• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Kyllingeinderfilet i tomatsauce med pasta

Holger Rørby Madsen
Kyllingeinderfilet i tomatsauce med pasta er en super nem og hurtig ret at tilberede til aftensmad. Kyllingeinderfileterne er mere møre end kyllingebrystfileterne, og er perfekte i sådan en ret. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Kylling

Oversigt over indhold

  1. Min opskrift på kyllingeinderfilet i tomatsauce med pasta. Kyllingeinderfilet er mere mør end kyllingebryst, og derfor god i sådan en ret.
  2. Opskrift på kyllingeinderfilet i tomatsauce
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Næringsindhold
  6. Note
  7. Hvad er kyllingeinderfilet?
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift

Min opskrift på kyllingeinderfilet i tomatsauce med pasta. Kyllingeinderfilet er mere mør end kyllingebryst, og derfor god i sådan en ret.

Kyllingeinderfilet i tomatsauce er en meget nem og hurtig ret at lave, og det hele serveres sammen med en god pasta.

Længere nede kan du læse mere om kyllingeinderfilet, der også kaldes for kyllingens mørbrad, og det er da også et meget mørt stykke kæød.

Perfekt at brune af og derefter tilberede i en god tomatsauce. Så det gør vi her.

Se flere opskrifter:

  • Pasta fløde tomatsauce med bacon
  • Kylling i tomatsauce med pasta og rucola
  • Kødboller i tomatsauce opskrift (med spaghetti)
  • Pasta med spidskål og mørbrad i tomatsauce
  • Laks med ris og spinat - nem opskrift på 20 minutter

Opskrift på kyllingeinderfilet i tomatsauce

5 fra 2 stemmer
RetAftensmad
KøkkenDansk
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 600 gram kyllingeinderfilet
  • smør - til stegning
  • 1 stort løg - hakkes fint
  • 2 spiseskefulde balsamico
  • 1 teske sukker
  • 1 teske hvidløgspulver
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 deciliter vand
  • 1 teskefuld oregano - tørret
  • 1 potte basilikum
  • salt og friskkværnet peber
  • 500 gram pasta - efter eget valg
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Kyllingeinderfilet skæres i mindre stykker. Varm en pande op med et par klatter smør på, og brun kyllingekødet ved en høj varme. Det tager 2-3 minutter. Vendes rundt undervejs.
    kyllingeinderfilet steges på panden
  • Kom så hakket løg på og lad det sautere med et minuts tid. Kom så balsamico og sukker ved, og lad det stege med et lille minut under omrøring.
  • Derefter tilsættes hakkede tomater, hvidløgspulver, lidt vand, oregano og basilikum. Lad det lige koge op, og skru så ned for varmen. Smag til med salt, peber og evt. lidt mere sukker.
  • Lad din pande med kyllingeinderfilet i tomatsauce simre mens du koger pasta.
    kyllingeinderfilet tilberedes i tomatsauce

Næringsindhold

Næringsindhold
Kyllingeinderfilet i tomatsauce med pasta
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Note

Kyllingeinderfilet i tomatsauce med pasta serveres straks.

Gerne med et stykke focacciabrød til - og måske også en italiensk spinatsalat.

Hvad er kyllingeinderfilet?

Kyllingeinderfilet er den inderste del af brystfileten på kyllingen, og den er god at anvende i hurtige retter.

Kyllingefileterne er nemlig mere møre end det ofte lidt tørre kyllingebryst, og så er tilberedningstiden ganske kort.

Man kalder også kyllingeinderfilet for kyllingens mørbrad, og det fortæller meget godt hvilket stykke kød der er tale om.

Men som med alt andet kyllingekød, så skal også inderfilet gennemsteges til en kernetemperatur på 75 grader.

Her finder du i øvrigt mange flere opskrifter med kylling.

Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 112
  • 9
  • 2
  • 0
  • 1
  • 1
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Solbærsaft - hjemmelavet saft med sunde solbær
Rejeost fra Buko – hvad indeholder den? »

Populært indhold lige nu

billede med drømmekageroulade

Drømmekageroulade med masser af kokossnask

billede med naan indisk naanbrød

Naan - nem og lækker opskrift på indisk naanbrød

billede med pandekager

Pandekager - opskrift på gammeldags pandekagedej

billede med asiatisk kyllingesalat

Asiatisk kyllingesalat - sund og mættende

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

5 fra 2 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetAftensmad
KøkkenDansk
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!