• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Drikkevarer › Pumpkin spice latte - kaffedrik a la Starbucks

Pumpkin spice latte - kaffedrik a la Starbucks

Pumpkin spice latte
4.4 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
15
SHARES
FacebookMessenger15PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 25. juni 2023 - Udgivet: 7. september 2021

Pumpkin spice latte smager præcis ligesom den fra Starbucks. Det er den lækreste efterårskaffe med græskarsirup og krydderier.

Pumpkin spice latte er en af de mest populære varme drikke til efterårets kulde og smukke farver. Den er fuld af de lækreste krydderier som giver stemningen af hygge, varme tæpper og stearinlys.

Hvert år laver Starbucks den og sælger den i en begrænset periode. Men med denne opskrift kan du lave den året rundt.

Og så vil jeg vædde på, at du ikke kan smage forskel på de to udgaver.

Jeg har brugt græskarpuré, som jeg har lavet fra bunden, men du kan sagtens bruge den, man køber fra dåse. Det er nemmere og så smager det faktisk lige så godt. Det kommer an på, hvad du foretrækker.

Se også disse opskrifter:

  • Matcha latte - opskrifter på både varm og ice latte
  • Gurkemeje latte efter traditionel, indisk opskrift
  • Lækker kaffe-milkshake
  • Hjemmelavet iskaffe

Opskrift på hjemmelavet pumpkin spice latte

Pumpkin spice latte
Rakel Seneca

Hjemmelavet pumpkin spice latte

4.38 fra 8 stemmer
Pumpkin spice latte smager præcis ligesom den fra Starbucks. Det er den lækreste efterårskaffe med græskarsirup og krydderier.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Drikke
Køkken: Amerikansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 2 dl sukker
  • 2 dl vand
  • 0,5 dl græskarpuré
  • 3 stk kanelstænger
  • 1 tsk muskatnød - stødt
  • 0,5 tsk ingefær - stødt
  • 0,5 tsk nellike - stødt
  • 4 shot espresso
  • 8 dl sødmælk

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at tage en lille gryde, tilføj vand og sukker. Put det på blusset. Når det simrer, tilføjes græskarpuré.
  2. Tilføj yderligere kanelstænger, stødt ingefær, stødt nelliker og stødt muskatnød. Bland det hele godt sammen. Lad det nu simre sammen i 20 minutter.
  3. Efter 20 minutter sir du siruppen, så der ikke er nogen klumper. Fordel nu siruppen i fire kaffekrus.
  4. Tilføj et shot espresso i hver kop med sirup og rør godt rundt.
  5. Hvis du har en mælkeskummer, så brug den til at varme mælken op og skumme den. Ellers så tilføj mælken i en gryde og varm den stille og rolig op, i mens du skummer den med et piskeris. Lad ikke mælken koge.
  6. Fordel mælken i de fire kopper og drys med en smule kanel, pynt eventuelt også med kanelstænger. Nu er de klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Lav endelig dobbeltportion af græskarsiruppen og gem den til senere brug. Når først den er lavet, kan den holde sig i syv dage i køleskabet.

Du kan både bruge den til desserter og is.

Se også vores opskrift på Dalgona med det lækreste kaffeskum.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Sund smoothie for børn
    Sund smoothie for børn
  • Professorens grønne grød
    Professorens grønne grød - enkel opskrift på lækker grøn grød
  • Spidskålsmoothie
    Spidskålsmoothie
  • Gulerodssmoothie
    Gulerodssmoothie

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 34

Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen

Billede af hvid bolognese.

Hvid bolognese uden tomater

Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.

Kyllingelår i fad med tomater og kartofler

Billede resultat for kalkun nuggets.

Sprøde kalkun nuggets i panko rasp

Billede af hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat.

Hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat

billederesultat for pasta bolognese

Pasta bolognese med oksekød, bacon og rødvin

Forsiden lige nu

wienerkylling med stegte kartofler og ærter
Wienerkylling (opskrift med stegte kartofler og ærter)→ Se opskriften
billede med blåbærcrumble kage
Blåbærcrumble→ Se opskriften
gammeldags æblekage med makron eller rasp
Gammeldags æblekage med makron eller rasp - nem opskrift→ Se opskriften
billede med pølsehorn bagt med fuldkornsmel
Verdens bedste pølsehorn med fuldkorn→ Se opskriften
billede med snyde basser med creme
Snyde basser→ Se opskriften
billede til m
Mørbradspyd med squash - nemme grillspyd med mørbrad→ Se opskriften
kyllingebryst grill puszta marinade
Kyllingebryst i gasgrill (med opskrift på puszta-marinade)→ Se opskriften
salat med bagte tomater
Salat med ovnbagte tomater og ristede pinjekerner→ Se opskriften
billede med jordbær med vaniljecreme
Jordbær med vaniljecreme - dessert på bare 5 minutter→ Se opskriften
hvor meget gær skal man bruge
Hvor meget gær skal man bruge?→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required