Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Koteletter i sticky sauce (med stegt broccoli og blomkål)

Koteletter i sticky sauce (med stegt broccoli og blomkål)

billede til koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
67
SHARES
FacebookMessenger67PinterestEmailSMS
Indhold
  • Koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på koteletter i sticky sauce
  • Servering
  • FAQ
  • Kommentarer

Koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 25 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Nem og lækker opskrift på koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål. En asiatisk inspireret ret, der kan serveres med ris.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Sticky koteletter
  • 4 koteletter uden ben
  • salt og friskkværnet peber
  • olivenolie til stegning
  • 5 spsk soja
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 4 spsk akaciehonning
  • 4 fed hvidløg finthakket eller presset
  • 1 spsk citronsaft friskpresset
  • 6 forårsløg i tynde skiver
Stegt broccoli og blomkål
  • 200 g broccoli i små buketter
  • 200 g blomkål i små buketter
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft friskpresset
  • 2 spsk akaciehonning
  • 4 fed hvidløg revet eller presset
  • 1 spsk ingefær revet
  • 1 spsk Fennikelfrø kan udelades

Fremgangsmåde

  1. Koteletter duppes tørre. Krydres med salt og peber.
    koteletter krydres med salt og peber
  2. Rør soja sammen med sød chilisauce, honning, hvidløg og citronsaft. Gør også grøntsagerne klar.
  3. Brun koteletterne på begge sider i en tør pande ved en god varme. Kom lidt olie på og steg dem derefter 2-3 minutter på hver side. Stegetiden afhænger af hvor tykke koteletterne er.
    koteletter brunes godt af på panden
  4. Hæld saucen ved og lad den stege/koge lidt ind. Kom undervejs den sticky sauce op over koteletterne. Steges indtil saucen er blivet lidt tykkere, hvilket typisk tager et par minutter.
    sticky koteletter i panden
  5. Imens steges de små buketter af broccoli og blomkål i en anden pande. De skal have 4-5 minutter ved middel varme. Der kan tilsættes lidt olie.
  6. Rør olivenolie sammen med citronsaft, honning, hvidløg og ingefær.
  7. Kom det ved kålen og steg færdig i et par minutter mere. Drys fennikelfrø over. Du kan med fordel riste frøene af på en varm pande inden du begynder på grøntsagerne, men det er ikke nødvendigt.
    stegt broccoli og blomkål med fennikelfrø

Næringsindhold

Kalorier571kcalKulhydrater43gProtein38gFedt29gMættet fedt6gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt17gTransfedt0.1gKolesterol101mgNatrium1825mgKalium1028mgKostfibre4gSukker35gVitamin A500IUVitamin C75mgCalcium93mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på koteletter i sticky sauce

Koteletter i sticky sauce er en skøn og rimelig nem ret, hvor jeg har hentet inspirationen fra det asiatiske køkken.

Det er en lidt anderledes og mere spændende måde at tilberede koteletter på, og den klistrede sauce passer perfekt til.

Dertil kommer den stegte broccoli og blomkål, og du skal blot være opmærksom på ikke at stege kødet for længe, da koteletter jo så har det med at blive lidt tørre.

Koteletterne kan sagtens tåle at stå og trække i saucen mens du laver grøntsagerne klar. Velbekomme.

Servering

De sticky koteletter serveres med den stegte kål og eventuelt kogte ris.

Anrettes gerne med lidt af saucen rundt om kålen, som du kan se på billedet. Velbekomme.

Flere inspirerende opskrifter:

Glaseret kylling - lækker opskrift
Her får du min opskrift på glaseret kylling. En nem fremgangsmåde, hvor kyllingefileter glaseres på panden. Kan serveres med nudelsalat.
Se opskriften her
glaseret kylling
Koteletter i fad
Koteletter i fad er en af de mest populære retter i det danske køkken, og her får du min opskrift med bacon, peberfrugt og fløde.
Se opskriften her
Billede af koteletter i fad.
Glaseret laks med blomkålsris og spinat - nem og lækker opskrift
Her er min opskrift på glaseret laks med honning og soja, der serveres på en bund af blomkålsris med karry og sauteret spinat.
Se opskriften her
glaseret laks med honning og soja
Glaseret torsk med tilbehør
Prøv min opskrift på glaseret torsk, der er en nem fiskeopskrift alle kan lide. Serveret med ris, broccoli og citronstegt grønkål. Sund mad.
Se opskriften her
billede med glaseret torsk
Mørbrad i fad
Mørbrad i fad. Prøv min bedste opskrift på mørbradfad - en lækker, traditionel ret med svinemørbrad, peberfrugt, bacon og cocktailpølser.
Se opskriften her
billede med mørbrad i fad
Nemme koteletter i fad med grøntsager
Bedste opskrift på nemme koteletter i fad med grøntsager, der laves med koteletter, broccoli, og peberfrugt. Serveres med ris eller mos.
Se opskriften her
billede med nemme koteletter i fad med grøntsager

FAQ

Kan man lave retten med nakkekoteletter?

Ja, du kan sagtens bruge nakkekoteletter til denne ret. Stegetiden er den samme, og nakkekoteletterne er mere fedtmarmorerede end de almindelige koteletter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    marts 06, 2025 at 9:08 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Del gerne din mening og oplevelse med retten her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required