• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad

Kyllingeschnitzler

kyllingeschnitzler paneret
Sprøde og møre kyllingeschnitzler, der er paneret kyllingebryst stegt i smør og olie. Kyllingefileterne paneres i æg og rasp, inden de steges på panden. Kan serveres med forskelligt tilbehør. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  5. maj 2024 - Udgivet:  29. april 2022

Del gerne:
40
SHARES
FacebookMessenger40PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Denne opskrift på kyllingeschnitzler med tilbehør er med paneret kyllingeschnitzel, som du nemt laver af kyllingebryst. Paneres hurtigt i æg og rasp.
  2. Opskrift på kyllingeschnitzler
  3. Kyllingeschnitzler
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tilbehør
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift

Denne opskrift på kyllingeschnitzler med tilbehør er med paneret kyllingeschnitzel, som du nemt laver af kyllingebryst. Paneres hurtigt i æg og rasp.

Kyllingeschnitzler er nem og hurtig hverdagsmad med paneret kyllingeschnitzel og tilbehør.

Retten er simpel at lave, og under opskriften er der gode forslag til tilbehør til schnitzlerne.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Paneret kylling med stuvede ærter
  • Stegning af kyllingebryst i ovn
  • Wienerkylling
  • Kyllingebryst i airfryer

Opskrift på kyllingeschnitzler

Opskriften er beregnet til fire personer med to schnitzler til hver, men det skyldes at de jo flækkes, og derfor er der reelt et stykke kyllingebryst til hver.

kyllingeschnitzler paneret

Kyllingeschnitzler

Denne opskrift på kyllingeschnitzler med tilbehør er med paneret kyllingeschnitzel, som du nemt laver af kyllingebryst. Paneres hurtigt i æg og rasp.
Bedømmelse
5 fra 4 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 10 minutter minutter
Samlet tid: 25 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • 2 æg
  • rasp - gerne en panko rasp
  • salt og friskkværnet peber
  • smør - og olie til stegning
  • 2 tsk paprika - kan undlades

Fremgangsmåde

  • Start med at skære fedt og andre urenheder af kyllingebryst fileterne.
  • Hvert stykke kyllingebryst flækkes derefter i to halve med en skarp kniv, så de er nogenlunde lige tykke. Dermed har du otte stykker kød til dine kyllingeschnitzler, hvor der laves to til hver person.
  • I en dyb tallerken piskes æg sammen.
  • I en anden tallerken vendes rasp sammen med paprika. Jeg plejer at bruge panko rasp til paneret kyllingeschnitzel, men en almindelig rasp er også fin.
  • Vend ny kyllingefileterne i de sammenpiskede æg - og derefter i rasp. Tryk kødet let ned i raspen og læg til side.
  • Varm en pande op ved en god varme, og kom smør og olie på panden. Spar ikke på fedtstoffet, da stegeskorpen på dine kyllingeschnitzler så ikke bliver så vellykket.
  • Når smørret er smeltet, kommes kyllingeschnitzlerne på panden, og du kan stege fire ad gangen. Så de steges altså i to omgange.
  • Stegetiden på paneret kyllingeschnitzel er ca. 3 minutter på hver side. Men husk altid at gennemstege kyllingekød! Krydres derefter med salt og friskkværnet peber.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
203
% Daglig værdi*
Fedt
 
6
g
9
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.03
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Kolesterol
 
178
mg
59
%
Natrium
 
787
mg
34
%
Kalium
 
591
mg
17
%
Kulhydrater
 
0.3
g
0
%
Kostfibre
 
0.1
g
0
%
Sukker
 
0.2
g
0
%
Protein
 
35
g
70
%
Vitamin A
 
241
IU
5
%
Vitamin C
 
5
mg
6
%
Calcium
 
20
mg
2
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tilbehør

De færdigstegte kyllingeschnitzler serveres straks, og evt. sammen med noget af dette tilbehør:

Spidskålssalat

Timiankartofler i ovn

Blomkålsris

Grøn kartoffelsalat med ærter

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ole Mortensen

    august 14, 2024 at 10:07 am

    Perfekt

    Svar
  2. Frede

    april 22, 2021 at 10:49 am

    Jeres nye browser er dum kan ikke gemme link og læse det igen ??

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      april 22, 2021 at 1:05 pm

      Hej Frede
      Altså på din egen liste? Opret dig med din mail, og så er du sikker på de altid er gemt. Browsere opfører sig forskelligt, og derfor er der desværre ikke garanti for at alt bliver gemt - medmindre man lige opretter sig. Mailen bliver ikke brugt til andet end det 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required