Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Fuldkorns fettuccine med tigerrejer og vodka

Fuldkorns fettuccine med tigerrejer og vodka

Fuldkornsfettuccine med tigerrejer og vodka a la Newyorkerbyheart
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMS

Her får du en lækker opskrift på fuldkornsfettuccine med tigerrejer og vodka. Jo, der skal vodka i denne pastaret, og det smager super godt.

Fuldkorns fettuccine med tigerrejer og vodka lyder måske som en noget speciel ret, men pastaretten smager forrygende godt, og den er samtidig rimelig nem at lave.

Og bare rolig. Du bliver ikke fuld af den tilsatte vodka i retten, da alkoholen jo damper væk, så du blot har smagen tilbage.

Bemærk, at opskriften er beregnet til 2-3 personer, men tilsæt lidt mere af de forskellige ingredienser, og så rækker pastaretten fint til fire personer.

Opskrift på fuldkorns fettuccine med tigerrejer

Fuldkorns fettuccine med tigerrejer og vodka

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her får du en lækker opskrift på fuldkornsfettuccine med tigerrejer og vodka. Jo, der skal vodka i denne pastaret, og det smager super godt.
Antal: 2 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 225 g pasta frisk fuldkornsfettuccine
  • 250 g tigerrejer rå og frosne tigerrejer med skal, optøet
  • 1 skalotteløg finthakket
  • 2 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 lille squash skåret i kvarte skiver
  • 150 g tomater skåret i tern
  • 1 nip chiliflager tørrede, efter smag
  • ¼ dl vodka
  • Lidt fløde
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk parmesan friskrevet parmesanost + evt. mere til servering
  • 1 håndfuld basilikum frisk, hakket
  • olivenolie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Pil skallen af rejerne, skær dem op i ryggen og fjern den sorte tarm.
  2. Varm lidt olie op på en pande og sauter skalotteløg, til det bliver blødt og gennemsigtigt, men det skal ikke tage farve.
  3. Kom tomaterne ved og steg videre, til de ligesom koger lidt ud, krydr med salt, friskkværnet peber og lidt tørrede chiliflager.
  4. Hæld vodka ved og lad det koge i et par minutter, så spritten koges væk og væden er kogt lidt ind.
  5. Tilsæt squash og lad dem stege med i et par minutter, inden de rå rejer tilsættes. Steg til de begynder at få farve.
  6. Når de netop har skiftet farve på begge sider, så tilsættes fløde, det meste af basilikum og parmesan. Vend godt rundt og smag til, tag varmen af panden. Husk rejerne må endelig ikke få for meget, for så bliver de meget kedelige.
  7. Imens koges den friske fuldkorns fettuccine i rigeligt, godt saltet vand, efter anvisning på emballagen. Typisk 2-3 minutter.
  8. Vandet hældes fra og pastaen vendes i saucen.
  9. Fordel din fuldkorns fettuccine med tigerrejer og vodka på tallerkner og drys med lidt ekstra parmesan og basilikum.

Næringsindhold

Kalorier225kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Fuldkorns fettuccine med tigerrejer og vodka serveres straks.

Gerne med et lækkert stykke brød til, og her kan hjemmebagt focaccia varmt anbefales.

Se også disse opskrifter på retter med pasta:

Spændende pastaret med savoykål og bacon

Sommerfuglepasta med hakket kylling

Derfor skal du gemme pastavandet

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vi støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required