Sådan laver du en lækker laksemad toppet med koldrøget laks og masser af grønt. En skøn opskrift med bla. dildmayo, salat, radiser og agurk.
Hvad er næsten bedre end en lækker laksemad, og her kan du se hvordan du laver den perfekte mad med skiver af koldrøget laks.
Laksemaden bygges blandt andet op af en skive rugbrød og en hjemmelavet dildmayo, og det er mad, der ligner en million.
Se også mine opskrifter på:
Opskrift på laksemad
Laksemad
Ingredienser
- 2 skiver rugbrød
- 2 skiver laks - koldrøget, store skiver eller to små
- 2 blade salat - evt, krølsalat eller rtomaine
- 1 avocado - i skiver
- 4 radiser - i tynde skiver
- 4 skiver agurk
- 2 kviste dild - til pynt
Dildmayo
- 2 spsk mayonnaise
- 2 tsk sennep
- 1 spsk citronsaft - friskpresset
- 4 kviste dild - hakkes fint
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Du kan med fordel starte med at riste rugbrødsskiverne på en varm pande.
- Læg så lidt salat og skiver af avocado på brødet.
- Toppes derefter med koldrøget laks i ønsket mængde.
- Kom også tynde skiver af radiser og agurk på laksen.
- Rør ingredienserne til din dildmayo sammen, og smag den til.
- Kom en god skefuld dildmayo på din laksemad, og så er den klar til servering.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
Laksemad serveres straks, og den er god både som en forret eller som aftensmad på dage, hvor det skal være lidt nemt.
Her skal du selvfølgelig servere et par stykker til hver person.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: