Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Langtidsstegt kylling

Langtidsstegt kylling i ovn med brød i maven

Billede af langtidsstegt kylling.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
1.7k
SHARES
FacebookMessenger1.7kPinterestEmailSMS
Indhold
  • Langtidsstegt kylling
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på langtidsstegt kylling
  • Tilbehør
  • Kommentarer

Langtidsstegt kylling

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 2 timer t 30 minutter min
Samlet tid: 2 timer t 45 minutter min
Den bedste opskrift på langtidsstegt kylling i ovn, hvor kyllingen fyldes med brød og persille. Steges i små tre timer i ovnen.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 hel kylling
  • 2 skiver hvedebrød (franskbrød)
  • 1 håndfuld persille
  • 25 g smør
  • paprika
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Krydr 1 hel kylling indvendigt med salt og friskkværnet peber.
  2. Væd 2 skiver hvedebrød med vand, og kom dem i kyllingen sammen med 1 håndfuld persille. Luk om nødvendigt kyllingen til med en kødnål.
  3. Smelt 25 g smør i en gryde, og pensl kyllingen med det.
  4. Krydr med paprika, salt og friskkværnet peber, og gnid det godt ind i kyllingen.
  5. Læg kyllingen i et ildfast fad - eller en römertopf med låg. Hæld en deciliter vand ved.
  6. Læg låget på - eller dæk fadet helt til med sølvpapir.
  7. Stil fadet ind i en forvarmet ovn ved 130 grader over- og undervarme, og her skal kyllingen nu steges i to timer og 30 minutter.
  8. Fjern så låget eller sølvpapiret, og tænd grillen i ovnen.
  9. Grill kyllingen indtil skindet er sprødt og lækkert, men vær opmærksom på kyllingen ikke bliver branket!

Næringsindhold

Kalorier487kcalKulhydrater7gProtein37gFedt34gMættet fedt11gFlerumættet fedt6gEnkelumættet fedt13gTransfedt0.4gKolesterol156mgNatrium808mgKalium388mgKostfibre1gSukker0.4gVitamin A507IUVitamin C4mgCalcium26mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på langtidsstegt kylling

Her er min opskrift på langtidsstegt kylling, der nemt laves i ovn

Stegetiden er lang, men kyllingen passer jo sig selv undervejs, og derfor er det ikke en tidskrævende opskrift.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Tag den ud af ovnen, og lad den hvile 15 minutter på et skærebræt inden udskæring.

Se også mine opskrifter på:

  • Gryderet med kylling
  • Kylling med rodfrugter
  • Spansk kylling
  • Helstegt kylling i ovn (klassisk)

Tilbehør

Skyen fra den langtidsstegte kylling er fremragende til en risotto.

Svits et finthakket løg og et par finthakkede fed hvidløg i lidt smør. Kom 200 gram risotto ris, og derefter lidt hvidvin.

Tilsæt så gradvist skyen fra kyllingen, og derefter vand indtil risene er næsten møre. De må gerne have en smule bid.

Smag til med salt og friskkværnet peber. Kogetiden for risotto er knap 20 minutter, så det passer med hviletiden for kyllingen.

Måske er du også interesseret i disse opskrifter på en nem hummus eller en lækker ratatouille i ovn.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    november 16, 2025 at 3:05 pm

    Tak fordi du bruger min opskrift. Kom gerne med din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)
  • Billede af rosmarinkylling.
    Rosmarinkylling (med lækre grøntsager tilberedt i fad)
  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required