Her får du en nem og hurtig opskrift på vegetarisk pastaret, som kan laves på 20 minutter. Med squash og tomater og lavet a la carbonara.
Denne opskrift på vegetarisk pastaret er både hurtig og nem at lave, og som navnet antyder, ja så er den uden kød.
I stedet er fyldet squash og tomater, og til sidst vendes pastaretten med æggeblommer og lidt fløde, så den får lidt smag af en carbonara.
Se også: Pasta med squash - lækker grøn pastaret
Jeg har anvendt pastaskruer her, men den vegetariske pastaret er lige så fin at lave med en spaghetti eller andre pastatyper.
Opskrift på vegetarisk pastaret
Vegetarisk pastaret
Ingredienser
- 400 gram pasta
- 1 løg - finthakket
- 2 fed hvidløg - finthakket
- 1 alm. squash - i små tern
- 250 gram cherrytomater - eller andre små tomater, delt i kvarte
- 1 potte basilikum
- 1 teskefuld oregano - tørret
- Lidt persille - bredbladet
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- 1 deciliter fløde
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Sæt pasta over i kogende vand tilsat salt. Koges som anvist på pakken,, det vil sige al dente. Den færdige pasta må gerne have lidt bid.
- Gør grøntsagerne klar.
- I en stor pande sauteres løg og hvidløg af i en god sjat olie. Løget må ikke tage farve.
- Tilsæt så squash og tomater sammen med basilikum, lidt bredbladet persille og oregano. Det giver en super god smag i en vegetarisk pastaret. Lad det sautere i fem minutter.
- Kom derefter den kogte pasta over i panden og vend det rundt. Krydr med rigelige mængder friskkværnet peber.
- I en lille skål røres æggeblommer sammen med fløde.
- Tag panden af kogepladen, og vend pastaretten sammen med æggemassen. Smag til med salt og evt. mere peber.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Vegetarisk pastaret serveres straks.
Et godt stykke ciabatta passer perfekt til.
Se også disse pastaopskrifter:
Del dine ideer og tanker med os andre her: