Her får du en opskrift på en fantastisk Heinz tomatketchup hotdog. En udgave af den danske hotdog, hvor hvert eneste element er lavet med Heinz Tomatketchup.
REKLAME: Denne opskrift er leveret og sponsoreret af Heinz Tomatketchup.
Vi introducerer den allerførste Heinz Tomatketchup Hotdog.
En uimodståelig ketchupudgave af den populære danske hotdog, hvor hvert eneste element er lavet med den umiskendelige Heinz Tomatketchup.
Resultatet giver den lækre fyldige smag af Heinz Tomatketchup i hvert lag. En klassisk pølse glaseret i en Heinz Tomatketchupmarinade i et Heinz Tomatketchupbrød, toppet med Heinz Tomatketchupsyltede agurker, Heinz Tomatketchup sprøde, ristede løg og en sprød ketchup-relish.
Gør opskriften vegetarisk ved at udskifte pølsen med en kødfri version.
Opskriften er beregnet til fire personer. Velbekomme!
Opskrift på Heinz Ketchup Hotdog
Heinz tomatketchup hotdog
Ingredienser
Heinz Tomatketchupbrød
- 65 gram Heinz Tomatketchup
- 70 milliliter olivenolie
- 470 gram hvedemel
- 6 gram tørgær
- 10 gram rødbedepulver
- 25 milliliter vand - lunkent
- 32 gram sukker
- 300 gram rødbeder - i tern
- 5 gram salt
- 1 æggehvide
Heinz Tomatketchup glaseret pølse
- 200 gram Heinz Tomatketchup
- 1 teske løgpulver
- 8 pølser - vi brugte røde pølser fra Gøl
- 0,5 teske peber
- 1 teske hvidvinseddike
- 50 gram sirup
- 1 teske Worcestershiresauce
- 20 gram rørsukker
- 1 teske hvidløgspulver
Heinz Tomatketchupsyltede agurker
- 60 gram Heinz Tomatketchup
- 300 milliliter vand
- 360 gram agurk - skåret i skiver
- 60 milliliter hvidvinseddike
- 5 gram salt
- 60 milliliter rødvinseddike
- 300 gram rødbeder - skåret i tern
Heinz Tomatketchup sprøde ristede løg
- 20 gram Heinz Tomatketchup
- 300 gram hvedemel
- 195 milliliter kærnemælk
- 30 gram paprika - sød
- 30 gram rødbedepulver
- 800 milliliter olie - vegatabilsk
- 100 gram løg - i tynde ringe
Sprød Heinz Tomatketchuprelish
- 200 gram Heinz Tomatketchup
- 5 gram peber
- 100 milliliter rødvinseddike
- 100 gram løg - finthakket
- 70 gram tomatpuré
- 400 gram cherrytomater - uden kerner, i tern.
- 250 milliliter vand
- 75 gram syltede agurker - hakkede
- 65 gram sukker
Sådan gør du
Heinz Tomatketchupbrød
- Bland 430 g mel, rødbedepulver, 30 g sukker og salt.
- I en separat skål blandes vand og det resterende sukker, indtil sukkeret er opløst. Drys gæren ovenpå og lad det stå i 5-10 minutter.
- Læg rødbedestykkerne i en gryde og dæk med vand. Kog op og skru ned for varmen. Dæk til og lad det simre i 2-3 minutter. Fjern fra varmen og lad det køle af.
- Bland gærblandingen i melblandingen. Når væsken er afkølet lidt, piskes 175 ml af væsken sammen med Heinz Tomatketchup.
- Hæld blandingen i mel- og gærblandingen og ælt i 4-8 minutter.
- Tilføj herefter olien lidt ad gangen og ælt. Form dejen til en kugle og lad den hvile i en skål i 15-20 minutter.
- Del dejen i fire lige store stykker. Ælt hvert stykke let, indtil du har en jævn kugle og tryk den flad.
- Rul dejen du i en firkant ca. 10cmx10cm, fold i kanterne, så enderne er lukkes. Rul dejen, indtil den har en lang jævn rørform.
- Læg dejstykkerne på en bageplade med bagepapir, så de rører ved hinanden. Dæk med et viskestykke og lad det hæve et varmt sted i 90 minutter.
- Pisk æggehviden let i en lille skål. Pensl hvert stykke dej med æggehviden og bag brødene i en 180C forvarmet ovn i 20 minutter.
Heinz Tomatketchup glaseret pølse
- Forvarm ovnen til 180C og pisk ingredienserne, indtil de er grundigt blandet.
- Varm pølsen igennem i henhold til pakningsanvisningerne og læg pølsen på en bageplade, pensl med glaseringen og bag i 5 minutter.
- Tilsæt et ekstra lag glasering og sæt pladen tilbage til ovnen i 3 minutter.
- Tilsæt et sidste lag glasering ur og sæt pladen tilbage til ovnen i 2-3 minutter.
Heinz Tomatketchupsyltede agurker
- Læg agurkeskiverne i et jævnt lag på en tallerken beklædt med køkkenrulle og drys med saltet.
- Læg rødbedestykkerne i en gryde og dæk til med vand. Kog op, læg låg på gryden og skru ned for varmen. Lad det simre i 2-3 minutter.
- Pisk 250 ml af den varme rødbedevæske med Heinz Tomatketchup og eddike. Varm det igennem.
- Dup agurkeskiverne tørre. Læg dem i et rent, tørt sylteglas.
- Hæld den varme væske over agurk skiverne. Når den er afkølet, dækkes den til og sættes i køleskabet natten over.
Heinz Tomatketchup sprøde ristede løg
- Bland kærnemælk, rødbedepulver og Heinz Tomatketchup i en skål
- Tilsæt løgene, dæk til og lad dem trække i 2-3 timer.
- Bland mel og sød paprika. Når løgene har trukket, skal du individuelt vende dem i mel- og paprikablandingen.
- Varm olie op, og tilsæt de melvendte løg i små portioner, steg dem i 5-10 sekunder og sæt dem derefter til side.
Sprød Heinz Tomatketchuprelish
- Pisk Heinz Tomatketchup, eddike, tomatpuré og vand sammen i en gryde ved svag varme og varm i 2-3 minutter.
- Pisk sukkeret i, indtil det er helt opløst, og tilsæt derefter peber. Når det er blandet godt sammen, skal det simre i 3-4 minutter.
- Rør løgene i og lad det simre i 1-2 minutter, rør derefter tomaterne i og varm i 1-2 minutter.
- Fjern fra varmen og hæld relishen i en ren skål eller sylteglas. Opbevares i køleskab, indtil det er kølet.
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
Så er det blot at samle og nyde din Heinz Tomatketchup hotdog.
Ole
Denne opskrift er lidt over det hele, jeg er lige stødt på den på 3 forskellige sider