• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Gulerodsmuffins

Gulerodsmuffins

gulerodsmuffins med flødeost
4.8 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
43
SHARES
FacebookMessenger43PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  25. juli 2023 - Udgivet:  24. marts 2021

Indhold

  1. Gulerodsmuffins med frosting er store og svampede, og du får den bedste opskrift her. Skønne amerikanske muffins med flødeost på toppen.
  2. Opskrift på gulerodsmuffins
  3. Gulerodsmuffins
  4. Tips

Gulerodsmuffins med frosting er store og svampede, og du får den bedste opskrift her. Skønne amerikanske muffins med flødeost på toppen.

Gulerodsmuffins med frosting er meget populære muffins efter amerikansk inspiration.

Opskriften ligner meget den lækre gulerodskage med ostecreme, og her får du virkelig skønne muffins, der både er svampede og store.

Du får 16 muffins med gulerødder af denne portion, men det afhænger naturligvis af hvor store du laver dem.

Frostingen er super lækker, men husk at smage den til.

Se også de populære kageopskrifter på:

  • Gulerodskage
  • Gulerodskage i airfryer
  • Squashkage
  • Squashmuffins

Opskrift på gulerodsmuffins

gulerodsmuffins med flødeost
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Gulerodsmuffins

4.84 fra 6 stemmer
Gulerodsmuffins med frosting er store og svampede, og du får den bedste opskrift her. Skønne amerikanske muffins med flødeost på toppen.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 16 stk.
Ret: Kager
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 301
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Gulerodsmuffins
  • 200 g rørsukker
  • 50 g brun farin - se note 1
  • 2 dl olie - smagsneutral majs- eller rapsolie
  • 2,5 æg
  • 200 g hvedemel
  • 1 spsk kanel - strøgen
  • 1 tsk salt - strøgen
  • 1 tsk natron - med top
  • 0,5 spsk kakaopulver - det skal være bage kakao, altså det usødede
  • 230 g gulerødder - fintrevne
  • 30 g valnødder - tørristede og hakkede
Frosting
  • 125 g flødeost - Philadelphia flødeost naturel
  • 50 g smør - blødt
  • 2 spsk flormelis - efter smag
  • 2 tsk vaniljesukker

Fremgangsmåde
 

Gulerodsmuffins
  1. Pisk olie og sukker cremet med en el-mikser.
  2. Pisk æg i et ad gangen og pisk godt mellem hvert æg og længe efter det sidste æg, så sukkeret er godt opløst.
  3. Bland hvedemel, natron, kanel, salt og kakaopulver sammen og sigt det i dejen.
  4. Bland det i med en ske - IKKE el-mikser - rør til det er godt fordelt.
  5. Vend gulerødder og hakkede valnødder i, bland det godt sammen.
  6. Fordel dejen i muffinsforme og bag ved 175 grader i ca. 20-30 minutter (se note 2).
  7. Tjek med en tandstikker om dine gulerodsmuffins er gennembagte, inden de tages ud.
  8. Lad dem køle helt af på en bagerist.
Frosting
  1. Rør smørret cremet og bland det med flødeost med en gaffel.
  2. Bland flormelis i lidt efter lidt, til det smager som ønsket (personligt kan jeg godt lidt at en frosting er lidt syrlig) og rør vaniljesukker i.
  3. Opbevar din frosting på køl og smør det på de helt kolde muffins ved servering - et godt lag, hvis det skal være rigtig amerikanske gulerodsmuffins med frosting.

Næringsindhold

Kalorier: 301kcalKulhydrater: 29gProtein: 3gFedt: 20gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 5gEnkelumættet fedt: 10gTransfedt: 0.2gKolesterol: 40mgNatrium: 279mgKalium: 93mgKostfibre: 1gSukker: 18gVitamin A: 2623IUVitamin C: 1mgCalcium: 26mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Gulerodsmuffins med frosting kan spises straks de klar, men de bliver kun bedre dagen efter, hvor kagerne har nået at sætte sig.

Note 1: Der kan bruges 250 gram rørsukker eller 250 gram brun farin (hvis en mørkere smag ønskes), eller man kan blande de 250 gram sukker på andre måder efter ønske.

Note 2: Hvis der bruges mindre muffinsforme, kan det være at bagetiden bliver lidt kortere, tjek at dine gulerodsmuffins er gennembagte.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Conny thøgersen

    september 21, 2024 at 12:19 pm

    Lækre muffins

    Svar
  2. Kirsten

    marts 20, 2024 at 12:48 pm

    Kan ikke lide natron i kager, kan man bruge bagepulver i stedet?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      marts 20, 2024 at 2:18 pm

      Hej Kirsten
      Ja, det kan du sagtens. God bagelyst 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  3. Gry

    maj 18, 2023 at 8:44 pm

    Hvordan kommer man 2 1/2 æg i, seriøst 🙄

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juli 25, 2023 at 5:29 pm

      Hej Gry
      Du kan evt. bruge tre små æg - eller to store 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required