Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Gulerødder med bacon

Gulerødder med bacon og honning (nemt og lækkert tilbehør)

Billede resultat for gulerødder med bacon
4.7 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
1k
DELINGER
Facebook1kPinterestSMSEmailMessenger
Indhold
  • Gulerødder med bacon og honning - nemt og lækkert tilbehør
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på gulerødder med bacon
  • Bacon og snackgulerødder
  • Honning i opskriften
  • Noter
  • Kommentarer

Gulerødder med bacon og honning - nemt og lækkert tilbehør

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Her får du opskriften på gulerødder med bacon, der er små snackgulerødder omviklet med baconskiver og penslet med honning.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 20 gulerødder (små)
  • 10 skiver bacon
  • akaciehonning
  • flagesalt
  • 1 bundt persille

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. De små gulerødder vaskes. Kom lidt vand i en gryde sammen med lidt salt, og blanchér gulerødder i spilkogende vand i max. 30 sekunder.
  2. Hæld vandet fra og koldt vand i gryden, så kogningen standses øjeblikkeligt. Lad stå et minut, og hæld så vandet fra.
  3. Del baconskiverne på midten, og vikl et stykke bacon om hver gulerod.
  4. Beklæd en bageplade med bagepapir, og nu kommer et godt trick. Normalt vil baconfedt og honning blive til en sort masse, der vil klæbe sig om bunden på gulerødderne. Men hæv gulerødderne lidt op ved at lave to tynde pølser af sølvpapir, som du derefter lægger de baconsvøbte gulerødder på. Se billedet.
    Billede med gulerødder omvilket med bacon
  5. Drys gulerødderne med en smule flagesalt, og pensl dem forsigtigt med honning.
  6. Stil dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft, hvor de skal have cirka 25 minutter. De er færdige når baconen begynder at blive lidt mørk i farven, som du kan se på billedet.
  7. Du kan i øvrigt med fordel pensle de baconsvøbte gulerødder en gang mere med honning.
  8. De færdigbagte bacongulerødder drysses med lidt finthakket persille.
    Billede resultat for baconsvøbte gulerødder

Næringsindhold

Kalorier178kcalKulhydrater33gProtein10gFedt2gMættet fedt1gFlerumættet fedt0.3gEnkelumættet fedt0.03gNatrium1484mgKalium807mgKostfibre7gSukker20gVitamin A41786IUVitamin C15mgCalcium84mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på gulerødder med bacon

Gulerødder med bacon er ikke alene nemt at lave, det er altså også smukt tilbehør, som de fleste vil elske.

Bacon og snackgulerødder

Jeg har her lavet de baconsvøbte gulerødder med de små snackgulerødder, dem man køber i små poser.

De har de helt rigtige størrelse, og er nemme at håndtere.

Du kan selvfølgelig også lave bacongulerødderne med større gulerødder, men så skal du lige koge gulerødderne en smule mere.

Ellers bliver baconen sprød og færdig før gulerødderne er tilpas møre.

Honning i opskriften

Gulerødderne skal pensles med lidt honning, der giver den helt rigtige og lidt sødlige smag.

Her har jeg anvendt en akacie honning, men du kan selvfølgelig bruge den honning, som du nu har stående i køkkenet.

Opskriften er beregnet til fire personer, hvor der er fem små bacongulerødder til hver som tilbehør. Men du kan jo lave flere, hvis du gerne vil det.

Husk blot, at du skal bruge en halv skive bacon til hver snackgulerod.

Se også disse opskrifter:

  • Baconkartofler
  • Hasselback gulerødder
  • Cremede gulerødder

Noter

De lækre gulerødder med bacon serveres som tilbehør til de fleste kødretter. Eller nyd dem som de er, evt. som en lille snack eller forret.

Her kan du i øvrigt se hvorfor du normalt roligt kan bruge sølvpapir til madlavning.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin
  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required