• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Kager › Nutellakage i bradepande med chokoladecreme

Nutellakage i bradepande med chokoladecreme

billederesultat for chokoladekage med nutella
En meget lækker chokoladekage med Nutella i bradepande, og her er chokoladekagen overtrukket med en god chokoladecreme. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  6. maj 2024 - Udgivet:  2. maj 2021

Del gerne:
35
SHARES
FacebookMessenger35PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Den bedste opskrift på Nutellakage, der laves i bradepande. Se også hvordan du laver chokoladecreme eller glasur til den lækre kage med Nutella.
  2. Opskrift på Nutellakage
  3. Nutellakage i bradepande med chokoladecreme
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
  8. Med chokoladecreme
  9. Med glasur
Gå til opskrift

Den bedste opskrift på Nutellakage, der laves i bradepande. Se også hvordan du laver chokoladecreme eller glasur til den lækre kage med Nutella.

Nutellakage er en af de absolut bedste kager, som du overhovedet kan bage, og jo især hvis du elsker Nutella.

Med den helt rigtige og svampede konsistens, og den perfekte smag af chokolade og Nutella.

Se også: Alletiders mumse chokoladekage opskrift

Kagen kan nydes som den er, eller pyntes med chokoladecreme eller glasur. Nederst i opskriften kan du se hvordan du laver disse to ting.

Opskriften passer med et fint stykke kage til seks personer.

Opskrift på Nutellakage

billederesultat for chokoladekage med nutella

Nutellakage i bradepande med chokoladecreme

Den bedste opskrift på Nutellakage, der laves i bradepande. Se også hvordan du laver chokoladecreme eller glasur til den lækre kage med Nutella.
Bedømmelse
4.8 fra 48 stemmer
RetKager
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 25 minutter minutter
Samlet tid: 35 minutter minutter
Antal 6 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 2 æg
  • 175 g sukker
  • 125 g hvedemel
  • 5 g vaniljesukker
  • 5 g bagepulver
  • 3 spsk kakao
  • 6 spsk Nutella
  • 100 g smør - smeltet
  • 0,5 dl mælk
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Afmål sukker i en skål og pisk det sammen med de to æg til en luftig æggesnaps. Du kan anvende en elpisker eller blot bruge et hånddrevet piskeris.
  • I en anden skål blandes hvedemel godt sammen med vaniljesukker og bagepulver, og det sigtes i æggesnapsen. Nu skal du ikke længere piske med et piskeris, men blot vende dejen sammen med en dejskraber. Det bedste resultat får du ved at sigte det i, for så undgår du klumper i dejen.
  • Derefter sigtes kakao i og dejen vendes atter rundt. Men med forsigtighed, så du bevarer en luftig chokoladekagedej.
  • Nu putter du så 6 generøse spiseskefulde Nutella i dejen - og husker at slikke skeen godt af bagefter. Det er bare en lille bonus.
  • Vend nu dejen færdig sammen med smeltet smør og en lille smule mælk, og dejen vendes til den er flot og blank.
  • Beklæd en lille bradepande eller ildfast fad med bagepapir og hæld dejen i. Formen må gerne være ca. 18 gange 24 centimeter - eller mindre, hvis du ønsker en højere kage.
  • Stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader over- og undervarme, hvor din Nutellakage nu skal bages i cirka 25 minutter. Stik i kagen for at mærke at den er gennembagt. Pas dog også på med at overbage kagen, for så bliver den tør og kedelig.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
442
% Daglig værdi*
Fedt
 
21
g
32
%
Mættet fedt
 
15
g
94
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
4
g
Kolesterol
 
91
mg
30
%
Natrium
 
368
mg
16
%
Kalium
 
173
mg
5
%
Kulhydrater
 
59
g
20
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
40
g
44
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
510
IU
10
%
Calcium
 
49
mg
5
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Lad den færdigbagte Nutellakage køle lidt af.

Med chokoladecreme

Du kan spise chokoladekagen som den er, eller pynte den med enten chokoladecreme eller glasur og kokos.

Chokoladecreme laves ved at koge en deciliter fløde op, og røre 60 gram grofthakket mørk chokolade i fløden.

Fordel derefter chokoladecremen på kagen.

Se også: Black magic kage med mousse - chocolate cake

Med glasur

Eller lav en glasur med 100 gram flormelis, der røres ud med lidt pasteuriseret æggehvide. Pas på glasuren ikke bliver for tynd, og i så fald tilsætter du blot lidt mere flormelis.

