Min opskrift på udbenede kyllingelår med fyld i ovn, der laves sammen med en skøn tomatsovs. Retten serveres sammen med kogt pasta.
Udbenede kyllingelår med fyld er en lækker ret fra det italienske køkken, og lårene tilberede i et fad i ovnen sammen med en god tomatsovs.
Der bruges udbenede overlår fra kylling, og dem kan man købe i mange supermarkeder. Og ellers kan man selv udbene lårene.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på fyldte udbenede kyllingelår

Udbenede kyllingelår med fyld i tomatsovs
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Til de udbenede kyllingelår med fyld starter du med at lave fyldet i en stor pande. Her sauteres løg og hvidløg af i lidt olie, hvorefter spinat tilsættes og falder sammen. Kom så de soltørrede tomater ved og krydr med salt og friskkværnet peber.
- Fold de udbenede kyllingelår ud og bred en spiseske fyld på hver. Rul sammen og bind med kødsnor/bomuldssnor.
- Brød kyllingestykkerne i samme pande, så de får lidt farve. Krydres med lidt salt og peber, og lægges i et ovnfast fad.
- Lav tomatsovs i samme pande, hvor løg og hvidløg sauteres af. Tilsæt de soltørrede tomater og tomatpassata sammen med hvidvin (eller vand), basilikum og oregano. Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og peber. Lad det koge et par minutter.
- Fordel tomatsovsen rundt om de udbenede kyllingelår og giv det ca. 45 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.
- Imens koges pasta al dente, så pastaen er klar sammen med kyllingestykkerne og tomatsovsen.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
De udbenede og fyldte kyllingelår serveres straks sammen med tomatsovs og pasta. Du kan også servere en lækker spinatsalat til.
Relaterede opskrifter
Italiensk kyllingefad
Italiensk gryde med kylling og kartofler på under 30 min.
Alt i et fad med bønner og kylling
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Britt
Super opskrift med meget smag