Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kuller med spidskål og aspargesrisotto

Kuller med spidskål og aspargesrisotto

kuller med spidskål i fløde og aspargesrisotto
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook22PinterestSMSEmailMessenger
22
DELINGER

Se den lækre opskrift på kuller med spidskål og aspargesrisotto, hvor den pandestegte kuller serveres med lækkert tilbehør.

Kuller med spidskål og aspargesrisotto er en lækker fiskeret med mindst lige så godt tilbehør.

Kullerfileterne steges kun på skindsiden, og de er færdige når kødet er blevet hvidt.

Det er et godt trick at lægge et låg på panden, og så tager det blot omkring tre minutter.

Servereres med denne opskrift på stuvet spidskål, der er nem at lave.

Opskriften er beregnet til fire personer som hovedret.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Kuller med bælgfrugter
  • Maskintorsk
  • Fiskefrikadeller

Opskrift på kuller med spidskål

Kuller med spidskål og aspargesrisotto

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Se den lækre opskrift på kuller med spidskål i og aspargesrisotto, hvor den pandestegte kuller serveres med lækkert tilbehør.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g kuller (filet med skind)
  • salt og friskkværnet peber
Aspargesrisotto laves med
  • 1 lille rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 4 dl risotto ris
  • 1 dl hvidvin
  • 1 dl hønsebouillon
  • 6 grønne asparges
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Kullerfileterne deles hver i to stykker, så du ialt har otte stykker kuller. Skær eventuelt den helt tynde del af halen fra og kassér den. Snit skindet med 2-3 snit på skrå, så fisken ikke bukker op under stegningen, og salt skindsiden let.
  2. Kog en liter vand op med to terninger hønsebouillon, da det er bedst at anvende varm bouillon til tilberedning af risotto.
  3. Hak rødløg og hvidløg fint, og svits dem ved middel varme i 2-3 minutter. Kom risene ved, og derefter hvidvin. Lad det lige svitse af under omrøring, og nu skal hønsebouillonen gradvist koges ind i risene. Tilsæt lidt ad gangen efterhånden som risotto risene opsuger den, og kog risottoen ved svag varme i cirka 18 minutter.
  4. Imens sætter du gang i tilberedningen af spidskål i fløde - følg linket længere oppe.
  5. Skær asparges i mindre stykker, og kom dem i risottoen et minut før den er færdig. Smag til med salt og peber, og lad risottoen stå og trække mens du steger kullerfileterne.
  6. Smelt en god klat smør og en god sjat olivenolie på en varm pande, og læg kullerfileterne på med skindsiden nedad. Læg låg på panden, og steg fisken i cirka tre minutter. Løft låget og tjek at kødet er blevet hvidt, og giv ellers fiskestykkerne et minut mere.
  7. Tag af panden og krydr med salt og friskkværnet peber. Kullerfilertene skal ikke vendes under stegningen på panden!

Næringsindhold

Kalorier332kcalKulhydrater44gProtein29gFedt1gMættet fedt0.2gFlerumættet fedt0.3gEnkelumættet fedt0.2gTransfedt0.01gKolesterol81mgNatrium1656mgKalium580mgKostfibre2gSukker2gVitamin A268IUVitamin C4mgCalcium36mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

Anret den friskstegte kuller med aspargesrisotto og den stuvede spidskål. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    februar 15, 2025 at 10:59 am

    Tak fordi du bruger denne opskrift. Kom gerne med din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af braiseret nakkefilet.
    Braiseret nakkefilet (kan laves i gryde eller ovn)
  • Billede af bondegryde.
    Bondegryde med kartofler, gulerødder og god sovs
  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Støt Madens Verden og bliv medlem nu...

madens verden logo opskrifter på god mad

For et mindre årligt beløb kan du blive blive PLUS-medlem af Madens Verden. Så slipper du bla. for alle annoncer.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required