• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Snacks og søde sager › Varm bærsauce til is - nem opskrift med frosne bær

Varm bærsauce til is - nem opskrift med frosne bær

varm bærsauce til is
Del gerne:
10
SHARES
FacebookMessenger10PinterestEmailSMS
Opdateret: 20. juni 2023 - Udgivet: 18. marts 2016

Varm bærsauce er en vidunderlig ledsager til is, og den kan laves med de bær, som du bedst kan lide. Bærrene smages til med vaniljesukker.

Varm bærsauce er blandt andet fremragende til hjemmelavet vaniljeis. Eller din yndlingsis fra supermarkedet.

Du kan lave den af dine favoritbær, eller bruge færdige blandinger.

Varm bærsauce er god med en blanding af jordbær, blåbær, ribs, hindbær og solbær, men den kan altså sagtens lave med eksempelvis jordbær eller hindbær alene.

Målene i opskriften er den samme, altså 300 gram frosne bær til to deciliter vand og så videre.

VIGTIGT: Husk at koge frosne bær i mindst et minut!! Så undgår du risikoen for at blive syg med inficerede bær, hvilket kan give en slem omgang Roskildesyge.

Opkogningen dræber bakterierne, så det er vigtigt at huske.

Du kan også lave bærsauce med friske bær, og så behøver de ikke koges så længe.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Ingredienser til varm bærsauce

300 gram frosne, blandede bær (eks. brombær og blåbær)
1 teskefuld økologisk rørsukker
2 teskefulde vaniljesukker
2 deciliter vand
1 teskefuld Maizena - udrørt i en smule koldt vand

Fremgangsmåde

  1. Kom de frosne bær op i en kasserolle, og hæld vand ved.
  2. Kog op og tilsæt vaniljesukker og økologisk rørsukker.
  3. Rør lidt Maizena ud i en smule koldt vand, og jævn bærsaucem til den ønskede tykkelse.
  4. Lad saucen køle lidt af.

Anret med lidt bærsauce i en dyb tallerken, og et fint stykke vaniljeis øverst.

Du kan eventuelt toppe med lidt hjemmelavet chokoladesovs.

Du kan også smage dessertsaucen til med en smule stødt anis eller kanel - det er op til dig.

Se også mine opskrifter på:

Hjemmelavet stracciatella is

Rødgrød med fløde

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.