Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › American barbecue rub: Opskrift på hjemmelavet BBQ-krydderi

American barbecue rub: Opskrift på hjemmelavet BBQ-krydderi

billede med american barbecue rub
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
74
SHARES
FacebookMessenger74PinterestEmailSMS

Sådan laver du din egen american barbecue rub. Bedste BBQ-krydderi, der anvendes til revelsben, spareribs og andet kød til grill og ovn.

Opskriften giver en mængde american barbecue rub, der normalt passer til en stor steg eller lignende.

Gem rester en lufttæt beholder.

Opskrift på american barbecue rub

American barbecue rub: Opskrift på hjemmelavet BBQ-krydderi

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 3 minutter min
Samlet tid: 3 minutter min
Sådan laver du din egen american barbecue rub. Bedste BBQ-krydderi, der anvendes til revelsben, spareribs og andet kød til grill og ovn.
Antal: 4
Ret: Krydderier
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 tsk salt fint
  • 3 tsk paprika
  • 2 tsk friskkværnet peber
  • 1 tsk sennepspulver
  • 1 tsk chili pulver strøgen
  • 2 tsk løgpulver
  • 2 tsk oregano tørret

Fremgangsmåde

  1. Bland alle ingredienserne i en lille skål, og rør det godt rundt.
  2. Flere af ingredienserne kan du selv justere mængden af.
  3. Du kan tilsætte mere eller mindre chili, og på den måde gøre BBQ-blandingen mere eller mindre stærk.
  4. Du kan også tilsætte en teskefulde hvidløgspulver, og allehånde er også gangbar i blandingen. Men prøv dig frem, og der venter dig masser af smag.

Næringsindhold

Kalorier30kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Du bruger krydderiblandingen ved at gnubbe det godt ind i kødet inden turen i ovnen eller grillen.

Og sådan en barbecue rub er fremragende til spareribs eller revelsben, men også god til oksefilet.

Har du noget i overskud, kan det holde sig i lang tid i en lukket beholder i køkkenskabet.

Se også mine opskrifter på:

Grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce
Her får du opskriften på grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce, der er velegnet til kød, spareribs og meget andet. Meget nem opskrift.
Se opskriften her
billede med hjemmelavet barbecuesauce
Marinade med HP Sauce, ananas og mørk rom
En nem opskrift på marinade til kød og kylling. Den lækre marinade laves blandt andet med HP Sauce, ananas og mørk rom, og det er en allround BBQ-sauce.
Se opskriften her
Marinade med HP Sauce, ananas og mørk rom
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required