Taco krydderi købes ofte i færdige breve, men det er nemt at lave selv. Her er opskriften, og du kan selv justere hvor stærkt det skal være.
Hakket kød med hjemmelavet taco krydderi? Det er en klassiker på tortillas eller i tacos, og her er opskriften på den mexicanske krydderiblanding.
Og ingredienserne er krydderier, som de fleste alligevel har stående på krydderihylden.
Opskriften giver en portion, der passer til cirka 600 gram hakket oksekød eller kylling.
Men krydderiblandingen kan jo sagtens gemmes og opbevares i en lille dåse eller i et krydderiglas.
Opskrift på taco krydderi
Hjemmelavet taco krydderi (opskrift på tacomix)
Tryk på antal stjerner for at bedømme
UDSKRIV PINTERESTIngredienser
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne i en lille skål, og bland dem godt sammen.
- Jeg har anvendt en lille smule chili her, men det kan du selvfølgelig sagtens udelade.
- Eller du kan tilsætte mere chili, hvis du elsker mere stærk mad.
- Taco krydderiblandingen anvender du blandt andet på hakket oksekød.
- Brun lidt olie på en meget varm pande, og brun kødet godt af. Tilsæt hjemmelavet taco krydderi blandingen, og steg videre i få minutter.
- Her kan du så anvende kødet som det er, eller tilsætte en dåse hakkede tomater.
Se også mine opskrifter på:
Skriv din mening - på forhånd tak.