• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Æggeretter › Luftig omelet i ovn med broccoli og skinke

Luftig omelet i ovn med broccoli og skinke

billede med omelet i ovn
4.6 fra 19 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
317
SHARES
FacebookMessenger317PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 3. april 2024 - Udgivet: 8. januar 2021

Min bedste opskrift på omelet i ovn. Ovnomelet er luftig og lækker med broccoli og parmaskinke. God til morgenmad, brunch eller hovedmåltid.

Luftig omelet i ovn er nem mad, der samtidig snager virkelig godt.

Sådan en ovnomelet er nem at piske sammen, og denne omelet bliver ekstra luftig, fordi æggehvider og blommer piskes luftige hver for sig.

Opskriften er til fire personer, og den kan bruges til morgenmad, brunch eller som hovedret til aftensmad, hvor du serverer den med et godt stykke rugbrød til.

Se i øvrigt her hvordan du laver den bedste æggekage.

Opskrift på omelet i ovn

billede med omelet i ovn
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Luftig omelet i ovn med broccoli og skinke

4.64 fra 19 stemmer
Min bedste opskrift på omelet i ovn. Ovnomelet er luftig og lækker med broccoli og parmaskinke. God til morgenmad, brunch eller hovedmåltid.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 180
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 5 æg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 lille broccoli
  • 4 skiver parmaskinke
  • salt og friskkværnet peber
  • smør - til stegning

Fremgangsmåde
 

  1. Forvarm ovnen til 200 grader almindelig over- og undervarme når du laver omelet i ovn.
  2. Broccoli deles i mindre stykker og dampes to minutter i en lidt letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad broccolien dampe af.
  3. Find to skåle frem og del æggene i henholdsvis æggehvider og æggeblommer.
  4. Æggehviderne piskes helt stive, mens æggeblommerne piskes sammen med lidt paprika, løgpulver, salt og peber.
  5. Vend forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i ned i æggeblommerne uden at slå for meget luft ud af æggemassen.
  6. Varm en pande op og kom en spiseskefuld smør på.
  7. Hæld forsigtigt æggemassen på panden, og rør ikke mere ved den, så omeletten efter bagning forbliver luftig.
  8. Fordel broccoli i æggemassen.
  9. Parmaskinken hives i lidt mindre stykker, der fordeles øverst på omeletten, og steg et minut mere.
  10. Stil derefter panden ind i den forvarmede ovn, hvor den skal have cirka 15 minutter. Et par minutter mere, hvis du ønsker en endnu mere afbagt omelet i ovn.

Næringsindhold

Kalorier: 180kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdige omelet i ovn serveres straks. Den kan godt falde en smule sammen når den kommer ud af ovnen, men det gør ingenting. Så også min opskrift på åben omelet.

Prøv også mine opskrifter på røræg, æggemuffins og kromandens æggekage. Og jeg viser dig også, hvordan du koger de perfekte blødkogte æg.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Forsiden lige nu

Hvad skal vi have at spise?
Hvad skal vi have at spise? Her får du 9 lækre retter→ Se opskriften
billede med frugttærte
Frugttærte→ Se opskriften
Ugens vine uge 29, 2025
Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé→ Se opskriften
billede med hindbærsnittetærte
Hindbærsnittetærte med mazarin og lækkert fyld→ Se opskriften
billede for den du ved nok kage
Den du ved nok kage - nem opskrift på chokoladedrømmekage→ Se opskriften
billederesultat for brusebadsboller
Brusebadsboller - opskrift på hurtige morgenbrød→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé med svinemørbrad og grøntsager→ Se opskriften
tex mex kylling
Tex Mex kylling→ Se opskriften
Billede med brunchæg i ovn
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form→ Se opskriften
Billede af pighvarsalat.
Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required