Sådan laver du hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis, der laves med kondenseret mælk, fløde og en lækker jordbærsirup.
Hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis der virkelig smager af sol og sommer.
Flødeisen laves med kondenseret mælk, som du kan købe i de fleste supermarkeder, og den gør, at isen ikke krystalliserer, men bliver blød og lækker.
Ispindene kan sagtens laves med friske og blendede jordbær, men jeg synes det fungerer super godt med jordbær sirup, som du i øvrigt finder opskriften på i et link lidt længere nede.
Og så er ispindende nemme at lave, fordi du kun skal bruge tre ingredienser, som blot røres sammen.
Opskriften giver cirka 8 dejlige ispinde med jordbær flødeis.
SE HVORDAN du laver pandekager fyldt med Nutella
Til hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis skal du bruge:
200 gram kondenseret mælk
1 deciliter jordbærsirup
2,5 deciliter piskefløde
HER FINDER DU opskriften på hjemmelavet jordbærsirup
Sådan laver du hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis:
- Kom kondenseret mælk i en skål sammen med jordbær sirup, og rør det godt sammen.
- I en anden skål piskes fløden til en cremet flødeskum.
- Med en dejskraber vendes den kondenserede mælkemasse med jordbær sirup nu ind i flødeskummet, men uden at du slår for meget luft ud af iscremen.
- Det er vigtigt, at massen er blandet godt, så du ikke har lommer af flødeskum i iscremen, da den så bliver hård under indfrysningen.
- Fordel iscremen i otte ispindeforme, og stik en ispind i hver.
- Stil formen i fryseren, hvor den skal stå i cirka fire timer før den er tilstrækkelig frosset ind.
- Nyd derefter din egen ispinde med den lækreste jordbær flødeis.
SÅDAN LAVER DU en chokoladekage med chokolade
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: