sammen med hakkede tomater, tomatpasta, bouillon og madlavningsfløde, og lad det koge op.
  • Skru lidt ned for varmen, og lad nu pølseretten simre i cirka fem minutter.
  • Smag til med lidt gastrik, salt og friskkværnet peber. Der kan selvfølgelig også tilsættes mere paprika. I videoen kan du se, hvordan du nemt laver en gastrik.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
220
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Video

Kom med din mening

Tips

Pølsemandens gryderet serveres straks - som sagt gerne sammen med mos eller ris.

Se også resultatet af Madens Verdens store smagstest af pølser.

Flere opskrifter med pølser:

  • Opskrift på nem og lækker pølseret med pasta i ovn
  • Klassisk svensk pølseret
  • Pølseopskrifter - nemme og lækre opskrifter med pølse
  • Piratens pølsegryde - nem og børnevenlig gryderet
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kristian

    august 01, 2021 at 9:38 am

    Super god gryde smager dejligt

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required