Elsker du de sprøde pølser fra tankstationen? Så kan du her se, hvordan du nemt tilbereder pølser på samme måde hjemme hos dig selv.
Er du vild med de sprøde pølser henne fra tankstationen, så viser jeg dig her hvordan du nemt laver dem derhjemme.
Du skal såmænd blot bruge en pande, lidt sølvpapir og så lidt tid. Her passer pølserne dog mest sig selv.
Hemmeligheden er et stykke sølvpapir og pandestegning ved lav varme.
Jeg plejer at give pølserne ca. 1 time ved lav varme, hvilket vil sige på niveau 2-3 på kogepladen, der går fra 1-9.
Her ligger pølserne og bliver varme ovenpå sølvpapiret, der er med til at give en ensartet tilberedning - og meget sprøde pølser. Det bedste er, at det er utroligt nemt.
Opskrift på sprøde pølser
Ingredienser
- 8 pølser
- sølvpapir
Sådan gør du
- Riv et stykke sølvpapir af, der passer med størrelsen på din pande.
- Læg sølvpapiret på plads i panden, og buk eventuelle hjørner ned over kanten på panden. Dog ikke nødvendigt.
- Varm panden op - jeg plejer at gøre det ved 5 på min kogeplade, der går fra 1-9.
- Læg pølser på panden med sølvpapir, som du kan kan se på billedet.
- Skru ned for varmen, og her plejer jeg at pandestege de sprøde pølser på niveau 2-3 på skalaen fra 1-9. Men der kan være forskel på hvor meget ens kogeplade varmer, så derfor må du lige prøve dig frem. Det vigtigste er, at pølserne steges ved lav varme, for at opnå den sprøde effekt, som du kender fra tankstationens pølser.
- Nu skal pølserne hygge sig ca. 1 time eller længere tid, hvor du vender dem nogle gange undervejs. Men du behøver ikke vende de sprøde pølser mere end hvert 10. minut.
Se video til opskrift
Næringsindhold
Note
Så har du sprøde pølser klar til servering - præcist som du kender det fra tankstationen.
Og det er den bedste måde at stege pølser på!
Nu kan du bruge pølserne til en ristet hotdog, fransk hotdog - eller blot nyde dem sammen med en luftigt pølsebrød.
Camilla
Nu har jeg prøvet 3 gange - denne gang stod komfuret kun på 1 ud af 9, men alligevel sprækker de, når de har ligget 20-30 minutter. Er der et eller andet jeg kan gøre, for at undgå de sprækker? 🙂
Ole
Du kan eventuelt prikke nogle huller i pølserne, og sørge for at vende dem ofte 🙂
Søster Olsen
Vend pølserne oftere man kan rigtig nok prikke hul i pølserne men det burde ikke være nødvendigt og det er pænere og mere lækkert at servere en pølse med det rette tryk fremfor en punkteret.
Søster S. Olsen
Blev lidt trist da jeg så overskriften...."som på tankstationen" en tank station kan aldrig måle sig med en pølsevogn. Medmindre man er til ærgerlige tank hotdogs uden stolthed serveret af en uvidende.
Connie Behrendsen
Det er ok men at havde komfuret tændt 1time for 4 pølser det er for dyrt i denne tid,men tak for alle dine GODE opskrifter 🤶🎅
sven zaber
Det var en fuser. Ikke arbejdet vær.