Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pasta med parmesan, spidskål og oksekød

Pasta med parmesan, spidskål og oksekød

billederesultat for pasta med parmesan
4.8 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
23
DELINGER
Facebook23PinterestSMSEmailMessenger

Her får du en lækker pasta med parmesan, og det er hurtig hverdagsmad. Pastaretten laves på under en halv time, og den er meget børnevenlig.

Pasta med parmesan er en rigtig familievenlig pastaret, som børnene også elsker.

Faktisk er opskriften så nem, at ungerne selv kan kaste sig over retten, og den tager under en halv time at tilberede.

Udover parmesan laves retten blandt andet med spidskål og oksekød, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på pasta med parmesan

Pasta med parmesan, spidskål og oksekød

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Her får du en lækker pasta med parmesan, og det er hurtig hverdagsmad. Pastaretten laves på under en halv time, og den er meget børnevenlig.
Antal: 4
Ret: Pasta
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 300 g pasta (gerne en fettucine)
  • ½ spidskål (fintsnittet)
  • olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 løg (hakket)
  • 3 fed hvidløg (knust og finthakket)
  • 75 g soltørrede tomater (fra glas, skåret i strimler)
  • 1 tsk. oregano (tørret)
  • 1½ spsk balsamico
  • parmesan (frisk, høvlet parmesan)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen til den er al dente, i rigeligt, godt saltet vand. Hæld vandet fra og lad den dryppe af.
  2. Halver spidskålen og fjern stokken, snit den fint.
  3. Knus hvidløg med den brede side af kniven og hak den.
  4. Kom lidt olivenolie i en gryde - eller stor pande - og svits kålen i kort tid (den skal bare lige falde lidt sammen), krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld det over på en tallerken.
  5. Kom lidt mere olie i gryden/panden og svits det hakkede kød, til det er brunet godt af, krydr med salt og friskkværnet peber.
  6. Tilsæt løg, hvidløg, oregano og soltørrede tomater, lad det svitse lidt, til løgene begynder at tage lidt farve.
  7. Tilsæt balsamico, skru ned for varmen og lad det simre i 5 minutter. Smag til.
  8. Tilsæt spidskålen og den friskkogte pasta, vend godt rundt og lad det varme igennem (giv det ikke for meget, for pastaen er jo kogt!).
  9. Drys med flager af parmesan og server straks.

Næringsindhold

Kalorier190kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Pasta med parmesan serveres som sagt straks - og gerne med en lækker tomatsalat til.

Rester sættes hurtigt på køl og er fremragende dagen efter.

Se også mine opskrifter på:

Hakket oksekød og spidskål i ovn
Opskrift med hakket oksekød og spidskål, der tilberedes i ovnen med gode krydderier. En ret for både børn og voksne.
Se opskriften her
billede med hakket oksekød med spidskål
Oksekød med kål
Min opskrift på oksekød med kål, og retten er meget nem. Hakket oksekød steges i en pande med hvidkål og andre grøntsager. Komplet hovedret.
Se opskriften her
oksekød med kål
Pasta med bacon og spidskål - pastaret på 20 min.
Her er min opskrift på pasta med bacon og spidskål, som du kan lave på ca. 20 minutter. En nem pastaret med lækre ingredienser, som alle kan lide.
Se opskriften her
billederesultat med pasta med bacon og spidskål
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Fru Mortensen skriver

    juli 03, 2021 at 9:56 am

    Mange tak for dine gode opskrifter.
    Jeg har lige et spørgsmål.
    Hvad bruger du til at høvle de fine flager af parmesan?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      juli 03, 2021 at 10:00 am

      Hej Bente
      Tak for det. Du kan enten snitte parmesanen med en meget skarp kniv eller bruge et mandolinjern 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required