Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Aftensmad › Wok: Ægnudler med kylling

Wok: Ægnudler med kylling

Ægnudler med kylling er en hurtig og dejlig ret til wok eller pande. Du kan selv komme andre grøntsager i, men her er der blandt andet brugt sukkerærter, forårsløg og spidskål. Foto: Guffeliguf.dk.
Del gerne:
87
SHARES
FacebookMessenger87PinterestEmailSMS

Opskrift på lækre ægnudler med kylling. Retten er klar få minutter, da den tilberedes i en meget varm wok eller på panden.

Ægnudler med kylling er en let og lækker wokret, som du kan lave til hele familie. Eller til dig selv - så har du mad til flere dage.

Du kan erstatte grøntsagerne i opskriften med blandt andet peberfrugt, minimajs, skalotteløg - eller hvad du nu godt kan lide.

Til ægnudler med kylling skal du bruge (til fire personer):

2 stykker kyllingefilet
200 gram ægnudler
100 gram sukkerærter
Et halvt spidskål
1 bundt forårsløg
1 spiseskefuld revet ingefær
4 fed hvidløg
4 spiseskefulde Kikkoman soja
2 spiseskefulde fishsauce (fiskesovs)
3 spiseskefulde citronsaft
2 teskefulde rørsukker
Salt og friskkværnet peber

Sådan laver du ægnudler med kylling i wok eller pande:

Kog ægnudler i usaltet vand som anvist på pakken, og ægnudler skal typisk koges i 4-5 minutter. Hæld nudlerne i et dørslag, og overhæld straks med koldt vand.

Skær kyllingefileter ud i mindre stykker, og steg dem sprøde i lidt olie i en meget varm wok eller på panden. Læg kødet til side.

Del sukkerærterne på langs, hak hvidløgsfed fint og del forårsløg i mindre stykker.

Spidskål skæres i helt tynde strimler fra den spidse ende, og du skal bruge cirka halvdelen af spidskålen.

Kom igen lidt olie i wok eller pande, og lynsteg spidskål, forårsløg, hvidløg og sukkerærter sammen med soja og fishsauce. Tilsæt også citronsaft og rørsukker (eller almindeligt sukker).

Vend ægnudler i, og smag til med salt, friskkværnet peber og eventuelt lidt mere soja.

Servér straks.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem af Madens Verden...?

madens verden logo opskrifter på god mad

Bliv medlem nu. For blot 295 kr. for et helt år slipper du for alle for annoncer, kan printe, gemme dine favoritter og se næringsindholdet i opskrifterne. Når du logger ind, slipper du også for denne boks.

Vi har ingen bindingsperiode. Selve tilmeldingen tager få sekunder, da du blot skal indtaste din mailadresse og betale. Derefter kan du logge ind og få en endnu bedre oplevelse af Madens Verden.

På forhånd tak for din opbakning og velkommen i klubben.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer ved at klikke her.