Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pasta med æg, broccoli og spinat - nem og lækker opskrift

Pasta med æg, broccoli og spinat - nem og lækker opskrift

billede til pasta med æg
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook7PinterestSMSEmailMessenger
7
DELINGER

Nem og lækker opskrift på pasta med æg, broccoli og spinat. En skøn og nem pastaret med æg, der kan laves på ca. 20 minutter.

Pasta med æg er en skøn pastaret, som du kan lave på omkring 20 minutter. Og så skal du heller ikke bruge mange ingredienser til den, hvilket jo også kan være rart.

Her har jeg lavet den med broccoli og spinat, men du kan også anvende andre grøntsager. Jeg bruger spaghetti til retten, men andre pastatyper kan også bruges.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer. Men den er nem at gange op til flere, hvor du blot bruger mængdeknapperne under antal. God fornøjelse.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Pasta med kødsovs
  • Pastaret uden kød
  • Spaghetti Carbonara

Opskrift på pasta med æg

Pasta med æg, broccoli og spinat - nem og lækker opskrift

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Nem og lækker opskrift på pasta med æg, broccoli og spinat. En skøn og nem pastaret med æg, der kan laves på ca. 20 minutter.
Antal: 2 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g spaghetti (eller anden pasta)
  • 150 gram broccoli (i små buketter)
  • 2 æg
  • 2 fed hvidløg (presset eller revet)
  • 1 tsk oregano (tørret)
  • 2 dl kogevand (fra pastaen)
  • 100 gram spinat (frisk)
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Spaghetti koges som anvist i saltet vand. Lige før pastaen er færdig kommes de små broccolibuketter i, og koges med i 30 sekunder. Ikke mere.
    broccoli koges kort med til sidst
  2. Hæld kogevandet fra pasta og broccoli, men gem det.
  3. Rør æg sammen med hvidløg, oregano og ca. 2 deciliter af pastavandet. Røres blot sammen. med en gaffel.
  4. Kom den kogte spaghetti og broccoli tilbage i gryden og lad kogepladen stå på middel varme.
  5. Tilsæt æggeblandingen og rør sammen.
  6. Kom de friske spinatblade i og rør indtil spinaten netop er faldet sammen og pastaretten er blevet lidt cremet. Retten må ikke koge! Smag til med salt og rigeligt med friskkværnet peber.
    pastaretten samles i gryden

Næringsindhold

Kalorier478kcalKulhydrater83gProtein22gFedt6gMættet fedt2gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.01gKolesterol164mgNatrium1296mgKalium825mgKostfibre7gSukker4gVitamin A5411IUVitamin C82mgCalcium153mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

Pasta med æg serveres straks i lune tallerkner.

Kan serveres med et lækkert stykke ciabatta eller focaccia brød til. Begge er nemme at bage selv. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    marts 01, 2025 at 10:16 am

    Tak fordi du bruger denne opskrift - jeg bliver altid glad for at høre din mening, når du har lavet retten.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required