Du kan meget nemt lave en Nutellakage, hvor du blot skal bruge to ingredienser, og derefter bages kagen i 25 minutter i ovnen.
Dette er en meget nem Nutellakage, der udelukkende laves hjælp af æg og Nutella. Sværere behøver det ikke at være.
Æggene skal piskes meget luftige, og Nutellaen blødgøres i mikrobølgeovnen, så den er nemmere at vende sammen med æggemassen.
Det er en særdeles nem kage at bage, men du skal også vide, at kagen selvfølgelig ikke har samme fylde som en klassisk chokoladekage.
Men denne kage har en god smag af Nutella, chokolade og hasselnødder - og så kan selv mindre børn hurtigt bikse dejen sammen.
Når den færdigbagte kage kommer ud af ovnen, vil den hurtigt efter falde lidt sammen. Det er helt naturligt, og det sker også med en Gateau Marcel.
Opskriften giver en kage, hvor er rigelig til fire personer.
Til Nuteallakage skal du bruge
Sådan laver du den nemme Nutellakage med to ingredienser
- De fire æg kommes i en skål, og jeg foretrækker at lave dejen på en røremaskine, hvor det er nemt at piske æggene meget luftige. Men du kan sagtens også klare det med en elpisker.
- Pisk æggene ved høj hastighed i 7-8 minutter, for æggemassen skal være virkelig luftig.
- Imens klargør du Nutella. Vej mængden af i en lille skål, der kan gå i mikrobølgeovnen. Varm nu Nutellaen i et minut ved cirka 360W, hvor du rører i den efter 30 og 45 sekunder.
- Når æggene er pisket stive, tages skålen af røremaskinen. Med en dejskraber vendes den blødgjorte Nutella nu i, men gør så forsigtigt som muligt, så du ikke slår for meget luft ud af dejen.
- Beklæd et lille ildfast fad (ca. 20 x 15 centimeter eller en lille springform med en diameter på 18 centimeter) med bagepapir og hæld dejen i.
- Bag Nutellakagen ved 175 grader varmluft i en forvarmet ovn, og bagetiden er cirka 25 minutter.
- Lad kagen køle lidt af inden den nydes. Eventuelt med et klat letpisket flødeskum.
Se også mine andre Nutella-opskrifter:
Din vurdering
-
Nutellakage