• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Græskarmuffins - hygge og varme til en kold eftermiddag

Græskarmuffins - hygge og varme til en kold eftermiddag

Græskarmuffins
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMSSubscribe

Græskarmuffins er velegnede til Halloween og vinterdage. De varme krydderier og det fine græskarkød smager skønt med cream cheese-frosting.

Græskarmuffins er den oplagte kage-ide i Halloween-tiden, men de er så sandelig også skønne en ganske almindelig kold vinterdag.

Græskarkødet fra Hokkaidogræskar smager simpelthen så skønt med varme krydderier som kanel og kardemomme. Og så er cream cheese-frosting jo altid et hit.

Jeg har valgt at komme valnødder i, fordi det er rart at have noget sprødt at tygge på, når selve kagerne er herligt svampede.

Derudover har jeg tilføjet en revet pære, så smagen går op i en højere helhed. Du kan naturligvis udskifte pæren med et æble eller en gulerod - eventuelt en halv revet squash. Det er smag og behag.

Se andre opskrifter til Halloween:

  • Halloween muffins med chokolade og motiver
  • Halloween småkager - uhyggeligt nemt at lave
  • Heksefingre - uhyggelige småkager til Halloween
  • Hokkaidosuppe - lækker suppe til sæsonen

Opskrift på græskarmuffins med valnødder

Græskarmuffins
Karen SenecaKaren Seneca

Græskarmuffins til en kold eftermiddag

5 fra 3 stemmer
Græskarmuffins er velegnede til Halloween og vinterdage. De varme krydderier og det fine græskarkød smager skønt med cream cheese-frosting.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Bagetid for græskar 40 minutter min
Samlet tid 1 time t 10 minutter min
Antal: 16 stk
Ret: Kager
Køkken: Amerikansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 hokkaido-græskar - moset
  • 230 g hvedemel
  • 200 g rørsukker
  • 0,5 tsk bagepulver
  • 1 tsk. natron
  • 1 spsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • 0,5 tsk muskat
  • 1 pære - revet
  • 50 g valnødder - hakket
  • 2 æg
  • 125 g smeltet smør
Cream cheese frosting
  • 100 g flødeost
  • 40 g flormelis
  • 30 g smør
  • 1 tsk vaniljesukker
  • citronskal - fintrevet

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd ovnen på 180 varmluft.
  2. Skær græskarret i otte stykker, fjerne kerner, og læg dem på bageplade med bagepapir. Lad dem bage i ca. 40 minutter, så kødet er blødt.
  3. Skær kødet fra græskarskallerne.
  4. Blend græskarkødet eller miks det med en elpisker, så det bliver til mos.
  5. Riv pæren med skræl og hak valnødderne.
  6. Bland alle de tørre ingredienser. Tilsæt derefter græskarmos og rør rundt.
  7. Tilsæt valnødder, pære, æg og smeltet smør. Rør rundt, ikke pisk, så bliver dine muffins ikke svampede.
  8. Hæld dejen i smurte muffinsforme og bag i 20 minutter.
Cream cheese-frosting
  1. Pisk smør og flormelis godt sammen.
  2. Tilsæt vanilje og revet citronskal. Pisk igen.
  3. Pisk nu flødeosten i hurtigt og tilsæt eventuelt lidt citronsaft.
  4. Sprøjt blandingen på dine græskarmuffins med en tyl el.lign., når kagerne er afkølet.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Disse græskarmuffins kan sagtens nydes uden frosting, men det er lidt synd, for den er virkelig skøn til netop disse kager.

Pæren kan udelades. Den kan også erstattes med et revet æble, hvis I ønsker en mere syrlig smag.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Forsiden lige nu

hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør
Hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør→ Se opskriften
Billede resultat for bagte nye kartofler
Bagte nye kartofler med rosmarin i ovn eller grill→ Se opskriften
salat med nye ærter og agurk
Salat med nye ærter, agurk og ærteskud→ Se opskriften
hyldeblomst panna cotta
Hyldeblomst panna cotta - opskrift på en skøn dessert→ Se opskriften
Billede med parmaskinke.
Parmaskinke - alt om den lækre italienske skinke→ Se opskriften
nem aftensmad
Nem aftensmad - nemme og lækre retter på kort tid→ Se opskriften
Svinemørbrad med champignonsovs opskrift
Svinemørbrad med champignonsovs→ Se opskriften
billederesultat for burritos
Burritos→ Se opskriften
nem pastaret
Nem pastaret med fløde og bacon på bare 20 minutter→ Se opskriften
billede med italiensk focaccia brød
Italiensk focaccia brød med rosmarin og olivenolie→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required