• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Sovs og sauce › American barbecue rub: Opskrift på hjemmelavet BBQ-krydderi

American barbecue rub: Opskrift på hjemmelavet BBQ-krydderi

billede med american barbecue rub
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
74
SHARES
FacebookMessenger74PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  2. august 2024 - Udgivet:  30. juni 2020

Indhold

  1. Sådan laver du din egen american barbecue rub. Bedste BBQ-krydderi, der anvendes til revelsben, spareribs og andet kød til grill og ovn.
  2. Opskrift på american barbecue rub
  3. American barbecue rub: Opskrift på hjemmelavet BBQ-krydderi
  4. Tips
  5. Grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce
  6. Marinade med HP Sauce, ananas og mørk rom

Sådan laver du din egen american barbecue rub. Bedste BBQ-krydderi, der anvendes til revelsben, spareribs og andet kød til grill og ovn.

Opskriften giver en mængde american barbecue rub, der normalt passer til en stor steg eller lignende.

Gem rester en lufttæt beholder.

Opskrift på american barbecue rub

billede med american barbecue rub
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

American barbecue rub: Opskrift på hjemmelavet BBQ-krydderi

4.67 fra 3 stemmer
Sådan laver du din egen american barbecue rub. Bedste BBQ-krydderi, der anvendes til revelsben, spareribs og andet kød til grill og ovn.
Forb. tid 3 minutter min
Samlet tid 3 minutter min
Antal: 4
Ret: Krydderier
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 30
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 tsk salt - fint
  • 3 tsk paprika
  • 2 tsk friskkværnet peber
  • 1 tsk sennepspulver
  • 1 tsk chili pulver - strøgen
  • 2 tsk løgpulver
  • 2 tsk oregano - tørret

Fremgangsmåde
 

  1. Bland alle ingredienserne i en lille skål, og rør det godt rundt.
  2. Flere af ingredienserne kan du selv justere mængden af.
  3. Du kan tilsætte mere eller mindre chili, og på den måde gøre BBQ-blandingen mere eller mindre stærk.
  4. Du kan også tilsætte en teskefulde hvidløgspulver, og allehånde er også gangbar i blandingen. Men prøv dig frem, og der venter dig masser af smag.

Næringsindhold

Kalorier: 30kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Du bruger krydderiblandingen ved at gnubbe det godt ind i kødet inden turen i ovnen eller grillen.

Og sådan en barbecue rub er fremragende til spareribs eller revelsben, men også god til oksefilet.

Har du noget i overskud, kan det holde sig i lang tid i en lukket beholder i køkkenskabet.

Se også mine opskrifter på:

Grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce

4.6 fra 51 stemmer
Her får du opskriften på grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce, der er velegnet til kød, spareribs og meget andet. Meget nem opskrift.
Gå til opskrift
billede med hjemmelavet barbecuesauce

Marinade med HP Sauce, ananas og mørk rom

5 fra 4 stemmer
En nem opskrift på marinade til kød og kylling. Den lækre marinade laves blandt andet med HP Sauce, ananas og mørk rom, og det er en allround BBQ-sauce.
Gå til opskrift
Marinade med HP Sauce, ananas og mørk rom
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required