• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Karrysild med æble, forårsløg og ristet rugbrød

Karrysild med æble, forårsløg og ristet rugbrød

Karrysild
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
3
SHARES
FacebookMessenger3PinterestEmailSMSSubscribe

Karrysild kender vi især fra den klassiske rugbrødsmad, men den er også skøn med friske æbler og knasende, sprøde rugbrødsstænger til.

Karrysild smager altså godt. Selv folk, der ikke er begejstrede for sild, kan spise sådan en mad med den marinerede sild i karrydressing.

Denne opskrift på en mere raffineret karrysilde-anretning er baseret på en almindelig karrysild, du kan købe på glas.

Rugbrødet skæres i passende stykker, som ristes i olivenolie på en pande. Karrysilden vendes med forårsløg og løg, æbler skæres i tern og drysses ud over hele herligheden.

Lettere kan det ikke være. Og sundt er det. Sild er nemlig en fed fisk, som indeholder sunde vitaminer, mineraler og fedtsyrer blandt andet D-vitamin og Omega-3.

Netop sildens sunde egenskaber samt mulighederne for at lave gode retter er noget af det, Sildebranchen og Landbrug og Fødevarer sætter spot på i kampagnen 'Vild Med Sild' blandt andet med denne opskrift.

Opskrift på karrysild med ristet rugbrød

Karrysild
Karen SenecaKaren Seneca

Karrysild med æbler, forårsløg og ristet rugbrød

5 fra 1 stemme
Karrysild
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 skiver rugbrød - tykke
  • olivenolie
  • salt
  • ½ glas karrysild
  • 1 æble
  • 2-3 forårsløg
  • 1 spsk rødløg - hakket

Fremgangsmåde
 

  1. Skær rugbrødet i slave. Rist rugbrødet i olivenolie på en pande i 3-4 minutter i alt. Krydr det med salt.
  2. Skær silden i bidder og vend den med lidt af lagen.
  3. Skær æblet i små tern og snit forårsløgene fint. Gem lidt til topping og vend resten med silden og hakkede løg.
  4. Servér sild toppet med lidt æble og forårsløg og med ristet rugbrød til.
  5. Tip: Det er en god måde at pakke sild på, hvis du vil have dem med til frokost eller på tur, at lave et bæger med sild og pakke rugbrødet ved siden af.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Hvis du har mod på at spise en anden form for sild, kan du prøve denne opskrift på stegte sild:

Stegte sild - nem opskrift på sild paneret med rugmel

4.8 fra 32 stemmer
Se her, hvordan du nemt laver stegte sild. Sildene rengøres og paneres i rugmel, inden de steges færdige på panden i smør og olie.
Gå til opskrift
stegte sild
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Sticky asiatisk flæsk i grill eller ovn
Sticky asiatisk flæsk i grill eller ovn→ Se opskriften
Billede af grillede grøntsager.
Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill→ Se opskriften
bagte kartofler på grill med hvidløgssmør
Bagte kartofler på grill (opskrift med hvidløgssmør)→ Se opskriften
billede med Honningmarineret laks til grill og ovn
Opskrift på honningmarineret laks i grill og ovn→ Se opskriften
billede med snoede italienske flutes
Snoede italienske flutes - grundopskrift→ Se opskriften
Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required