Her får du en nem opskrift på omelet med spinat og kylling. Omeletten kan bruges som hovedmåltid, men også som en god ret til frokost. Serveres med rugbrød.
Omelet med kylling og spinat er en super lækker ret, som tilmed er rimelig fedtfattig.
Omeletten er god som aftensmad på dage, hvor du måske ikke har så meget tid til madlavningen, og sådan en omelet smager altså super godt.
Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer med et stykke brød til. Kan også gå som en solid frokost.
Opskrift på omelet med kylling og spinat
Omelet med kylling og spinat
Ingredienser
- 450 gram kyllingebrystfilet
- 8 æg
- 0,5 teske paprika
- 0,5 teske løgpulver
- 1 deciliter mælk
- salt og friskkværnet peber
- 100 gram spinat - frisk og skyllet
- 1 bundt forårsløg
- 1 bundt radiser
Sådan gør du
- Start med at gøre kyllingekødet klar. Skær fedt og urenheder fra, og varm en pande op med en god klat smør og en sjat olivenolie på. Når det er brust af kommes kyllingebrystfileterne på og steges cirka fem minutter på hver side. Krydres med paprika, salt og peber. Lægges til side.
- Så laver du æggemassen til omelet med kylling og spinat. Kom æggehviderne i en skål og æggeblommerne i en anden.
- Æggehviderne piskes helt stive.
- Tilsæt mælk, en halv teske paprika, en halv teske løgpulver samt salt og peber til æggeblommer og pisk det sammen.
- Vend nu forsigtigt de piskede æggehvider ned i æggeblommerne, og vend det sammen til en luftig masse.
- Steg fire omeletter (en ad gangen) på en varm pande med lidt olie. Vendes og lægges på tallerken.
- Forårsløg og radiser snittes i tynde skiver.
- Saml omeletterne med spinat, kylling i tynde skiver, forårsløg og radiser.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Noter
Den færdige kyllingeomelet med spinat serveres sammen med et stykke brød og eventuelt en kold øl til.
Du kan jo også overveje en alkoholfri øl til.
Se også mine opskrifter på
Del dine ideer og tanker med os andre her: