Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Dessert › Hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis

Hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis

Billede af hjemmelavede ispinde med jordbær.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
37
SHARES
FacebookMessenger37PinterestEmailSMS

Sådan laver du hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis, der laves med kondenseret mælk, fløde og en lækker jordbærsirup.

Hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis der virkelig smager af sol og sommer.

Flødeisen laves med kondenseret mælk, som du kan købe i de fleste supermarkeder, og den gør, at isen ikke krystalliserer, men bliver blød og lækker.

Ispindene kan sagtens laves med friske og blendede jordbær, men jeg synes det fungerer super godt med jordbær sirup, som du finder opskriften på her.

Og så er ispindende nemme at lave, fordi du kun skal bruge tre ingredienser, som blot røres sammen. Opskriften giver cirka 8 dejlige ispinde med jordbær flødeis.

Indhold
  • Sådan laver du hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis, der laves med kondenseret mælk, fløde og en lækker jordbærsirup.
  • Hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis
  • Servering
  • Kommentarer

Hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 4 timer t
Samlet tid: 4 timer t 15 minutter min
Sådan laver du hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis, der laves med kondenseret mælk, fløde og en lækker jordbærsirup.
Antal: 8 stk.
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g kondenseret mælk
  • 1 dl jordbærsirup
  • 2,5 dl piskefløde

Fremgangsmåde

  1. Kom kondenseret mælk i en skål sammen med jordbær sirup, og rør det godt sammen.
  2. I en anden skål piskes fløden til en cremet flødeskum.
  3. Med en dejskraber vendes den kondenserede mælkemasse med jordbær sirup nu ind i flødeskummet, men uden at du slår for meget luft ud af iscremen.
  4. Det er vigtigt, at massen er blandet godt, så du ikke har lommer af flødeskum i iscremen, da den så bliver hård under indfrysningen.
  5. Fordel iscremen i otte ispindeforme, og stik en ispind i hver.
  6. Stil formen i fryseren, hvor den skal stå i cirka 4 timer før den er tilstrækkelig frosset ind.

Næringsindhold

Kalorier191kcalKulhydrater15gProtein3gFedt13gMættet fedt9gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt3gKolesterol44mgNatrium40mgKalium142mgKostfibre0.3gSukker15gVitamin A528IUVitamin C8mgCalcium94mgJern0.1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Nyd derefter din egen ispinde med den lækreste jordbær flødeis. Velbekomme. Det er meget nemt.

Flere inspirerende opskrifter:

Bananis (hjemmelavet is med banan og chokolade)
Her får du min opskrift på hjemmelavet bananis med stykker af chokolade. Den lækre flødeis med banan kan køres på ismaskine eller laves uden.
Se opskriften her
billederesultat for bananis med chokolade
Chokoladeis
Denne chokoladeis er både cremet og fyldig, og isen har den helt rigtige chokoladesmag. Laves bedst på ismaskine, men kan også fryses uden.
Se opskriften her
Billede af chokoladeis på ismaskine.
Verdens bedste vaniljeis
En god opskrift på hjemmelavet vaniljeis, der kan laves med eller uden ismaskine. En lækker og cremet is med ægte vanilje, og isen er meget nem at lave.
Se opskriften her
Billede med hjemmelavet vaniljeis
Verdens bedste stracciatella is
Her er opskriften på den bedste stracciatella is, der både er cremet og nem at lave. Stracciatella er en vaniljeis med masser af chokolade.
Se opskriften her
billede resultat for hjemmelavet stracciatella is
Italiensk citronsorbet - opskrift med eller uden ismaskine
Min bedste opskrift på italiensk citronsorbet, der er en læskende sorbet med frisk citronsaft. Citronsorbeten kan enten laves i ismaskine eller uden.
Se opskriften her
billederesultat for citronsorbet
Champagnesorbet - nem opskrift med og uden ismaskine
Her får du opskriften på en nem champagnesorbet, som kan laves med eller uden ismaskine. Laves med champagne Cava, Prosecco eller lignende.
Se opskriften her
billederesultat for champagnesorbet
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    juli 15, 2025 at 9:38 am

    Tak fordi du bruger denne opskrift. Jeg bliver glad for at høre din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød (nem og hurtig grød med svesker)
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød (opskrift på fynsk egnsret med boghvede)
  • Bagte figner
    Bagte figner (med honning og vaniljeis)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required