• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad

Italiensk fyldt svinemørbrad

Italiensk fyldt svinemørbrad med spinat og soltørrede tomater
Italiensk fyldt svinemørbrad er nem og lækker aftensmad, hvor du fylder en mørbrad med spinat og soltørrede tomater, inden den omvikles med bacon. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  24. april 2024 - Udgivet:  8. oktober 2022

Del gerne:
846
SHARES
FacebookMessenger846PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du min opskrift på italiensk fyldt svinemørbrad med frisk spinat, soltørrede tomater, krydderurter og bacon. En smagfuld aftensmad.
  2. Opskrift på italiensk fyldt svinemørbrad
  3. Italiensk fyldt svinemørbrad
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
4.6 fra 12 stemmer
Gå til opskrift

Her får du min opskrift på italiensk fyldt svinemørbrad med frisk spinat, soltørrede tomater, krydderurter og bacon. En smagfuld aftensmad.

Italiensk fyldt svinemørbrad er en virkelig lækker ret til aftensmad, som bestemt også kan anbefales som gæstemad.

Her skæres en svinemørbrad op, hvorefter den fyldes med blandt andet spinat og soltørrede tomater, inden den omvikles med bacon.

Jeg plejer at brune mørbraden i lidt smør på en pande, men du kan også godt stille den direkte i ovnen, hvor du dog så skal give den et par minutter mere.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Fyldt mørbrad med persille
  • Svinemørbrad med bacon
  • Fyldt svinemørbrad med mozzarella
  • Svinemørbrad med pasta

Opskrift på italiensk fyldt svinemørbrad

Opskriften er beregnet til fire personer.

Italiensk fyldt svinemørbrad med spinat og soltørrede tomater

Italiensk fyldt svinemørbrad

Her får du min opskrift på italiensk fyldt svinemørbrad med frisk spinat, soltørrede tomater, krydderurter og bacon. En smagfuld aftensmad.
Bedømmelse
4.6 fra 12 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 20 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 35 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 75 g spinat - frisk, steges kort i lidt olie
  • 3 spsk soltørrede tomater - i olie, hakket fint
  • Lidt salvie - hakket
  • Lidt timian - hakket
  • 1 citron - økologisk
  • 10 skiver bacon - måske lidt flere

Fremgangsmåde

  • Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
  • Svinemørbrad pudses af og snittes op på langs, så du får et stort og fladt stykke kød. Bankes evt. let ud med hånden.
  • Krydr kødet med salt, friskkværnet peber og drys med hvidløgspulver.
    svinemørbrad flækket og krydret
  • Varm en pande op, kom en sjat olivenolie på og steg den friske spinat så den netop falder sammen. Fordeles derefter på kødet. Det er lækkert i en italiensk fyldt svinemørbrad.
  • Kom også soltørrede tomater på, og lad gerne lidt af olien fra glasset følge med. Slut af med lidt friske og hakkede krydderurter i form af salvie og timian. Rosmarin er også godt. Riv også lidt citronskal over.
    svinemørbrad med fyld af spinat og soltørrede tomater
  • Rul mørbraden stramt sammen og få fyldet med hele vejen. Lægges forsigtigt til side.
  • Læg ca. 10 skiver bacon i skiver ved siden af hinanden, så de netop overlapper hinanden. Rækken af baconskiver skal være lige så bred som din svinemørbrad.
  • Læg nu forsigtigt den fyldt italienske svinemørbrad over på baconskiverne, og luk skiverne til tæt om kødet. Bind mørbraden med bomuldssnor.
    fyldt svinemørbrad omviklet med bacon
  • Kom lidt olie og smør på en varm stegepande, og brun hurtigt mørbraden hele vejen rundt.
  • Italiensk fyldt svinemørbrad lægges nu i et ildfast fad, og steges færdig i ovnen ved 200 grader varmluft, hvor mørbraden skal have ca. 18 minutter.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Italiensk fyldt svinemørbrad må gerne hvile fem minutter på et skærebræt, inden den skæres ud i passende skiver.

Husk at fjerne bomuldssnoren først!

Tilbehør til den fyldte mørbrad med spinat kan være en klassisk ærterisotto eller sund pastasalat.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Minna

    juni 28, 2024 at 8:13 pm

    Dejlig smagfuld ret

    Svar
  2. Jan Ohlsen

    september 06, 2022 at 8:17 am

    Kan man forberede mørbraden dagen før med spinat og det hele

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required