Opskrift på mexicanske pandekager, der fyldes med hakket oksekød og masser af tomat, majs, agurk, peberfrugt og iceberg salat.
Mexicanske pandekager (tortillas) er en nem aftensmad, der kan varieres i det uendelige. Og den er faktisk også et sikkert hit i børnefamilien.
Her er mit bud med hakket oksekød, der steges med hjemmelavet taco krydderi, og så slevfølgelig masser af friske grøntsager.
Se også de skønne opskrifter på:
- Wraps med hakket oksekød og grønt
- Burritos (sådan laver du nemt den bedste burrito)
- Taco pizza - den nemme pizza med oksekød på tortilla
- Fyld til tortilla og burritos - det mexicanske køkken
Opskrift på nemme mexicanske pandekager
Opskriften er til fire personer, men rester er gode til madpakken dagen derpå.
Mexicanske pandekager
Ingredienser
- 600 gram hakket oksekød - med 10% fedt
- 1 portion taco krydderi - se opskrift i linket
- 1 lille agurk
- 200 gram tomater - små
- 1 iceberg salat
- 1 dåse majs
- 1 rød peberfrugt
- 1 glas tacosauce
- 12 tortillas
Sådan gør du
- Varm lidt olie på en meget varm pande, og svits det hakkede oksekød grundigt i et par minutter. Tilsæt hjemmelavet taco krydderi, og skru lidt ned for varmen. Ryst panden rundt, og lad det stege yderligere et par minutter. Tag oksekødet af, og kom det i et lille fad.
- Agurk skæres ud i tern, og tilsvarende med peberfrugt.
- Tomaterne skylles og deles i kvarte.
- Fjern de yderste blade på iceberg salaten, og hak den groft.
- Anret alle grøntsagerne i et stort fad sammen med de løse majs.
- Hæld også taco sauce op i en lille skål.
- Varm panden op til maksimal varme, og lun tortillas fem sekunder på hver side. Stabl dem på en tallerken.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Ved servering lægges en tortilla (mexicansk pandekage) på tallerken, og hakket oksekød og grøntsager lægges ovenpå.
Kom også en skefuld taco sauce over. Fold sammen, eller spis den som den er.
Jane Jensen
I stedet for at varme pandekagerne på en pande, så prik lidt huller i plasten på pakken/posen - og giv hele pakken et minut i mikroen … så er de klar.
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du benytter denne opskrift. Skriv gerne hvad du synes om den.
Sanne
Hej har du eller i en opskrift på pandekager med fyld af hakket oksekød man kalder dem hvis nok Italienske pandekager Tusind tak på forhånd