Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Karrysild med æble, forårsløg og ristet rugbrød

Karrysild med æble, forårsløg og ristet rugbrød

Karrysild
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
3
SHARES
FacebookMessenger3PinterestEmailSMS

Karrysild kender vi især fra den klassiske rugbrødsmad, men den er også skøn med friske æbler og knasende, sprøde rugbrødsstænger til.

Karrysild smager altså godt. Selv folk, der ikke er begejstrede for sild, kan spise sådan en mad med den marinerede sild i karrydressing.

Denne opskrift på en mere raffineret karrysilde-anretning er baseret på en almindelig karrysild, du kan købe på glas.

Rugbrødet skæres i passende stykker, som ristes i olivenolie på en pande. Karrysilden vendes med forårsløg og løg, æbler skæres i tern og drysses ud over hele herligheden.

Lettere kan det ikke være. Og sundt er det. Sild er nemlig en fed fisk, som indeholder sunde vitaminer, mineraler og fedtsyrer blandt andet D-vitamin og Omega-3.

Netop sildens sunde egenskaber samt mulighederne for at lave gode retter er noget af det, Sildebranchen og Landbrug og Fødevarer sætter spot på i kampagnen 'Vild Med Sild' blandt andet med denne opskrift.

Opskrift på karrysild med ristet rugbrød

Karrysild med æbler, forårsløg og ristet rugbrød

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Karrysild
Antal: 2 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 skiver rugbrød tykke
  • olivenolie
  • salt
  • ½ glas karrysild
  • 1 æble
  • 2-3 forårsløg
  • 1 spsk rødløg hakket

Fremgangsmåde

  1. Skær rugbrødet i slave. Rist rugbrødet i olivenolie på en pande i 3-4 minutter i alt. Krydr det med salt.
  2. Skær silden i bidder og vend den med lidt af lagen.
  3. Skær æblet i små tern og snit forårsløgene fint. Gem lidt til topping og vend resten med silden og hakkede løg.
  4. Servér sild toppet med lidt æble og forårsløg og med ristet rugbrød til.
  5. Tip: Det er en god måde at pakke sild på, hvis du vil have dem med til frokost eller på tur, at lave et bæger med sild og pakke rugbrødet ved siden af.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Hvis du har mod på at spise en anden form for sild, kan du prøve denne opskrift på stegte sild:

Stegte sild - nem opskrift på sild paneret med rugmel
Se her, hvordan du nemt laver stegte sild. Sildene rengøres og paneres i rugmel, inden de steges færdige på panden i smør og olie.
Se opskriften her
stegte sild
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vi støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required