Lav lækre snyde basser med creme. En nem opskrift på en klassisk spandauer, som du hurtigt kan lave med frosne butterdejsplader.
Snyde basser med creme er din nemme genvej til hurtigt og lækkert morgenbrød, der smager fantastisk godt.
Her laver du nemlig de populære spandauere med frosne butterdejsplader, der jo gør det utroligt nemt at bage sødt morgenbrød.
Og tro mig - du kan stort set ikke smage forskel. Du får sprøde og lækre basser, og de er altså nemme at lave.
Hver butterdejsplade deles i to, så to plader butterdej bliver til fire spandauere med creme. I min video kan du se, hvordan du skal gøre.
Opskrift på snyde basser
Snyde basser med creme
Ingredienser
- 2 plader butterdej - fra frost, tages op 10 minutter før brug
- Lidt hvedemel
- 40 gram smør - blødt
- 40 gram sukker
- 4 teskefulde kagecreme
- 1 æg - til pensling
- flormelis
- vand
- hasselnøddeflager - kan undværes
Sådan gør du
- Til snyde basser med creme tages to frosne butterdejsplader ud af fryseren ca. 10 minutter før du går i gang.
- Mens butterdejspladerne tøs op, kan du røre blødt smør og sukker sammen til en remonce, og ovnen tændes på 200 grader varmluft. Kom også bagepapir på en bageplade.
- Du skal også lave en kagecreme - eller en god og hjemmelavet creme, som du finder opskriften på i linket længere oppe - eller blot en købecreme.
- Del hver butterdejsplade på midten og rul hvert stykke lidt ud. Husk en smule mel på bordet. Se evt. i min video hvordan du nemt laver de sprøde snyde basser eller spandauere.
- Smør en teskefuld remonce på hvert stykke, og fold hjørnerne næsten ind til midten. Læg en teskefuld kagecreme på midten.
- Pensl kagerne med lidt sammenpisket æg og drys evt. lidt hasselnøddeflager på.
- Stil dine snyde spandauere med creme på bagepladen - hold lidt afstand - og bag dem midt i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 grader varmluft.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Video
Noter
De færdigbagte basser med creme køles af.
Pyntes derefter med lidt glasur, hvilket selvfølgelig kan undværes.
I stedet for creme, kan du også blot fylde dine basser med en hindbærmarmelade, for det smager også forrygende godt.
Se flere lækre opskrifter:
Spandauer - opskrift på wienerbrød (basser) med creme
Del dine ideer og tanker med os andre her: