Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kylling cuvette med sennep og honning

Kylling cuvette med sennep og honning

billede med kylling cuvette
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook10PinterestSMSEmailMessenger
10
DELINGER

Min opskrift på kylling cuvette, der laves med sennep og honning. Her er der tale om udbenet overlår, der nemt tilberedes i ovnen.

Kylling cuvette er en fantastisk udskæring, der består af udbenet overlår fra kyllingen.

Dermed får du det måske møreste stykke kød fra kyllingen, og så er den meget nem at tilberede i ovnen.

Der findes flere producenter på markedet, der laver denne udskæring, så kig godt efter den i dit supermarked. Og ellers er det også muligt selv at udbene overlårene. God fornøjelse.

Opskrift på kylling cuvette

Kylling cuvette

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 40 minutter min
Samlet tid: 55 minutter min
Min opskrift på kylling cuvette, der laves med sennep og honning. Her er der tale om udbenet overlår, der nemt tilberedes i ovnen.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1000 g kylling cuvette (udbenet overlår)
  • 4 spsk olivenolie
  • 4 spsk honning
  • 4 tsk sennep
  • 2 tsk timian (tørret)
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Til kylling cuvette starter du med at finde et passende ovnfast fad frem, og ovnen indstilles på 200 grader varmluft.
  2. Rør olivenolie, honning og sennep sammen i en lille skål.
  3. Fold hvert stykke kyllingcuvette ud, og smør indersiden med senneps- og honningmarinaden.
  4. Rul eller fold sammen og hold dem lukket med en kødnål, tandstikker eller bomuldssnor.
  5. Lægges i fadet og krydres med timian, salt og friskkværnet peber.
  6. Steges nu i ca. 40 minutter ved 200 grader varmluft.

Næringsindhold

Kalorier477kcalKulhydrater18gProtein53gFedt21gMættet fedt3gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt12gTransfedt0.03gKolesterol160mgNatrium928mgKalium950mgKostfibre0.4gSukker17gVitamin A126IUVitamin C5mgCalcium21mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

De færdigstegte kylling cuvette serveres straks sammen med tilbehør.

Det kan være stegte kartofler og en lækker spidskålssalat med æble og avocado..

Relaterede opskrifter

Alt i et fad med bønner og kylling
Her får du min opskrift på alt i et fad med bønner og kylling. Det er en både sund og nem ret med inspiration fra det italienske køkken.
Se opskriften her
alt i et fad med bønner og kylling
Stegte nudler med æg og kylling
Her får du en hurtig opskrift på stegte nudler med æg og kylling. En lækker nudelret til pande eller wok, og den vil hele familien elske.
Se opskriften her
stegte nudler med æg og kylling
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Sven Gladov skriver

    februar 05, 2024 at 11:43 am

    20 grader varmluft?
    Mon ikke der mangler et 0?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      februar 05, 2024 at 3:44 pm

      Hej Sven
      Man siger 0 ikke betyder noget, men det passer ikke 🙂
      Det er min fejl - jeg har straks rettet den til. Tak for hjælpen.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Kirsten Flørning skriver

    februar 05, 2024 at 10:53 am

    Er der ikke fejl i Kyllingecuvette, når der i pkt 6 står: steges i 40 min ved 20 grader?
    Venligste
    Kirsten Flørning

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      februar 05, 2024 at 3:45 pm

      Hej Kirsten
      Tak for det - jo, jeg havde glemt et 0. Det er rettet nu 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af braiseret nakkefilet.
    Braiseret nakkefilet (kan laves i gryde eller ovn)
  • Billede af bondegryde.
    Bondegryde med kartofler, gulerødder og god sovs
  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Støt Madens Verden og bliv medlem nu...

madens verden logo opskrifter på god mad

For et mindre årligt beløb kan du blive blive PLUS-medlem af Madens Verden. Så slipper du bla. for alle annoncer.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required