• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål

Koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål

billede til koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
44
SHARES
FacebookMessenger44PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 6. marts 2025 - Udgivet: 6. marts 2025

Koteletter i sticky sauce er en skøn og rimelig nem ret, hvor jeg har hentet inspirationen fra det asiatiske køkken.

Det er en lidt anderledes og mere spændende måde at tilberede koteletter på, og den klistrede sauce passer perfekt til.

Dertil kommer den stegte broccoli og blomkål, og du skal blot være opmærksom på ikke at stege kødet for længe, da koteletter jo så har det med at blive lidt tørre.

Koteletterne kan sagtens tåle at stå og trække i saucen mens du laver grøntsagerne klar. Velbekomme.

Indhold
  • Koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål
  • Ingredienser  1x2x3xVælg
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Servering
  • Glaseret kylling - lækker opskrift
  • Koteletter i fad
  • Glaseret laks med blomkålsris og spinat - nem og lækker opskrift
  • Glaseret torsk med tilbehør
  • Mørbrad i fad
  • Nemme koteletter i fad med grøntsager
  • FAQ
  • Kommentarer
billede til koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål

5 fra 1 stemme
Nem og lækker opskrift på koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål. En asiatisk inspireret ret, der kan serveres med ris.
Forb. tid 25 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 571
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Sticky koteletter
  • 4 koteletter - uden ben
  • salt og friskkværnet peber
  • olivenolie - til stegning
  • 5 spsk soja
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 4 spsk akaciehonning
  • 4 fed hvidløg - finthakket eller presset
  • 1 spsk citronsaft - friskpresset
  • 6 forårsløg - i tynde skiver
Stegt broccoli og blomkål
  • 200 g broccoli - i små buketter
  • 200 g blomkål - i små buketter
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft - friskpresset
  • 2 spsk akaciehonning
  • 4 fed hvidløg - revet eller presset
  • 1 spsk ingefær - revet
  • 1 spsk Fennikelfrø - kan udelades

Fremgangsmåde
 

  1. Koteletter duppes tørre. Krydres med salt og peber.
    koteletter krydres med salt og peber
  2. Rør soja sammen med sød chilisauce, honning, hvidløg og citronsaft. Gør også grøntsagerne klar.
  3. Brun koteletterne på begge sider i en tør pande ved en god varme. Kom lidt olie på og steg dem derefter 2-3 minutter på hver side. Stegetiden afhænger af hvor tykke koteletterne er.
    koteletter brunes godt af på panden
  4. Hæld saucen ved og lad den stege/koge lidt ind. Kom undervejs den sticky sauce op over koteletterne. Steges indtil saucen er blivet lidt tykkere, hvilket typisk tager et par minutter.
    sticky koteletter i panden
  5. Imens steges de små buketter af broccoli og blomkål i en anden pande. De skal have 4-5 minutter ved middel varme. Der kan tilsættes lidt olie.
  6. Rør olivenolie sammen med citronsaft, honning, hvidløg og ingefær.
  7. Kom det ved kålen og steg færdig i et par minutter mere. Drys fennikelfrø over. Du kan med fordel riste frøene af på en varm pande inden du begynder på grøntsagerne, men det er ikke nødvendigt.
    stegt broccoli og blomkål med fennikelfrø

Næringsindhold

Kalorier: 571kcalKulhydrater: 43gProtein: 38gFedt: 29gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 17gTransfedt: 0.1gKolesterol: 101mgNatrium: 1825mgKalium: 1028mgKostfibre: 4gSukker: 35gVitamin A: 500IUVitamin C: 75mgCalcium: 93mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

De sticky koteletter serveres med den stegte kål og eventuelt kogte ris.

Anrettes gerne med lidt af saucen rundt om kålen, som du kan se på billedet. Velbekomme.

Flere inspirerende opskrifter:

Glaseret kylling - lækker opskrift

4.9 fra 21 stemmer
Her får du min opskrift på glaseret kylling. En nem fremgangsmåde, hvor kyllingefileter glaseres på panden. Kan serveres med nudelsalat.
Gå til opskrift
glaseret kylling

Koteletter i fad

4.7 fra 256 stemmer
Nyd en velsmagende klassisk dansk ret med koteletter i fad. Opskriften indeholder bacon, peberfrugt og fløde - en rigtig lækkerbisken.
Gå til opskrift
billederesultat for gammeldags koteletter i fad

Glaseret laks med blomkålsris og spinat - nem og lækker opskrift

4.7 fra 7 stemmer
Her er min opskrift på glaseret laks med honning og soja, der serveres på en bund af blomkålsris med karry og sauteret spinat.
Gå til opskrift
glaseret laks med honning og soja

Glaseret torsk med tilbehør

5 fra 5 stemmer
Prøv min opskrift på glaseret torsk, der er en nem fiskeopskrift alle kan lide. Serveret med ris, broccoli og citronstegt grønkål. Sund mad.
Gå til opskrift
billede med glaseret torsk

Mørbrad i fad

4.8 fra 108 stemmer
Mørbrad i fad. Prøv min bedste opskrift på mørbradfad - en lækker, traditionel ret med svinemørbrad, peberfrugt, bacon og cocktailpølser.
Gå til opskrift
billede med mørbrad i fad

Nemme koteletter i fad med grøntsager

4.8 fra 54 stemmer
Bedste opskrift på nemme koteletter i fad med grøntsager, der laves med koteletter, broccoli, og peberfrugt. Serveres med ris eller mos.
Gå til opskrift
billede med nemme koteletter i fad med grøntsager

FAQ

Kan man lave retten med nakkekoteletter?

Ja, du kan sagtens bruge nakkekoteletter til denne ret. Stegetiden er den samme, og nakkekoteletterne er mere fedtmarmorerede end de almindelige koteletter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    marts 06, 2025 at 9:08 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Del gerne din mening og oplevelse med retten her.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Forsiden lige nu

Ugens madplan uge 28
Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
pulled pork i ovn
Pulled pork - opskrift i ovn, på grill eller i smoker→ Se opskriften
billederesultat for fetakartofler
Fetakartofler→ Se opskriften
Lækre grillspyd med mørbrad, og gode brunchpølser, der grilles fire minutter på hver side ved lav varme. Foto: Madensverden.dk.
Grillspyd med mørbrad og brunchpølser→ Se opskriften
billede til artikel om nødder og mandler
Er nødder og mandler sunde? Her får du fakta→ Se opskriften
Billede af nakkesteg på spyd.
Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)→ Se opskriften
grillede grøntsager spyd
Grøntsager på grill - inspiration og konkrete tips→ Se opskriften
hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber
Hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber→ Se opskriften
billederesultat for crispy chicken
Crispy chicken→ Se opskriften
Det er meget nemt at fremstille hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis, og endda uden at flødeisen krystalliserer. Foto: Madensverden.dk.
Hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required