Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pandestegt laks

Pandestegt laks (opskrift og stegetid på laks på pande)

pandestegt laks
4.8 fra 42 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
42
SHARES
FacebookMessenger42PinterestEmailSMS
Indhold
  • Pandestegt laks - opskrift og stegetid på laks på pande
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på pandestegt laks
  • Tips
  • Kommentarer

Pandestegt laks - opskrift og stegetid på laks på pande

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 42 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Sådan laver du pandestegt laks. Se hvordan du steger laks på panden, så du altid får et perfekt stykke fisk, der blot skal saltes. Inkl. tilbehør.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 laksebøffer (på hver cirka 150-200 gram)
  • smør (eller olie, til stegning)
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Bed fiskehandleren skære 4 laksebøffer fra hovedenden af laksen, aldrig af halestykket, der ikke er egnet til laksebøffer eller pandestegt laks.
  2. Kontrollér at laksen er fri for ben, og fjern eventuelle ben med en pincet. Det er ret nemt.
  3. Giv laksebøfferne lidt salt på både skindsiden og kødsiden, og lad dem hvile i fem minutter. Du skal slevfølgelig ikke oversalte laksen, men den skal også have lidt mere salt end du måske regner med.
  4. Smelt lidt smør og rapsolie på en pande, og læg ud med en ret god varme. Brug både smør og olie - eller en af delene.
  5. Læg laksebøfferne på panden med skindsiden nedad, så skindet bliver stegt sprødt. Tryk let ned på fisken, så skindet bliver stegt.
  6. Steg nu laksestykkerne i cirka 5-7 minutter på den side, inden du vender dem om.
  7. Pandestegt laks steges færdige i et minuts tid på kødsiden, og tages derefter straks af panden. Krydres med salt og friskkværnet peber. Husk at fisken allerede har fået lidt salt.

Næringsindhold

Kalorier213kcalProtein30gFedt10gMættet fedt1gFlerumættet fedt4gEnkelumættet fedt3gKolesterol83mgNatrium647mgKalium735mgVitamin A60IUCalcium18mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på pandestegt laks

Pandestegt laks er lækker og velsmagende aftensmad, som de fleste kan lide.

Min egen erfaring er, at selv dem, der ikke er så vilde med fisk, faktisk godt kan spise stegt laks.

Steg gerne laksen i en blanding af smør og olie, eller brug bare en af dem.

Du kan i øvrigt nemt fjerne skindet forsigtigt inden servering. Nogle elsker at spise laks med skind, andre er knap så vilde med det.

Opskriften er beregnet til fire personer, og her kan du se hvordan du steger laks i ovn.

Tips

Man skal aldrig overtilberede laks, da den så kan blive noget træls i smagen. Omvendt skal den selvfølgelig heller ikke være rå.

Anret pandestegt laks med risotto med asparges og spidskålssalat.

Du kan også lave en lækker hollandaise sous vide til din laks. Hollandaisen passer perfekt til, og så er den altså meget nem at lave.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Laks i karrysauce med grøntsager
  • Laks med porrer og spidskål
  • Pasta med laks og fløde - nem og lækker pastaret
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required