Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Dessert › Bagt camembert

Bagt camembert

Bagt camembert
4.5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
23
SHARES
FacebookMessenger23PinterestEmailSMS

Bagt camembert er oplagt som en anretning efter middagen. De søde pærer med hakkede valnødder i honning passer perfekt til den franske ost.

Bagt camembert er virkelig en lækkerbisken, hvis man som jeg er vild med den franske skimmelost.

På overfladen holder skorpen sammen på den cremede midte, så når man skærer i den, flyder det ud med den dejligste ostecreme.

Camembert kan være en anelse bitter afhængigt af modningsalderen. Derfor er pærer og valnødder smørristet med honning det rette tilbehør.

Og det er ret let. Såvel osten som pære-nøddeblandingen kommes i ovnen og er færdige på ca. et kvarter.

Denne ret er for oste-elskere, så serverer du den for gæster, kan du have et alternativ til dem, der ikke holder af ost.

Opskrift på bagt camembert med pærer

Bagt camembert

Karen SenecaKaren Seneca
4.5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Bagt camembert er oplagt som en anretning efter middagen. De søde pærer med hakkede valnødder i honning passer perfekt til den franske ost.
Antal: 2 personer
Ret: Frokost, Vegetar
Køkken: Fransk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 stk camembert rund, 200 g.
  • 2 spsk honning
  • 3 kviste rosmarin friske
Pære med valnødder
  • 2 stk pærer i tern
  • ½ dl valnødder grofthakkede
  • 20 g smør
  • 1 spsk honning
  • portvin efter smag
  • flagesalt

Fremgangsmåde

  1. Sæt ovnen til 180 grader varmluft.
  2. Placer din camembert i en lille, ovnfast skål eller et fad.
  3. Skær et kryds på toppen, stik rosmarinkviste i revnerne og hæld honning over.
  4. Sæt osten i ovnen. Den skal have 15-20 minutter.
  5. Nu laver du pærerne: Udkern pærerne og skær dem i tern.
  6. Hak valnødderne groft og bland dem med pæreternene.
  7. Smelt smørret og vend pærer og valnødder i det smeltede smør.
  8. Tilsæt honning og rør rundt. Tilsæt en spiseskefuld portvin el. anden form for alkohol.
  9. Når pærerne er lidt bløde, sættes blandingen i en ovn i en skål ved siden af camemberten.
  10. Bag pærerne med de sidste 10 minutter af ostens bagetid.
  11. Server osten med pære-nøddeblandingen på toppen eller ved siden af i en lille skål.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Fakta om camembert

Camembert er en hvidskimmelost lavet på komælk. Den skal veje mindst 250 gram, være mindst 10 centimeter i diameter og indeholde 22 procent fedt.

Unge oste har en mildere smag end dem, der har modnet længe.

Hvis du ikke bryder dig om en fuldfed moden ost, skal du se på fremstillingsdatoen og købe en, der er fremstillet fornylig.

Se mere indhold:

  • Camembert - fakta og wiki om den dejlige, bløde ost
  • Friturestegt camembert - en klassiker med solbærsyltetøj
  • Kammuslinger - fakta, viden og inspiration
  • Hvad er brie? Historie, fakta, wiki og tips til servering
  • For meget salt i maden? Sådan redder du middagen
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød (nem og hurtig grød med svesker)
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød (opskrift på fynsk egnsret med boghvede)
  • Bagte figner
    Bagte figner (med honning og vaniljeis)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required