Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Græskarmuffins

Græskarmuffins (hygge og varme til en kold eftermiddag)

Græskarmuffins
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMS
Indhold
  • Græskarmuffins til en kold eftermiddag
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Opskrift på græskarmuffins med valnødder
  • Tips
  • Kommentarer

Græskarmuffins til en kold eftermiddag

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Bagetid for græskar: 40 minutter min
Samlet tid: 1 time t 10 minutter min
Græskarmuffins er velegnede til Halloween og vinterdage. De varme krydderier og det fine græskarkød smager skønt med cream cheese-frosting.
Antal: 16 stk
Ret: Kager
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 hokkaido-græskar (moset)
  • 230 g hvedemel
  • 200 g rørsukker
  • 0,5 tsk bagepulver
  • 1 tsk. natron
  • 1 spsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • 0,5 tsk muskat
  • 1 pære (revet)
  • 50 g valnødder (hakket)
  • 2 æg
  • 125 g smeltet smør
Cream cheese frosting
  • 100 g flødeost
  • 40 g flormelis
  • 30 g smør
  • 1 tsk vaniljesukker
  • citronskal (fintrevet)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 varmluft.
  2. Skær græskarret i otte stykker, fjerne kerner, og læg dem på bageplade med bagepapir. Lad dem bage i ca. 40 minutter, så kødet er blødt.
  3. Skær kødet fra græskarskallerne.
  4. Blend græskarkødet eller miks det med en elpisker, så det bliver til mos.
  5. Riv pæren med skræl og hak valnødderne.
  6. Bland alle de tørre ingredienser. Tilsæt derefter græskarmos og rør rundt.
  7. Tilsæt valnødder, pære, æg og smeltet smør. Rør rundt, ikke pisk, så bliver dine muffins ikke svampede.
  8. Hæld dejen i smurte muffinsforme og bag i 20 minutter.
Cream cheese-frosting
  1. Pisk smør og flormelis godt sammen.
  2. Tilsæt vanilje og revet citronskal. Pisk igen.
  3. Pisk nu flødeosten i hurtigt og tilsæt eventuelt lidt citronsaft.
  4. Sprøjt blandingen på dine græskarmuffins med en tyl el.lign., når kagerne er afkølet.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på græskarmuffins med valnødder

Græskarmuffins er den oplagte kage-ide i Halloween-tiden, men de er så sandelig også skønne en ganske almindelig kold vinterdag.

Græskarkødet fra Hokkaidogræskar smager simpelthen så skønt med varme krydderier som kanel og kardemomme. Og så er cream cheese-frosting jo altid et hit.

Jeg har valgt at komme valnødder i, fordi det er rart at have noget sprødt at tygge på, når selve kagerne er herligt svampede.

Derudover har jeg tilføjet en revet pære, så smagen går op i en højere helhed. Du kan naturligvis udskifte pæren med et æble eller en gulerod - eventuelt en halv revet squash. Det er smag og behag.

Se andre opskrifter til Halloween:

  • Halloween muffins med chokolade og motiver
  • Halloween småkager - uhyggeligt nemt at lave
  • Heksefingre - uhyggelige småkager til Halloween
  • Hokkaidosuppe - lækker suppe til sæsonen

Tips

Disse græskarmuffins kan sagtens nydes uden frosting, men det er lidt synd, for den er virkelig skøn til netop disse kager.

Pæren kan udelades. Den kan også erstattes med et revet æble, hvis I ønsker en mere syrlig smag.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af tranebærkage.
    Tranebærkage med appelsin (amerikansk cranberry cake)
  • Billede af Lagkagehusets pebernødder.
    Lagkagehusets pebernødder (opskrift på nemme pebernødder)
  • Figentærte
    Figentærte (lækker tærte med figner)
  • Billede af nem brownie.
    Nem brownie med kun 5 ingredienser

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required