Nemme og lynhurtige fastelavnsboller lavet med købt butterdej. De smager godt og du kan fylde dem med en luftig konditorcreme eller andet.
Så er der lynhurtige fastelavnsboller bagt med købt butterdej, og dem kommer du til at elske.
Her udstikkes en rulle købt butterdej, og derefter er det blot at bage dem i ovnen, hvorefter de fyldes med en luftig konditorcreme. Super nemt, hurtigt og lækkert.
Jeg udstikker dem gerne i ca. 8 centimeter, men det kan du gøre, som du synes. Fyldet kan også varieres efter smag og behag, og du kan sagtens fylde dem med både hindbærmarmelade eller anden marmelade sammen med koditorcremen.
Du kan også pynte dem med glasur, flødeskum eller andet. Kagerne er ikke så store, så beregn to til hver person. God bagelyst.
Se også mine populære opskrifter på:
Opskrift på lynhurtige fastelavnsboller
Lynhurtige fastelavnsboller med butterdej
Ingredienser
- 275 g butterdej
- 1 æg - sammenpisket
- 200 gram kagecreme
- 2 dl piskefløde
Fremgangsmåde
- Tænd din ovn på 200 grader over- og undervarme.
- Rul den købte butterdej ud. Udstikkes i ca. 8 centimeters diameter eller hvad du synes.
- Læg halvdelen af butterdejscirklerne på bageplade med bagepapir. Pensl med æg og læg en cirkel på hver, så de nu ligger dobbelt. Pensl også den øverste cirkel.
- Bages midt i ovnen i ca. 15 minutter, så de får en flot farve. lad dem køle af.
- Lav kagecreme, enten en køb eller hjemmelavet. Opskriften på den hjemmelavede creme finder du i linket. Pisk fløden stiv.
- Med forsigtighed vendes cremen nu ind i flødeskummet, og det fyldes i en sprøjtepose med stjernetyl.
- Flæk kagerne og sprøjt konditorcreme ud på hver bund og læg toppene på.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
De hurtige fastelavnsboller bagt af butterdej serveres straks. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Jolanda
Hej Holger. Jeg forstår ikke punkt 3 i fremgangsmåden. Kan du uddybe det måske?
Jolanda
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften. Skriver gerne hvad du synes om de hurtige fastelavnsboller her - og hvad du fylder dem med.