Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Oksekød med hvidkål

Hakket oksekød med hvidkål i fad (i ovn)

billederesultat for oksekød med hvidkål
4.8 fra 21 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
512
SHARES
FacebookMessenger512PinterestEmailSMS
Indhold
  • Hakket oksekød med hvidkål i fad (i ovn)
  • Opskrift på hakket oksekød med hvidkål
  • Tips
  • Hakket oksekød og spidskål i ovn
  • Ild i røret
  • Millionbøf i fad
  • Kommentarer

Hakket oksekød med hvidkål i fad (i ovn)

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 21 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 45 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Super god opskrift på hakket oksekød med hvidkål og gulerødder, der laves i et fad i ovnen. Kan serveres med kogte ris.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 250 g gulerødder rives
  • 300 g hvidkål snittes fint
  • 400 g hakket oksekød med max. 10 procent fedt
  • 1 stort løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 tsk spidskommen stødt
  • 2 tsk paprika
  • 2 tsk timian tørret
  • 2,5 dl kalvefond vand og koncentrat
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Bland revne gulerødder og fintsnittet hvidkål i en skål. Kom lidt olie på en varm pande, og svits det ad flere omgange, og put det i et ildfast fad.
  2. Brun så det hakkede oksekød i lidt olie på den varme pande, og det skal brunes grundigt. Hak løg og hvidløg og lad det svitse med.
  3. Tilsæt spidskommen, paprika og timian og steg det igennem et par minutter mere under omrøring. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  4. Kom det i fadet, og vend det hele rundt. Hæld kalvefond ved.
  5. Stil fadet ind i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, og steg det her i cirka 45 minutter. Et par gange undervejs skal du lige vende det rundt.

Næringsindhold

Kalorier326kcalKulhydrater15gProtein20gFedt21gMættet fedt8gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt9gTransfedt1gKolesterol71mgNatrium941mgKalium718mgKostfibre5gSukker7gVitamin A10647IUVitamin C40mgCalcium96mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på hakket oksekød med hvidkål

Hakket oksekød med hvidkål er en populær ret i mange børnefamilier, for det er en nem omgang aftensmad.

Samtidig får du puttet masser af sund kål og gulerod i maden, og både børn og voksne er altså glade for denne ret med mad i fad.

Opskriften er til fire personer, men du kan sagtens lave en dobbelt portion, og bruge som aftensmad dagen efter.

Tips

Server det lækre hakkede oksekød med hvidkål som det er - eller sammen med kogte ris. En god tomatsalat med balsamico passer også godt til.

Note: Vægten på gulerødder og hvidkål er når de er revet og snittet, og altså den reelle mængde du skal bruge. Mængden er dog ikke afgørende, og du sagtens anvende lidt mere eller mindre af begge dele. Hvidkål kan erstattes med spidskål.

Se også mine opskrifter på:

Hakket oksekød og spidskål i ovn

4.8 fra 435 stemmer
Gå til opskrift

Ild i røret

4.6 fra 58 stemmer
Gå til opskrift

Millionbøf i fad

4.8 fra 115 stemmer
Gå til opskrift
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. bozenazajfman@gmail.com skriver

    november 17, 2020 at 3:17 pm

    Hej Holger
    Tusind tak for et så hurtigt respons.
    Denne førnævnte opskrift er kommet ind på listen af dem jeg har allerede afprøvet og var glad for resultatet.

    Hvis jeg må have liv til at nævne et lille bitte problem og det er kun fordi jeg af naturen er perfektionist ...
    den omtalte opskrift, som kom ind på min liste før og som jeg klagede over ikke var aktiv, vil ikke forsvinde fra min liste 😃, jeg gætter på at grunden til det er den samme årsag som før: den er ikke aktiv, så jeg kan intet gør for at fjerne den, når jeg nu har den i bedre tilstand , takket være din hurtig hjælp, og det irriterer mig at den inaktive opskrift står der stadig.

    Det er en skønheds fejl, så selv om det irriterer mig, så forventer jeg slet ikke, at du retter den med det samme, når jeg nu ved, at du er i gang med en kæmpe opgave med alle opskrifter.
    Så, betragt dette som en information, som måske kan vide sie at bære nyttig😊

    Hilsen
    Bozena

    Svar
  2. bozenazajfman@gmail.com skriver

    november 17, 2020 at 8:06 am

    Hej,
    Denne opskrift er ikke aktiveret på samme måde som andre og kan ikke flyttes til min Huskeliste, hvorfra jeg senere kan åbne opskriften der fra og læse den. Har tilføjet den til min huskeliste, men på en anden måde end de andre opskrifter, og nu står opskriften inaktiv.
    Kan du hjælpe mig med at få den til at blive aktiv i min huskeliste, tak 😊

    Jeg vil, mens jeg er her, takke dig for dine super gode opskrifter. Har allerede brugt mange.
    Venlig hilsen
    Bozena Zajfman

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      november 17, 2020 at 10:23 am

      Kære Bozena
      Tak for din besked, og det skulle nu være rettet 🙂
      Jeg er ved at lægge de mange tusinde opskrifter over i det nye system med huskeliste og indkøbsliste, og det skrider fint frem. Men langt fra alle er flyttet endnu, så derfor...
      Men er der opskrifter som du eller andre mangler at få med, så skriv lige til mig. Så klarer vi det.
      Og mange tak for de flotte ord - det glæder mig.
      De bedste hilsner
      Holger

      Svar
  3. Jytte Vestergaard skriver

    februar 01, 2017 at 8:48 am

    Kan retten fryses?

    Svar
    • Guffeliguf.dk skriver

      februar 01, 2017 at 5:08 pm

      Hej Jytte
      Uh, det ved jeg ikke, men det vil jeg da bestemt tro. Har ikke prøvet at fryse det, men ville ikke være bange for at gøre det.
      Skriv gerne her om det lykkedes.
      De bedste hilsner
      Holger
      Guffeliguf.dk.

      Svar
  4. Lone Pedersen skriver

    januar 15, 2017 at 6:03 pm

    Hvad kan man erstatte kalvefond med?

    Svar
    • Guffeliguf.dk skriver

      januar 15, 2017 at 7:30 pm

      Hej Lone
      Du kan sagtens blot erstatte det med en almindelig bouillon - hønsebouillon eller grønsagsbouillon. Men lav den lidt stærkere end normalt, så du koger en deciliter vand op med en halv terning.
      God fornøjelse.
      De bedste hilsner
      Holger
      Guffeliguf.dk.

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required