Taco krydderi købes ofte i færdige breve, men det er nemt at lave selv. Her er opskriften, og du kan selv justere hvor stærkt det skal være.
Hakket kød med hjemmelavet taco krydderi? Det er en klassiker på tortillas eller i tacos, og her er opskriften på den mexicanske krydderiblanding.
Og ingredienserne er krydderier, som de fleste alligevel har stående på krydderihylden.
Opskriften giver en portion, der passer til cirka 600 gram hakket oksekød eller kylling.
Men krydderiblandingen kan jo sagtens gemmes og opbevares i en lille dåse eller i et krydderiglas. Se mere indhold:
- Fyldte tacoskåle i to forskellige versioner
- Tacos med ananassalsa, svinekød og chilimayo
- Taco pizza - den nemme pizza med oksekød på tortilla
- Verdens bedste chili con carne opskrift
Opskrift på taco krydderi
Ingredienser
- 2 teskefulde paprika
- 1 teskefuld spidskommen
- 1 teskefuld salt
- 1 teskefuld stødt peber
- 1 teskefuld rørsukker
- 2 teskefulde oregano
- 1 teskefuld løgpulver
- Lidt chili efter smag
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne i en lille skål, og bland dem godt sammen.
- Jeg har anvendt en lille smule chili her, men det kan du selvfølgelig sagtens udelade.
- Eller du kan tilsætte mere chili, hvis du elsker mere stærk mad.
- Taco krydderiblandingen anvender du blandt andet på hakket oksekød.
- Brun lidt olie på en meget varm pande, og brun kødet godt af. Tilsæt hjemmelavet taco krydderi blandingen, og steg videre i få minutter.
- Her kan du så anvende kødet som det er, eller tilsætte en dåse hakkede tomater.
Næringsindhold
Note
Det hjemmelavede taco krydderi kan anvendes straks - eller opbevares i en lufttæt beholder til senere brug.
Sådan laver du hyldeblomstsaft
Sådan steger du hele rødspætter i ovn
Important: No API Key Entered.
Many features are not available without adding an API Key. Please go to the YouTube Feed settings page to add an API key after following these instructions.