Få min opskrift på pasta med rosenkål og stegte champignon. Super simpel og hurtig pastaret uden kød, men i stedet med de sunde rosenkål.
Pasta med rosenkål og stegte champignon er en virkelig nem ret, der både smager godt og er hurtig at tilberede.
Rosenkål er sunde, og de smager altså bedre end deres rygte. Heldigvis er de også fine at bruge sammen med pasta.
Retten er uden kød, den er børnevenlig, sund og nærende, og så er den beregnet til 4 personer.
Jeg har i øvrigt udviklet opskriften ud fra, at der ikke skal for mange ingredienser til. God fornøjelse.
Se også disse opskrifter:
- Knuste rosenkål med parmesan
- Mørbrad Royal med smørstegte rosenkål
- Rosenkålssalat
- Rosenkålsgryde med nakkefilet og lækker sovs
Opskrift på pasta med rosenkål
Pasta med rosenkål
Ingredienser
- 400 g pasta - jeg bruger pastapenne
- 250 g champignon - i kvarte
- olivenolie - til stegning
- 400 g rosenkål - delt i mindre stykker
- 6 fed hvidløg - finthakket
- citronsaft - friskpresset
- 1 håndfuld basilikum - blade
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Til pasta med rosenkål starter du med, at koge pasta al dente i saltet vand. Pastaen skal altså stadig have lidt bid, så er den bedst.
- I en dyb pande (eller en gryde) steges champignon i kvarte grundigt af, så de får en god farve ved en god varme.
- Tilsæt en god sjat olivenolie sammen med rosenkål og hvidløg. Rosenkål klargøres ved at skære det yderste af roden fra, fjern det yderste blad og snit dem så i mindre stykker. lad Skru lidt ned for varmen og lad det stege 2-3 minutter.
- Vend det kogte pasta i sammen med lidt af kogevandet fra pastaen, og smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
- Lige inden servering vendes en håndfuld friske basilikumsblade i.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
Pasta med rosenkål serveres straks, og gerne i selskab med noget groft brød og en god tomatsalat. Simpelt og godt. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften. Skriv gerne hvad du synes om den her.