Pico de gallo kaldes også salsa fresca, som betyder frisk sauce. Årsagen er, at det er en salsa lavet af friske tomater, chilifrugter og løg.
Den tomatsalsa kan bruges til alt fra tacos til tapas. På trods af, at den er så nem og hurtig at lave, har den masser af kraft.
Vi får syren fra lime, sødmen fra tomater og det hotte indspark fra chilifrugt. Og så krones salsaen med frisk koriander, der giver den særlige parfumeret smag. Efter min mening den bedste salsa fresca.
Se også disse opskrifter:
Opskrift

Pico de gallo - mexicansk salsa
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Skyl tomaterne og skær dem i små, fine tern.
- Skær rødløget i små tern og hak chilien fint efter, du har fjernet kernerne.
- Skyl korianderbladene. Hak dem groft.
- Bland det hele sammen med saften fra en limefrugt. Drys med lidt salt og peber, rør rundt og smag til igen. Pico de gallo skal være syrlig, så pres eventuelt mere limesaft i før servering.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Tip
Pico de gallo er en enkel salsa med få ingredienser. Et eksempel på at man sagtens kan få masser af smag med de rette ingredienser.
Spis den i tacos med pulled pork eller kyllingestrimler. Du kan også servere den til nachos eller i en tortilla sammen med guacamole.
Avocadoens fedme passer rigtig godt med den syrlige salsa.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments