• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Bagt camembert med pærer og valnødder

Karen SenecaKaren Seneca
Bagt camembert med honning og rosmarin serveret med karamelliserede pærer og valnødder er guf for oste-elskere. Foto: Karen Seneca/Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Ost

Oversigt over indhold

  1. Bagt camembert er oplagt som en anretning efter middagen. De søde pærer med hakkede valnødder i honning passer perfekt til den franske ost.
  2. Opskrift på bagt camembert med pærer
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Fakta om camembert
4.50 fra 4 stemmer
Gå til opskrift

Bagt camembert er oplagt som en anretning efter middagen. De søde pærer med hakkede valnødder i honning passer perfekt til den franske ost.

Bagt camembert er virkelig en lækkerbisken, hvis man som jeg er vild med den franske skimmelost.

På overfladen holder skorpen sammen på den cremede midte, så når man skærer i den, flyder det ud med den dejligste ostecreme.

Camembert kan være en anelse bitter afhængigt af modningsalderen. Derfor er pærer og valnødder smørristet med honning det rette tilbehør.

Og det er ret let. Såvel osten som pære-nøddeblandingen kommes i ovnen og er færdige på ca. et kvarter.

Denne ret er for oste-elskere, så serverer du den for gæster, kan du have et alternativ til dem, der ikke holder af ost.

Opskrift på bagt camembert med pærer

4.5 fra 4 stemmer
RetFrokost, Vegetar
KøkkenFransk
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Mængde: 2 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 stk camembert - rund, 200 g.
  • 2 spsk honning
  • 3 kviste rosmarin - friske

Pære med valnødder

  • 2 stk pærer - i tern
  • ½ dl valnødder - grofthakkede
  • 20 gram smør
  • 1 spsk honning
  • portvin - efter smag
  • flagesalt
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Sæt ovnen til 180 grader varmluft.
  • Placer din camembert i en lille, ovnfast skål eller et fad.
  • Skær et kryds på toppen, stik rosmarinkviste i revnerne og hæld honning over.
  • Sæt osten i ovnen. Den skal have 15-20 minutter.
  • Nu laver du pærerne: Udkern pærerne og skær dem i tern.
  • Hak valnødderne groft og bland dem med pæreternene.
  • Smelt smørret og vend pærer og valnødder i det smeltede smør.
  • Tilsæt honning og rør rundt. Tilsæt en spiseskefuld portvin el. anden form for alkohol.
  • Når pærerne er lidt bløde, sættes blandingen i en ovn i en skål ved siden af camemberten.
  • Bag pærerne med de sidste 10 minutter af ostens bagetid.
  • Server osten med pære-nøddeblandingen på toppen eller ved siden af i en lille skål.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Fakta om camembert

Camembert er en hvidskimmelost lavet på komælk. Den skal veje mindst 250 gram, være mindst 10 centimeter i diameter og indeholde 22 procent fedt.

Unge oste har en mildere smag end dem, der har modnet længe.

Hvis du ikke bryder dig om en fuldfed moden ost, skal du se på fremstillingsdatoen og købe en, der er fremstillet fornylig.

Se mere indhold:

  • Camembert - fakta og wiki om den dejlige, bløde ost
  • Friturestegt camembert - en klassiker med solbærsyltetøj
  • Kammuslinger - fakta, viden og inspiration
  • Hvad er brie? Historie, fakta, wiki og tips til servering
  • For meget salt i maden? Sådan redder du middagen
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 87
  • 13
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • Delt
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Basbousa - arabisk kage med kokos og yoghurt
Rejecocktail med hjemmelavet Thousand Island »

Populært indhold lige nu

billede med makronsnitter

Gammeldags makronsnitter - nem opskrift

Sammenlignet med et stykke kage er flødeboller kalorielette. Spangsberg hævder, at du kan spise hele fem flødeboller i stedet for et stykke kage, men kan det virkelig passe? Foto: Charlotte Mithril

Er flødeboller kalorielette? Få svaret her

billede med pastaret med kylling

Nem pastaret med kylling på 15 minutter

broccoli kogetid

Broccoli kogetid - sådan damper du den perfekt

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

4.5 fra 4 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetFrokost, Vegetar
KøkkenFransk
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Mængde: 2 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49
  • Favoritter fra Newyorker By Heart
  • Favorit sauce - nem opskrift der smager som Jensen's
  • Marcipan med nutella og hvid chokolade

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!