Nem og lækker opskrift på pasta med æg, broccoli og spinat. En skøn og nem pastaret med æg, der kan laves på ca. 20 minutter.
Pasta med æg er en skøn pastaret, som du kan lave på omkring 20 minutter. Og så skal du heller ikke bruge mange ingredienser til den, hvilket jo også kan være rart.
Her har jeg lavet den med broccoli og spinat, men du kan også anvende andre grøntsager. Jeg bruger spaghetti til retten, men andre pastatyper kan også bruges.
Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer. Men den er nem at gange op til flere, hvor du blot bruger mængdeknapperne under antal. God fornøjelse.
Se også mine populære opskrifter på:
Opskrift på pasta med æg
Pasta med æg, broccoli og spinat - nem og lækker opskrift
Ingredienser
- 200 g spaghetti - eller anden pasta
- 150 gram broccoli - i små buketter
- 2 æg
- 2 fed hvidløg - presset eller revet
- 1 tsk oregano - tørret
- 2 dl kogevand - fra pastaen
- 100 gram spinat - frisk
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Spaghetti koges som anvist i saltet vand. Lige før pastaen er færdig kommes de små broccolibuketter i, og koges med i 30 sekunder. Ikke mere.
- Hæld kogevandet fra pasta og broccoli, men gem det.
- Rør æg sammen med hvidløg, oregano og ca. 2 deciliter af pastavandet. Røres blot sammen. med en gaffel.
- Kom den kogte spaghetti og broccoli tilbage i gryden og lad kogepladen stå på middel varme.
- Tilsæt æggeblandingen og rør sammen.
- Kom de friske spinatblade i og rør indtil spinaten netop er faldet sammen og pastaretten er blevet lidt cremet. Retten må ikke koge! Smag til med salt og rigeligt med friskkværnet peber.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
Pasta med æg serveres straks i lune tallerkner.
Kan serveres med et lækkert stykke ciabatta eller focaccia brød til. Begge er nemme at bage selv. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger denne opskrift - jeg bliver altid glad for at høre din mening, når du har lavet retten.