Opskrift på mexicanske pandekager, der fyldes med hakket oksekød og masser af tomat, majs, agurk, peberfrugt og iceberg salat.
Mexicanske pandekager (tortillas) er en nem aftensmad, der kan varieres i det uendelige.
Her er mit bud med hakket oksekød, der steges med hjemmelavet taco krydderi, og så slevfølgelig masser af friske grøntsager.
Opskriften er til fire personer, men rester er gode til madpakken dagen derpå.
Ingredienser til mexicanske pandekager
600 gram hakket oksekød med 10% fedt
1 portion hjemmelavet taco krydderi
1 lille agurk
200 gram små tomater
1 iceberg salat
1 dåse majs
1 rød peberfrugt
1 glas tacosauce
12 tortillas
Fremgangsmåde
- Varm lidt olie på en meget varm pande, og svits det hakkede oksekød grundigt i et par minutter. Tilsæt hjemmelavet taco krydderi, og skru lidt ned for varmen. Ryst panden rundt, og lad det stege yderligere et par minutter. Tag oksekødet af, og kom det i et lille fad.
- Agurk skæres ud i tern, og tilsvarende med peberfrugt.
- Tomaterne skylles og deles i kvarte.
- Fjern de yderste blade på iceberg salaten, og hak den groft.
- Anret alle grøntsagerne i et stort fad sammen med de løse majs.
- Hæld også taco sauce op i en lille skål.
- Varm panden op til maksimal varme, og lun tortillas fem sekunder på hver side. Stabl dem på en tallerken.
Ved servering lægges en tortilla (mexicansk pandekage) på tallerken, og hakket oksekød og grøntsager lægges ovenpå.
Kom også en skefuld taco sauce over. Fold sammen, eller spis den som den er.
Se også mine opskrifter på:
Din vurdering
-
Mexicanske pandekager
Hej har du eller i en opskrift på pandekager med fyld af hakket oksekød man kalder dem hvis nok Italienske pandekager Tusind tak på forhånd