Her får du min opskrift på en lækker pølseret, der laves i et fad i ovnen. Pølseretten er meget børnevenlig, og indeholder et komplet måltid.
Her er en super lækker opskrift på pølseret, der ikke kun er nem at lave, men også rimelig hurtig.
Pølseretten er meget børnevenlig, men den er skam også rigtig fin til voksne.
Pølseret i ovn indeholder både pølser, grøntsager og pasta, og derfor kan den serveres som et hovedmåltid uden yderligere tilbehør.
Pølseretten kan hurtigt blive din nye favorit, og den er god at lave på travle dage, hvor der måske ikke er så meget tid til madlavningen.
Æggene er i øvrigt med til at give pølseretten en lidt carbonara-agtig smag, hvilket kun gør retten endnu bedre.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på pølseret
Opskrift på nem og lækker pølseret med pasta i ovn
Ingredienser
- 400 gram pasta - gerne penne eller skruer
- 1 lille broccoli
- 250 gram tomater - små tomater
- 200 gram bacon - i tern
- 4 pølser
- 5 deciliter madlavningsfløde - 8%
- 2 deciliter mælk
- 2 æg
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Pasta koges som anvist på pakken, eller måske i lidt kortere tid. Den skal helst have et lille bid. Hæld vandet fra og kom pastaen i et ildfast fad.
- Broccoli deles i små buketter, som dampes i en smule letsaltet vand i et minut. Også her må der gerne være lidt bid. Vand hældes fra og broccolien kommes i fadet med pasta.
- De små tomater halveres og kommes i fadet.
- Bacon tern steges sprøde på panden og hældes ved de øvrige ingredienser.
- Pølser skæres i ud i to centimeter tykke skiver, der steges sprøde på panden. Kommes ligeledes i fadet.
- Madlavningsfløde piskes sammen med mælk og to æg, og der kommes lidt salt og friskkværnet peber i. Hæld blandingen i fadet, og vend indholdet rundt, så det hele fordeles jævnt.
- Stil fadet med din pølseret ind i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, og her skal den have cirka 25 minutter. Halvvejs kan du med fordel lige vende indholdet i fadet rundt igen.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Den færdige pølseret serveres straks, og der behøves faktisk ikke yderligere tilbehør.
Dog kan du lave en lækker salat og servere den til pølseretten.
Se også disse pastaopskrifter:
Helene
Er det meningen det der flødemasse stadig skal være flydende bagefter? Min står i ovnen lige nu og har indtil videre fået 35 minutter men er stadig flydende
Erik
OGSÅ KALDET "RUSKOMSNUSK" ELLER VÆLTET LOKUM. tØM KØLESKABET. AT LAVE SUPPE PÅ EN PIND