• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kuller med spidskål og aspargesrisotto

Kuller med spidskål og aspargesrisotto

kuller med spidskål i fløde og aspargesrisotto
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
22
SHARES
FacebookMessenger22PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  15. februar 2025 - Udgivet:  29. juni 2017

Se den lækre opskrift på kuller med spidskål og aspargesrisotto, hvor den pandestegte kuller serveres med lækkert tilbehør.

Kuller med spidskål og aspargesrisotto er en lækker fiskeret med mindst lige så godt tilbehør.

Kullerfileterne steges kun på skindsiden, og de er færdige når kødet er blevet hvidt.

Det er et godt trick at lægge et låg på panden, og så tager det blot omkring tre minutter.

Servereres med denne opskrift på stuvet spidskål, der er nem at lave.

Opskriften er beregnet til fire personer som hovedret.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Kuller med bælgfrugter
  • Maskintorsk
  • Fiskefrikadeller

Opskrift på kuller med spidskål

kuller med spidskål i fløde og aspargesrisotto
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kuller med spidskål og aspargesrisotto

5 fra 1 stemme
Se den lækre opskrift på kuller med spidskål i og aspargesrisotto, hvor den pandestegte kuller serveres med lækkert tilbehør.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Kalorier: 332
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 600 g kuller - filet med skind
  • salt og friskkværnet peber
Aspargesrisotto laves med
  • 1 lille rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 4 dl risotto ris
  • 1 dl hvidvin
  • 1 dl hønsebouillon
  • 6 grønne asparges
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Kullerfileterne deles hver i to stykker, så du ialt har otte stykker kuller. Skær eventuelt den helt tynde del af halen fra og kassér den. Snit skindet med 2-3 snit på skrå, så fisken ikke bukker op under stegningen, og salt skindsiden let.
  2. Kog en liter vand op med to terninger hønsebouillon, da det er bedst at anvende varm bouillon til tilberedning af risotto.
  3. Hak rødløg og hvidløg fint, og svits dem ved middel varme i 2-3 minutter. Kom risene ved, og derefter hvidvin. Lad det lige svitse af under omrøring, og nu skal hønsebouillonen gradvist koges ind i risene. Tilsæt lidt ad gangen efterhånden som risotto risene opsuger den, og kog risottoen ved svag varme i cirka 18 minutter.
  4. Imens sætter du gang i tilberedningen af spidskål i fløde - følg linket længere oppe.
  5. Skær asparges i mindre stykker, og kom dem i risottoen et minut før den er færdig. Smag til med salt og peber, og lad risottoen stå og trække mens du steger kullerfileterne.
  6. Smelt en god klat smør og en god sjat olivenolie på en varm pande, og læg kullerfileterne på med skindsiden nedad. Læg låg på panden, og steg fisken i cirka tre minutter. Løft låget og tjek at kødet er blevet hvidt, og giv ellers fiskestykkerne et minut mere.
  7. Tag af panden og krydr med salt og friskkværnet peber. Kullerfilertene skal ikke vendes under stegningen på panden!

Næringsindhold

Kalorier: 332kcalKulhydrater: 44gProtein: 29gFedt: 1gMættet fedt: 0.2gFlerumættet fedt: 0.3gEnkelumættet fedt: 0.2gTransfedt: 0.01gKolesterol: 81mgNatrium: 1656mgKalium: 580mgKostfibre: 2gSukker: 2gVitamin A: 268IUVitamin C: 4mgCalcium: 36mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Anret den friskstegte kuller med aspargesrisotto og den stuvede spidskål. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    februar 15, 2025 at 10:59 am

    Tak fordi du bruger denne opskrift. Kom gerne med din mening om den her.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Forsiden lige nu

billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften
mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required