Her er den bedste opskrift på hokkaido med bacon, som bages i ovn. Her bindes baconskiver rundt om både af græskar, og det smager fantastisk.
Hokkaido med bacon er en perfekt måde at tilberede det populære græskar på, og så er det meget nemt at lave.
Her skæres både ud af hokkaido-græskarret, og derefter vikler du en skive bacon om hver. Krydr også med lidt paprika og hvidløgspulver, og så skal græskar med bacon bare en tur i ovnen.
Det gør, at græskarret bliver bagt og blødt, mens baconen er sprød og lækker. Og nej, du behøver ikke skrælle græskarret.
Opskriften er beregnet til fire personer, hvor du kan bruge det ovnbagte græskar med bacon som tilbehør til bøffer, koteletter og meget andet.
Se også mine opskrifter på:
Opskrift på hokkaido med bacon
Hokkaido med bacon - super nem og hurtig at lave
Ingredienser
- 1 hokkaido græskar
- 8 skiver bacon
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk paprika
- salt
Fremgangsmåde
- Tænd din ovn på 200 °C varmluft.
- Skyl hokkaido græskarret og tør det af med et rent viskestykke. Du behøver ikke skrælle græskarret, da du sagtens kan spise skrællen efter bagning.
- Del græskarret på midten og fjern kerner og indmad med en spiseske. Skær derefter 8 både af.
- Vikl et stykke bacon om hvert stykke græskar, og læg din hokkaido med bacon på bageplade med bagepapir.
- Dryp dem med lidt olivenolie, og krydr med lidt hvidløgspulver, paprika og salt.
- Bages nu ca. 20 minutter, hvorefter du kan give dem 4-5 minutter under ovnens grill, så baconen på dine stykker hokkaido er sprødt.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
Hokkaido med bacon serveres straks, og du kan evt. pynte med lidt timian.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: