Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kylling og pasta

Kylling og pasta i tomatflødesovs

billederesultat for kylling og pasta i tomatflødesovs
4.8 fra 33 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
887
SHARES
FacebookMessenger887PinterestEmailSMS
Indhold
  • Kylling og pasta i tomatflødesovs
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på kylling og pasta
  • Tips
  • Kommentarer

Kylling og pasta i tomatflødesovs

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 33 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Her er en nem og hurtig opskrift på kylling og pasta med en lækker tomatflødesovs. Du kan lave retten på under 20 min., og alle elsker den.
Antal: 4
Ret: Pasta
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 450 g kyllingebryst
  • 2 skalotteløg
  • 3 fed hvidløg
  • 6 soltørrede tomater (i olie)
  • 2 tsk paprika
  • 50 g spinat (gerne babyspinat)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 0,5 dåse vand (fra tomatdåsen)
  • 2 spsk tomatpasta
  • 1 bouillonterning
  • 3 dl fløde
  • 2 tsk oregano (tørret )
  • 1 håndfuld persille
  • 1 håndfuld basilikum
  • 400 g pasta (gerne penne eller skruer)
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Kylling skæres i mindre tern, mens skalotteløg og hvidløg hakkes fint. De soltørrede tomater skæres i tynde strimler til denne lækre ret med kylling og pasta.
  2. Sæt vand over til pasta. Pastaen koges en anelse kortere end anvist på pakken, da den gerne må have lidt bid.
  3. Varm en sauterpande eller gryde op ved en høj varme, kom en god sjat olivenolie i, og steg kyllingekødet et par minutter under omrøring.
  4. Tilsæt løg, hvidløg og soltørrede tomater, og steg videre et minut.
  5. Kom så paprika i sammen med babyspinat og lad spinaten falde lidt sammen, inden du tilsætter hakkede tomater, en halv dåse vand, tomatpasta, bouillonterning, fløde, oregano, hakket persille og evt. basilikum.
  6. Kog op og skru lidt ned, hvorefter du nu lader retten simre fem minutter, hvor den cremer lidt ind.
  7. Nu er pastaen også kogt, og den tages over til til tomatflødesovsen i gryden, hvor den vendes rundt. Det gør ikke noget, at der følger lidt kogevand fra pastaen med.
  8. Lad din ret med kylling og pasta i tomatsovs varme et minuts tid, hvorefter den er klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier725kcalKulhydrater69gProtein40gFedt33gMættet fedt18gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt8gTransfedt0.01gKolesterol230mgNatrium1155mgKalium1189mgKostfibre3gSukker8gVitamin A2829IUVitamin C24mgCalcium149mgJern6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på kylling og pasta

Kylling og pasta i tomatflødesovs er en virkelig nem og hurtig ret, som er fantastisk som aftensmad, når du ikke har så meget tid.

En bonus er så samtidig, at pastaretter smager fantastisk godt, og det er min erfaring, at både børn og voksne er helt vilde med den.

Du kan som sådan bruge alle slags pasta til retten, men jeg synes den fungerer bedst med eksempelvis pastaskruer eller pastapenne, som gør pastaretten nemmere at spise.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Se flere opskrifter:

  • Pasta med spinat og hvidløg
  • Pasta med bacon og spidskål
  • Pasta med kødsovs (nem opskrift på spaghetti bolognese)
  • One pot pasta med kylling i cremet sauce

Tips

Den færdige kylling og pasta ret pyntes eventuelt med lidt hakket persille.

Nyd den sammen med en tomatsalat og et stykke manitoba brød.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Birgitte Both Loft skriver

    juli 21, 2024 at 7:03 pm

    Kylling og pasta i tomat flødesous.
    Hold nu fast det er lækkert.
    Kunne jeg godt finde på at servere som gæste menu.
    Mums

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Hov! Er du endnu ikke medlem af Madens Verden...?

madens verden logo opskrifter på god mad

Som medlem får du flere fordele på Madens Verden:

✔ Reklamefri

✔ Flot print af opskrifter

✔ Gem dine favoritter

✔ Se næringsindhold

✔ Ingen bindingsperiode

✔ Nemt at tilmelde sig

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required