Kyllingeinderfilet er en mør og saftig del af kyllingebrystet, som sidder på indersiden af brystet af kyllingen.
Kyllingeinderfileten er en lille og aflang muskel, der altså sidder på indersiden af kyllingebrystet.
Den er mere mør og saftig end selve brystkødet, fordi den indeholder mindre bindevæv.
Den er mild i smagen, som derfor god til at tilberede med marinader og krydderier.
Inderfileten er hurtig at tilberede, og den velegnet til stegning, grilling, ovnbagning eller panering.
Næringsindhold
Kalorier: 110 kcal
Protein: 23 gram
Fedt: 1 gran
Kulhydrater: 0 gram
Kylingeinderfileten indeholder en del vitaminer & mineraler, og den er en god kilde til B-vitaminer (især B6 og niacin), fosfor og selen.
Opskrifter
Du finder mange opskrifter med kylling inderfilet på Madens Verden, og her er nogle af dem:
Kyllingeinderfilet i ovn med hoisinsauce og soja
Kyllingeinderfilet i tomatsauce med pasta
Paneret inderfilet med paprika og karry i ovn
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments