• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Wok: Ægnudler med kylling

Wok: Ægnudler med kylling

Ægnudler med kylling er en hurtig og dejlig ret til wok eller pande. Du kan selv komme andre grøntsager i, men her er der blandt andet brugt sukkerærter, forårsløg og spidskål. Foto: Guffeliguf.dk.
Del gerne:
87
SHARES
FacebookMessenger87PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 22. januar 2021 - Udgivet: 2. januar 2017

Opskrift på lækre ægnudler med kylling. Retten er klar få minutter, da den tilberedes i en meget varm wok eller på panden.

Ægnudler med kylling er en let og lækker wokret, som du kan lave til hele familie. Eller til dig selv - så har du mad til flere dage.

Du kan erstatte grøntsagerne i opskriften med blandt andet peberfrugt, minimajs, skalotteløg - eller hvad du nu godt kan lide.

Til ægnudler med kylling skal du bruge (til fire personer):

2 stykker kyllingefilet
200 gram ægnudler
100 gram sukkerærter
Et halvt spidskål
1 bundt forårsløg
1 spiseskefuld revet ingefær
4 fed hvidløg
4 spiseskefulde Kikkoman soja
2 spiseskefulde fishsauce (fiskesovs)
3 spiseskefulde citronsaft
2 teskefulde rørsukker
Salt og friskkværnet peber

Sådan laver du ægnudler med kylling i wok eller pande:

Kog ægnudler i usaltet vand som anvist på pakken, og ægnudler skal typisk koges i 4-5 minutter. Hæld nudlerne i et dørslag, og overhæld straks med koldt vand.

Skær kyllingefileter ud i mindre stykker, og steg dem sprøde i lidt olie i en meget varm wok eller på panden. Læg kødet til side.

Del sukkerærterne på langs, hak hvidløgsfed fint og del forårsløg i mindre stykker.

Spidskål skæres i helt tynde strimler fra den spidse ende, og du skal bruge cirka halvdelen af spidskålen.

Kom igen lidt olie i wok eller pande, og lynsteg spidskål, forårsløg, hvidløg og sukkerærter sammen med soja og fishsauce. Tilsæt også citronsaft og rørsukker (eller almindeligt sukker).

Vend ægnudler i, og smag til med salt, friskkværnet peber og eventuelt lidt mere soja.

Servér straks.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af blomkålslasagne.
    Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)
  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her