• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pasta med rosenkål og stegte champignon

Pasta med rosenkål og stegte champignon

billede med pasta med rosenkål
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
9
SHARES
FacebookMessenger9PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  18. november 2024 - Udgivet:  15. november 2024

Få min opskrift på pasta med rosenkål og stegte champignon. Super simpel og hurtig pastaret uden kød, men i stedet med de sunde rosenkål.

Pasta med rosenkål og stegte champignon er en virkelig nem ret, der både smager godt og er hurtig at tilberede.

Rosenkål er sunde, og de smager altså bedre end deres rygte. Heldigvis er de også fine at bruge sammen med pasta.

Retten er uden kød, den er børnevenlig, sund og nærende, og så er den beregnet til 4 personer.

Jeg har i øvrigt udviklet opskriften ud fra, at der ikke skal for mange ingredienser til. God fornøjelse.

Se også disse opskrifter:

  • Knuste rosenkål med parmesan
  • Mørbrad Royal med smørstegte rosenkål
  • Rosenkålssalat
  • Rosenkålsgryde med nakkefilet og lækker sovs

Opskrift på pasta med rosenkål

billede med pasta med rosenkål
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Pasta med rosenkål

5 fra 1 stemme
Få min opskrift på pasta med rosenkål og stegte champignon. Super simpel og hurtig pastaret uden kød, men i stedet med de sunde rosenkål.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 445
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 400 g pasta - jeg bruger pastapenne
  • 250 g champignon - i kvarte
  • olivenolie - til stegning
  • 400 g rosenkål - delt i mindre stykker
  • 6 fed hvidløg - finthakket
  • citronsaft - friskpresset
  • 1 håndfuld basilikum - blade
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Til pasta med rosenkål starter du med, at koge pasta al dente i saltet vand. Pastaen skal altså stadig have lidt bid, så er den bedst.
  2. I en dyb pande (eller en gryde) steges champignon i kvarte grundigt af, så de får en god farve ved en god varme.
  3. Tilsæt en god sjat olivenolie sammen med rosenkål og hvidløg. Rosenkål klargøres ved at skære det yderste af roden fra, fjern det yderste blad og snit dem så i mindre stykker. lad Skru lidt ned for varmen og lad det stege 2-3 minutter.
  4. Vend det kogte pasta i sammen med lidt af kogevandet fra pastaen, og smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  5. Lige inden servering vendes en håndfuld friske basilikumsblade i.

Næringsindhold

Kalorier: 445kcalKulhydrater: 67gProtein: 17gFedt: 13gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 8gKolesterol: 73mgNatrium: 637mgKalium: 790mgKostfibre: 5gSukker: 4gVitamin A: 828IUVitamin C: 89mgCalcium: 69mgJern: 5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Pasta med rosenkål serveres straks, og gerne i selskab med noget groft brød og en god tomatsalat. Simpelt og godt. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    november 15, 2024 at 8:48 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Skriv gerne hvad du synes om den her.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required