Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Ovnbagte grønne asparges og tomater

Ovnbagte grønne asparges og tomater

Det er meget nemt at lave ovnbagte grønne asparges og tomter. Bagetiden er cirka 15 minutter. Foto: Guffeliguf.dk.
4.8 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
54
SHARES
FacebookMessenger54PinterestEmailSMS

Se, hvordan du nemt laver ovnbagte grønne asparges og tomater i ovnen. Lækkert tilbehør med masser af smag, som blot tager 15 minutter.

Ovnbagte grønne asparges og tomater er nemt at tilberede, og det er en udmærket måde at tilberede asparges på.

De grønne asparges skal ikke forkoges, men blot stilles direkte i ovnen.

Du kan anvende alle typer af tomater, men San Marzano tomaterne har en fremragende smag og en god størrelse til ovnbagning.

Opskriften er til fire personer.

Opskrift på ovnbagte grønne asparges

Ovnbagte grønne asparges og tomater

Holger Rørby Madsen
4.8 fra 8 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Se hvordan du nemt laver ovnbagte grønne asparges og tomater i ovnen. Lækkert tilbehør med masser af smag, som blot tager 15 minutter.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 bundt grønne asparges
  • 12 San Marzano tomater
  • Olivenolie
  • salt

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Knæk den hårde ende af de grønne asparges, og skyl dem under vandhanen. Dryp af.
  2. Fordel asparges i et ildfast fad, og læg tomaterne ved. Her har jeg anvendt de lækre San Marzano tomater, men du kan selvfølgelig bruge alle slags tomater.
  3. Dryp godt med olivenolie over asparges og tomater, og krydr med en smule salt.
  4. Stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, og bag grøntsagerne i 15 minutter.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Serveringstips

De lækre asparges skal serveres straks, og er fremragende tilbehør til blandt andet helstegt oksemørbrad, culotte og mange andre stege.

Du kan også spise dem til en god fiskeret, for eksempel hvidvinsdampet torsk.

Her er flere opskrifter med grønne asparges:

Grøn aspargessuppe (suppe med asparges på 25 min.)
Grøn aspargessuppe er en nem suppe, der laves med masser af grønne asparges. Aspargessuppen tager kun omkring 25 minutter at lave, og er god som forret.
Se opskriften her
billederesultat for grøn aspargessuppe
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin
  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required