Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Drikkevarer › Pumpkin spice latte - kaffedrik a la Starbucks

Pumpkin spice latte - kaffedrik a la Starbucks

Pumpkin spice latte
4.4 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
15
SHARES
FacebookMessenger15PinterestEmailSMS

Pumpkin spice latte smager præcis ligesom den fra Starbucks. Det er den lækreste efterårskaffe med græskarsirup og krydderier.

Pumpkin spice latte er en af de mest populære varme drikke til efterårets kulde og smukke farver. Den er fuld af de lækreste krydderier som giver stemningen af hygge, varme tæpper og stearinlys.

Hvert år laver Starbucks den og sælger den i en begrænset periode. Men med denne opskrift kan du lave den året rundt.

Og så vil jeg vædde på, at du ikke kan smage forskel på de to udgaver.

Jeg har brugt græskarpuré, som jeg har lavet fra bunden, men du kan sagtens bruge den, man køber fra dåse. Det er nemmere og så smager det faktisk lige så godt. Det kommer an på, hvad du foretrækker.

Se også disse opskrifter:

  • Matcha latte - opskrifter på både varm og ice latte
  • Gurkemeje latte efter traditionel, indisk opskrift
  • Lækker kaffe-milkshake
  • Hjemmelavet iskaffe

Opskrift på hjemmelavet pumpkin spice latte

Hjemmelavet pumpkin spice latte

Rakel Seneca
4.4 fra 8 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Pumpkin spice latte smager præcis ligesom den fra Starbucks. Det er den lækreste efterårskaffe med græskarsirup og krydderier.
Antal: 4 personer
Ret: Drikke
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 dl sukker
  • 2 dl vand
  • 0,5 dl græskarpuré
  • 3 stk kanelstænger
  • 1 tsk muskatnød (stødt )
  • 0,5 tsk ingefær (stødt )
  • 0,5 tsk nellike (stødt )
  • 4 shot espresso
  • 8 dl sødmælk

Få Madens Verdens nyhedsbrev

Tilmeld dig her

Fremgangsmåde

  1. Start med at tage en lille gryde, tilføj vand og sukker. Put det på blusset. Når det simrer, tilføjes græskarpuré.
  2. Tilføj yderligere kanelstænger, stødt ingefær, stødt nelliker og stødt muskatnød. Bland det hele godt sammen. Lad det nu simre sammen i 20 minutter.
  3. Efter 20 minutter sir du siruppen, så der ikke er nogen klumper. Fordel nu siruppen i fire kaffekrus.
  4. Tilføj et shot espresso i hver kop med sirup og rør godt rundt.
  5. Hvis du har en mælkeskummer, så brug den til at varme mælken op og skumme den. Ellers så tilføj mælken i en gryde og varm den stille og rolig op, i mens du skummer den med et piskeris. Lad ikke mælken koge.
  6. Fordel mælken i de fire kopper og drys med en smule kanel, pynt eventuelt også med kanelstænger. Nu er de klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Lav endelig dobbeltportion af græskarsiruppen og gem den til senere brug. Når først den er lavet, kan den holde sig i syv dage i køleskabet.

Du kan både bruge den til desserter og is.

Se også vores opskrift på Dalgona med det lækreste kaffeskum.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Sund smoothie for børn
    Sund smoothie for børn
  • Professorens grønne grød
    Professorens grønne grød (enkel opskrift på lækker grøn grød)
  • Spidskålsmoothie
    Spidskålsmoothie
  • Gulerodssmoothie
    Gulerodssmoothie

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Bliv medlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Er du glad for opskrifterne på Madens Verden? Bliv medlem nu og støt op om den fortsatte udvikling. Så kan du logge ind på Madens Verden, slippe for annoncer, og få en række andre fordele. Vi takker for støtten.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode!

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required