• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Udbenede kyllingelår med fyld i tomatsovs

Udbenede kyllingelår med fyld i tomatsovs

Udbenede kyllingelår med fyld i tomatsovs
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
14
SHARES
FacebookMessenger14PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  17. december 2024 - Udgivet:  15. februar 2024

Indhold

  1. Min opskrift på udbenede kyllingelår med fyld i ovn, der laves sammen med en skøn tomatsovs. Retten serveres sammen med kogt pasta.
  2. Opskrift på fyldte udbenede kyllingelår
  3. Udbenede kyllingelår med fyld i tomatsovs
  4. Tips
  5. Relaterede opskrifter
  6. Italiensk kyllingefad
  7. Italiensk gryde med kylling og kartofler på under 30 min.
  8. Alt i et fad med bønner og kylling

Min opskrift på udbenede kyllingelår med fyld i ovn, der laves sammen med en skøn tomatsovs. Retten serveres sammen med kogt pasta.

Udbenede kyllingelår med fyld er en lækker ret fra det italienske køkken, og lårene tilberede i et fad i ovnen sammen med en god tomatsovs.

Der bruges udbenede overlår fra kylling, og dem kan man købe i mange supermarkeder. Og ellers kan man selv udbene lårene.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på fyldte udbenede kyllingelår

Udbenede kyllingelår med fyld i tomatsovs
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Udbenede kyllingelår med fyld i tomatsovs

5 fra 3 stemmer
Min opskrift på udbenede kyllingelår med fyld i ovn, der laves sammen med en skøn tomatsovs. Retten serveres sammen med kogt pasta.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Kalorier: 833
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Fyldte kyllingelår
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 rødløg - finthakket
  • 6 fed hvidløg - finthakket
  • 100 g spinat
  • 4 spsk soltørrede tomater - hakkes fint
  • salt og friskkværnet peber
  • 8 kyllingelår - udbenede, overlår
  • kødsnor
Tomatsovs
  • 1 rødløg - finthakket
  • 4 fed hvidløg - finthakket
  • 4 spsk soltørrede tomater - hakket
  • 700 g tomatpassata
  • 2 dl hvidvin - eller vand
  • 1 håndfuld basilikum - blade
  • 2 tsk oregano - tørret
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
Desuden
  • 400 g pasta - koges al dente

Fremgangsmåde
 

  1. Til de udbenede kyllingelår med fyld starter du med at lave fyldet i en stor pande. Her sauteres løg og hvidløg af i lidt olie, hvorefter spinat tilsættes og falder sammen. Kom så de soltørrede tomater ved og krydr med salt og friskkværnet peber.
  2. Fold de udbenede kyllingelår ud og bred en spiseske fyld på hver. Rul sammen og bind med kødsnor/bomuldssnor.
  3. Brød kyllingestykkerne i samme pande, så de får lidt farve. Krydres med lidt salt og peber, og lægges i et ovnfast fad.
  4. Lav tomatsovs i samme pande, hvor løg og hvidløg sauteres af. Tilsæt de soltørrede tomater og tomatpassata sammen med hvidvin (eller vand), basilikum og oregano. Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og peber. Lad det koge et par minutter.
  5. Fordel tomatsovsen rundt om de udbenede kyllingelår og giv det ca. 45 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.
  6. Imens koges pasta al dente, så pastaen er klar sammen med kyllingestykkerne og tomatsovsen.

Næringsindhold

Kalorier: 833kcalKulhydrater: 81gProtein: 49gFedt: 36gMættet fedt: 9gFlerumættet fedt: 8gEnkelumættet fedt: 16gTransfedt: 0.2gKolesterol: 201mgNatrium: 2172mgKalium: 1665mgKostfibre: 7gSukker: 13gVitamin A: 3526IUVitamin C: 47mgCalcium: 145mgJern: 9mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De udbenede og fyldte kyllingelår serveres straks sammen med tomatsovs og pasta. Du kan også servere en lækker spinatsalat til.

Relaterede opskrifter

Italiensk kyllingefad

4.5 fra 17 stemmer
Få min opskrift på italiensk kyllingefad, der er nem omgang mad i fad. Her steges kyllingestykker med grøntsager i ovn, og serveres med pasta.
Gå til opskrift
billede med italiensk kyllingefad

Italiensk gryde med kylling og kartofler på under 30 min.

4.8 fra 20 stemmer
Min opskrift på italiensk gryde med kylling og kartofler. Det er en nem gryderet, der laves som et hovedmåltid med bla. soltørrede tomater.
Gå til opskrift
italiensk gryde med kylling og kartofler

Alt i et fad med bønner og kylling

5 fra 2 stemmer
Her får du min opskrift på alt i et fad med bønner og kylling. Det er en både sund og nem ret med inspiration fra det italienske køkken.
Gå til opskrift
alt i et fad med bønner og kylling
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Britt

    maj 07, 2025 at 6:27 am

    Super opskrift med meget smag

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required