• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Snyde basser

Snyde basser

billede med snyde basser med creme
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
65
SHARES
FacebookMessenger65PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. maj 2022 - Udgivet: 20. maj 2022

Lav lækre snyde basser med creme. En nem opskrift på en klassisk spandauer, som du hurtigt kan lave med frosne butterdejsplader.

Snyde basser med creme er din nemme genvej til hurtigt og lækkert morgenbrød, der smager fantastisk godt.

Her laver du nemlig de populære spandauere med frosne butterdejsplader, der jo gør det utroligt nemt at bage sødt morgenbrød.

Og tro mig - du kan stort set ikke smage forskel. Du får sprøde og lækre basser, og de er altså nemme at lave.

Hver butterdejsplade deles i to, så to plader butterdej bliver til fire spandauere med creme. I min video kan du se, hvordan du skal gøre. Du kan selvfølgelig lave din egen butterdej.

Se flere lækre opskrifter:

  • Spandauer
  • Nemme frøsnappere med remonce
  • De bedste tebirkes

Opskrift på nemme snyde basser

billede med snyde basser med creme
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Snyde basser - den hurtige opskrift

5 fra 4 stemmer
Lav lækre snyde basser med creme. En nem opskrift på en klassisk spandauer, som du hurtigt kan lave med frosne butterdejsplader.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Kalorier: 263
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 plader butterdej - fra frost, tages op 10 minutter før brug
  • Lidt hvedemel
  • 40 g smør - blødt
  • 40 g sukker
  • 4 tsk kagecreme
  • 1 æg - til pensling
  • flormelis
  • vand
  • hasselnøddeflager - kan undværes

Fremgangsmåde
 

  1. Til snyde basser med creme tages to frosne butterdejsplader ud af fryseren ca. 10 minutter før du går i gang.
  2. Mens butterdejspladerne tøs op, kan du røre blødt smør og sukker sammen til en remonce, og ovnen tændes på 200 grader varmluft. Kom også bagepapir på en bageplade.
  3. Du skal også lave en kagecreme - eller en god og hjemmelavet creme, som du finder opskriften på i linket længere oppe - eller blot en købecreme.
  4. Del hver butterdejsplade på midten og rul hvert stykke lidt ud. Husk en smule mel på bordet. Se evt. i min video hvordan du nemt laver de sprøde snyde basser eller spandauere.
  5. Smør en teskefuld remonce på hvert stykke, og fold hjørnerne næsten ind til midten. Læg en teskefuld kagecreme på midten.
  6. Pensl kagerne med lidt sammenpisket æg og drys evt. lidt hasselnøddeflager på.
  7. Stil dine snyde spandauere med creme på bagepladen - hold lidt afstand - og bag dem midt i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 grader varmluft.

Næringsindhold

Kalorier: 263kcalKulhydrater: 21gProtein: 3gFedt: 19gMættet fedt: 8gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 8gTransfedt: 0.3gKolesterol: 62mgNatrium: 143mgKalium: 32mgKostfibre: 0.4gSukker: 10gVitamin A: 310IUCalcium: 11mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

De færdigbagte basser med creme køles af.

Pyntes derefter med lidt glasur, hvilket selvfølgelig kan undværes.

I stedet for creme, kan du også blot fylde dine basser med en hindbærmarmelade, for det smager også forrygende godt.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Forsiden lige nu

Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften
billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required