• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Lynhurtige fastelavnsboller med butterdej

Lynhurtige fastelavnsboller med butterdej

billede med lynhurtige fastelavnsboller lavet af butterdej
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
24
SHARES
FacebookMessenger24PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 15. februar 2025 - Udgivet: 15. februar 2025

Nemme og lynhurtige fastelavnsboller lavet med købt butterdej. De smager godt og du kan fylde dem med en luftig konditorcreme eller andet.

Så er der lynhurtige fastelavnsboller bagt med købt butterdej, og dem kommer du til at elske.

Her udstikkes en rulle købt butterdej, og derefter er det blot at bage dem i ovnen, hvorefter de fyldes med en luftig konditorcreme. Super nemt, hurtigt og lækkert.

Jeg udstikker dem gerne i ca. 8 centimeter, men det kan du gøre, som du synes. Fyldet kan også varieres efter smag og behag, og du kan sagtens fylde dem med både hindbærmarmelade eller anden marmelade sammen med koditorcremen.

Du kan også pynte dem med glasur, flødeskum eller andet. Kagerne er ikke så store, så beregn to til hver person. God bagelyst.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Fastelavnsboller
  • Snyde basser
  • Åbne fastelavnsboller

Opskrift på lynhurtige fastelavnsboller

billede med lynhurtige fastelavnsboller lavet af butterdej
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Lynhurtige fastelavnsboller med butterdej

5 fra 1 stemme
Nemme og lynhurtige fastelavnsboller lavet med købt butterdej. De smager godt og du kan fylde dem med en luftig konditorcreme eller andet.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 8 stk.
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 323
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 275 g butterdej
  • 1 æg - sammenpisket
  • 200 gram kagecreme
  • 2 dl piskefløde

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd din ovn på 200 grader over- og undervarme.
  2. Rul den købte butterdej ud. Udstikkes i ca. 8 centimeters diameter eller hvad du synes.
  3. Læg halvdelen af butterdejscirklerne på bageplade med bagepapir. Pensl med æg og læg en cirkel på hver, så de nu ligger dobbelt. Pensl også den øverste cirkel.
  4. Bages midt i ovnen i ca. 15 minutter, så de får en flot farve. lad dem køle af.
  5. Lav kagecreme, enten en køb eller hjemmelavet. Opskriften på den hjemmelavede creme finder du i linket. Pisk fløden stiv.
  6. Med forsigtighed vendes cremen nu ind i flødeskummet, og det fyldes i en sprøjtepose med stjernetyl.
  7. Flæk kagerne og sprøjt konditorcreme ud på hver bund og læg toppene på.

Næringsindhold

Kalorier: 323kcalKulhydrater: 17gProtein: 5gFedt: 26gMættet fedt: 12gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 10gTransfedt: 0.003gKolesterol: 49mgNatrium: 125mgKalium: 52mgKostfibre: 1gSukker: 2gVitamin A: 398IUVitamin C: 0.1mgCalcium: 23mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

De hurtige fastelavnsboller bagt af butterdej serveres straks. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jolanda

    februar 16, 2025 at 1:38 pm

    Hej Holger. Jeg forstår ikke punkt 3 i fremgangsmåden. Kan du uddybe det måske?
    Jolanda

    Svar
  2. Holger Rørby Madsen

    februar 15, 2025 at 4:21 pm

    Tak fordi du bruger opskriften. Skriver gerne hvad du synes om de hurtige fastelavnsboller her - og hvad du fylder dem med.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 30

Ugens madplan uge 30 med lækker sommermad

Billede af kartofler med dillercreme dildcreme.

Kartofler med dillercreme (dildcreme)

Billede af salat med torsk og grøntsager.

Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Forsiden lige nu

Ugens madplan uge 30
Ugens madplan uge 30 med lækker sommermad→ Se opskriften
billede med smashburger
Smashburger - bedste opskrift med karamelliseret bøf→ Se opskriften
billede med crumble med ribs ribscrumble
Crumble med ribs - opskrift på lækker ribscrumble→ Se opskriften
frikasse med kalv
Nem opskrift på frikassé med årstidens grøntsager→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften
bornholmergryde gryderet fra bornholm
Bornholmergryde - opskrift på gryderet fra Bornholm→ Se opskriften
Billede af kartofler med dillercreme dildcreme.
Kartofler med dillercreme (dildcreme)→ Se opskriften
Billede med hindbærkage
Hindbærkage med friske hindbær og mandler→ Se opskriften
wienerkylling med stegte kartofler og ærter
Wienerkylling (opskrift med stegte kartofler og ærter)→ Se opskriften
salat med nye ærter og agurk
Salat med nye ærter, agurk og ærteskud→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required