Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brunch, morgenmad og frokost › Laksemad

Laksemad

billede med laksemad
5 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailSMS

Sådan laver du en lækker laksemad toppet med koldrøget laks og masser af grønt. En skøn opskrift med bla. dildmayo, salat, radiser og agurk.

Hvad er næsten bedre end en lækker laksemad, og her kan du se hvordan du laver den perfekte mad med skiver af koldrøget laks.

Laksemaden bygges blandt andet op af en skive rugbrød og en hjemmelavet dildmayo, og det er mad, der ligner en million.

Se også mine opskrifter på:

  • Stegt laks med nem hollandaise
  • Honningmarineret laks
  • Gravad laks

Opskrift på laksemad

Laksemad

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 7 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Sådan laver du en lækker laksemad toppet med koldrøget laks og masser af grønt. En skøn opskrift med bla. dildmayo, salat, radiser og agurk.
Antal: 2 personer
Ret: Forret
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 skiver rugbrød
  • 2 skiver laks koldrøget, store skiver eller to små
  • 2 blade salat evt, krølsalat eller rtomaine
  • 1 avocado i skiver
  • 4 radiser i tynde skiver
  • 4 skiver agurk
  • 2 kviste dild til pynt
Dildmayo
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 tsk sennep
  • 1 spsk citronsaft friskpresset
  • 4 kviste dild hakkes fint
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Du kan med fordel starte med at riste rugbrødsskiverne på en varm pande.
  2. Læg så lidt salat og skiver af avocado på brødet.
  3. Toppes derefter med koldrøget laks i ønsket mængde.
  4. Kom også tynde skiver af radiser og agurk på laksen.
  5. Rør ingredienserne til din dildmayo sammen, og smag den til.
  6. Kom en god skefuld dildmayo på din laksemad, og så er den klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier285kcalKulhydrater25gProtein9gFedt18gMættet fedt3gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt11gKolesterol11mgNatrium1392mgKalium713mgKostfibre9gSukker2gVitamin A889IUVitamin C17mgCalcium52mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Laksemad serveres straks, og den er god både som en forret eller som aftensmad på dage, hvor det skal være lidt nemt.

Her skal du selvfølgelig servere et par stykker til hver person.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pighvarsalat.
    Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk
  • billede med club sandwich
    Club sandwich (opskrift på en amerikansk favorit)
  • påske smørrebrød med torskerogn og æg
    Påske smørrebrød med torskerogn og æg
  • billede med brunchpandekager
    Brunchpandekager med bagepulver (nem opskrift til brunch)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required