Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Koteletter i sticky sauce

Koteletter i sticky sauce (med stegt broccoli og blomkål)

billede til koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
72
DELINGER
Facebook72PinterestSMSEmailMessenger
Indhold
  • Koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på koteletter i sticky sauce
  • Servering
  • FAQ
  • Kommentarer

Koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 25 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Nem og lækker opskrift på koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål. En asiatisk inspireret ret, der kan serveres med ris.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Sticky koteletter
  • 4 koteletter (uden ben)
  • salt og friskkværnet peber
  • olivenolie (til stegning)
  • 5 spsk soja
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 4 spsk akaciehonning
  • 4 fed hvidløg (finthakket eller presset)
  • 1 spsk citronsaft (friskpresset)
  • 6 forårsløg (i tynde skiver)
Stegt broccoli og blomkål
  • 200 g broccoli (i små buketter)
  • 200 g blomkål (i små buketter)
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft (friskpresset)
  • 2 spsk akaciehonning
  • 4 fed hvidløg (revet eller presset)
  • 1 spsk ingefær (revet)
  • 1 spsk Fennikelfrø (kan udelades)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Koteletter duppes tørre. Krydres med salt og peber.
    koteletter krydres med salt og peber
  2. Rør soja sammen med sød chilisauce, honning, hvidløg og citronsaft. Gør også grøntsagerne klar.
  3. Brun koteletterne på begge sider i en tør pande ved en god varme. Kom lidt olie på og steg dem derefter 2-3 minutter på hver side. Stegetiden afhænger af hvor tykke koteletterne er.
    koteletter brunes godt af på panden
  4. Hæld saucen ved og lad den stege/koge lidt ind. Kom undervejs den sticky sauce op over koteletterne. Steges indtil saucen er blivet lidt tykkere, hvilket typisk tager et par minutter.
    sticky koteletter i panden
  5. Imens steges de små buketter af broccoli og blomkål i en anden pande. De skal have 4-5 minutter ved middel varme. Der kan tilsættes lidt olie.
  6. Rør olivenolie sammen med citronsaft, honning, hvidløg og ingefær.
  7. Kom det ved kålen og steg færdig i et par minutter mere. Drys fennikelfrø over. Du kan med fordel riste frøene af på en varm pande inden du begynder på grøntsagerne, men det er ikke nødvendigt.
    stegt broccoli og blomkål med fennikelfrø

Næringsindhold

Kalorier571kcalKulhydrater43gProtein38gFedt29gMættet fedt6gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt17gTransfedt0.1gKolesterol101mgNatrium1825mgKalium1028mgKostfibre4gSukker35gVitamin A500IUVitamin C75mgCalcium93mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på koteletter i sticky sauce

Koteletter i sticky sauce er en skøn og rimelig nem ret, hvor jeg har hentet inspirationen fra det asiatiske køkken.

Det er en lidt anderledes og mere spændende måde at tilberede koteletter på, og den klistrede sauce passer perfekt til.

Dertil kommer den stegte broccoli og blomkål, og du skal blot være opmærksom på ikke at stege kødet for længe, da koteletter jo så har det med at blive lidt tørre.

Koteletterne kan sagtens tåle at stå og trække i saucen mens du laver grøntsagerne klar. Velbekomme.

Flere inspirerende opskrifter:

  • Glaseret kylling
  • Koteletter i fad med bacon, peberfrugt og fløde
  • Glaseret laks med blomkålsris og spinat
  • Mørbrad i fad
  • Nemme koteletter i fad med grøntsager

Servering

De sticky koteletter serveres med den stegte kål og eventuelt kogte ris.

Anrettes gerne med lidt af saucen rundt om kålen, som du kan se på billedet. Velbekomme.

FAQ

Kan man lave retten med nakkekoteletter?

Ja, du kan sagtens bruge nakkekoteletter til denne ret. Stegetiden er den samme, og nakkekoteletterne er mere fedtmarmorerede end de almindelige koteletter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    marts 06, 2025 at 9:08 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Del gerne din mening og oplevelse med retten her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required