Vil du have en mørk glasur, kan du tilsætte lidt kakaopulver. Fordel glasuren over den afkølede chokoladekage, og drys eventuelt med lidt kokosmel.

Se også: Chokolademuffins - de store og svampede

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Birgitte Berggreen

    oktober 07, 2023 at 3:07 pm

    Hejsa
    I opskriften skriver du 6 spsk Nutella og i teksten 4 spsk..... hvor mange skal jeg bruge?
    Mvh birgitte

    Svar
  2. Anne

    februar 04, 2023 at 7:02 pm

    Lækker kage. Jeg kom lidt hakkede hasselnødder i. Det klædte den fint

    Svar
  3. Michelle Laursen

    oktober 07, 2022 at 4:55 pm

    Jeg har bagt denne kage og fulgt opskriften, men efter 35 min er den flydende inde i og kun lige fået en kant på overfladen, så er lidt skuffet, jeg forsøger at give den dobbelt tid, i håb om det virker.

    Svar
  4. Jannie lemming

    november 03, 2021 at 12:39 pm

    Hej med jer. Jeg har lige prøvet denne opskrift. Jeg venter på den køler af, jeg er spændt på at smagen den. Jeg har tænkt på om i ikke kan skrive hvad for en størrelse bradepande man skal bruge, da der findes mange størrelser. Jeg har lige brugt en bradepande størrelse 34 - 27 cm den syntes jeg er for stor, den bliver meget flad. Den er ikke som på billedet. Hilsen Jannie

    Svar
  5. Peter Bro

    maj 06, 2021 at 9:36 pm

    Hej Holger
    Tak for en fantastisk side med masser af gode og inspirerende opskrifter. Jeg bruger den dagligt Jeg skal i gang med Nutella kagen i morgen og har lige et enkelt spørgsmål. Du skriver en lille bradepande - har du evt. nogle mål på den lille bradepande?

    Mvh
    Peter

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      maj 07, 2021 at 6:27 am

      Hej Peter
      Tak for de rosende ord - det er jeg meget glad for at høre.
      Jeg plejer at bruge en bradepande, der er ca. 18 gange 24 centimeter, men det kommer sig ikke så nøje. Det afhænger mere af hvor høj man ønsker kagen.
      Rigtig god bagelyst.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  6. Sofie

    juli 14, 2019 at 4:13 pm

    Hej! Er det lige meget, om det er smør eller margarine der bruges i kagen? Hvilken smør har du brugt?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juli 14, 2019 at 5:07 pm

      Hej Sofie

      Jeg vil anbefale at bruge smør, men i nødstilfælde kan margarine også gå an. Jeg bruger en almindelig Lurpak saltet smør.

      Alt det bedste

      Holger

      Svar
  7. Susanne

    maj 31, 2019 at 10:04 pm

    Kan man evt tilsætte mosede bananer?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juni 01, 2019 at 8:27 am

      Hej Susanne
      Det kan du sagtens det gør blot chokoladekagen mere svampet og lækker 🙂
      God fornøjelse.
      Bedste hilsner
      Holger

      Svar
  8. Pia thomsen

    maj 26, 2019 at 11:06 pm

    Hej 😊ville høre om den bliver lige så god hvis jeg bager den dagen før jeg skal bruge den Mvh Pia

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      maj 27, 2019 at 8:59 am

      Hej Pia

      Det kan du sagtens 🙂

      Jeg plejer at sætte den afkølede chokoladekage i køleskabet, og så tage den ud et par timer før den skal bruges.

      De bedste hilsner

      Holger

      Svar
  9. Lone

    marts 28, 2019 at 9:57 pm

    Har prøvet at lave chokoladecremen og det gik ikke godt. Den blev flydende. Skal den på køl? Inden den kommes på kagen ? Eller hvordan får man en fast konsistens ? Mangler der noget i opskriften?

    Svar
  10. Pebbel16

    marts 10, 2019 at 12:27 pm

    Jeg skal til at bage chokoladekagen med Nutella, men vil gerne lige høre, hvad målene på formen skal være? Mvh Lene

    Svar
    • Madensverden.dk

      marts 10, 2019 at 12:47 pm

      Hej Lene

      Kagen passer til en form på cirka 18 gange 24 centimeter - afhængig af hvor høj du ønsker kagen 🙂

      God fornøjelse

      Bedste hilsner

      Holger

      Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Billede med champagne.

Champagne - hvad er det? Og hvad er forskellen?

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required