Her en nem, hurtig og dejlig opskrift på pasta med pølser, der laves i en lækker flødesovs med champignon. En pastaret til børn og voksne.
Man kan altid lige få brug for en nem og hurtig opskrift, og her er en super god en på pasta med pølser.
Det er en ret, som de fleste godt kan lide - også selvom der er champignon i den.
Er du ikke glad for champignon, så prøv at erstatte dem med rød peberfrugt. Det smager også dejligt.
Opskriften er til fire personer.
Opskrift på pasta med pølser
Pasta med pølser og champignon i flødesovs
Ingredienser
- 4 pølser - gerne grillpølser, kålpølser er også gode
- 200 gram champignon
- 2,5 deciliter fløde
- 1 håndfuld persille - hakket
- salt og friskkværnet peber
- 400 gram pasta
Sådan gør du
- Skær pølserne i skrå skiver, og rist dem på en varm pande med lidt smør. Læg pølserne til side.
- Rengør champignon og del dem i kvarte. Rist også dem på en varm pande.
- Kom pølserne tilbage på panden, og tilsæt fløden.
- Lad det koge op, skru ned for varmen, og lad det simre fem minutter, hvor flødesovsen cremer lidt ind.
- Smag til med salt og friskkværnet peber, og lige inden servering vender du friskhakket persille i.
- Kog pastaen som anvist på pakken, og når det er færdigkogt kommer du koldt vand i gryden, så kogningen stopper.
- Lad pastaen stå i vandet i to minutter, og bland det så sammen med flødesovsen i et fad.
- Tilsæt lidt af kogevandet fra pastaen, hvis du ønsker med sovs/væde ved din pasta med pølser.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Er sovsen for tyk, ja så tilsætter du som sagt blot lidt af pastavandet.
Anret straks sammen med en melonsalat eller tomatsalat og friskbagt focaccia.
Se også disse opskrifter med pølse:
Del dine ideer og tanker med os andre her: